Ea este cea mai batrana prostituata. Iata cat castiga pe ora. In timp ce alte bunicute de varsta ei au grija de nepotii sau de stranepotii lor ori abia mai pot sa mearga, Sheila Vogel- Coupe uimeste intreaga lume. La 85 de ani, ea isi vinde trupul pentru placeri sexuale, fiind cea mai batrana prostituata din Marea Britanie. Femeia castiga 250 de lire pe ora si spune ca se simte foarte sexy si e mandra de ceea ce face, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tatuajele sunt deja prea comune. Modul extrem de dureros prin care tinerii isi decoreaza mai nou pielea. Pentru ca tatuajele nu sunt suficient de indraznete, tinerii au inceput sa-si decoreze pielea cu... cicatrice. Exista specialisti care le cresteaza sau le ard stratul superior al pielii, astfel incat sa ramana cu un model permanent. Procedura se numeste "body-branding" sau scarificare si se face la o temperatura foarte ridicata, cu ajutorul unui instrument din metal, bine incins. Desi pare o moda noua si excentrica, in realitate aceasta practica are o istorie veche: de la luptatorii vikingi care isi inscriptionau diferite simboluri pe corp, la sclavii care erau marcati astfel de stapanii lor, pana la hotii si criminalii care voiau sa-si marcheze pielea, anuntaStirileProtv.ro.

Decizie incredibila a unui primar! Scoate case la vanzare cu un euro! Primarul unui oras din nordul Frantei vrea sa scoata la vanzare case la pretul de doar un euro. Prin aceasta metoda nemaiintalnita, primaria din Roubaix vrea sa salveze cladirile abandonate. Partea mai putin cunoscuta de potentialii cumparatori e ca in momentul semnarii contractului, dupa ce achita suma modica, ei se vor angaja sa renoveze casele cumparate. Orasul Roubaix are 95.000 de locuitori si se afla in nordul Frantei, foarte aproape de granita cu Belgia. In ultimii ani, familiile de la periferie s-au mutat in centru sau in orase mai mari, iar casele pe care le-au abandonat se degradeaza pe zi ce trece. "Avem cumparatori din India, China, Anglia, Franta si bineinteles din Italia, interesati de aceste case. Chiar daca sunt date aproape gratis, proprietarii vor trebui sa plateasca pentru renovari si nu au voie sa aduca muncitori din afara. Deci este un beneficiu si pentru forta de munca locala", a declarat primarul orasului. Ca sa salveze imaginea orasului, primaria vrea sa intre in posesia imobilelor abandonate pe care mai apoi sa le vanda pentru doar un euro cu conditia ca noii proprietari sa le renoveze, informeazaLibertatea.

O coafeza isi tunde clienta in mai putin de un minut. Tehnica spectaculoasa cu care a uimit milioane de oameni. O coafeza foloseste o tehnica speciala pentru a-i scurta parul clientei sale. Tehnica in sine este spectaculoasa, insa viteza cu care o face te lasa fara cuvinte. Din ambele motive, o filmare care ii prezinta talentul iesit din comun s-a viralizat pe Facebook. Mai mult de 11 milioane de persoane au vizionat acest video in care femeia isi arata tehnica incredibila. Stilista realizeaza tunsoarea in mai putin de un minut, desi nu se grabeste deloc. Persoana care a postat aceasta filmare pe Facebook nu a spus unde a fost realizata, scrieStirileProtv.ro.

Ati mai vazut pasare cleptomana? E uimitor ce reuseste sa fure acest pescarus! Imaginile urmatoare sunt dovada clara a faptului ca nu ar trebui sa ne lasam echipamentul electronic costisitor chiar oriunde. E drept ca nu ti-e dat ca in fiecare zi sa te lovesti de pasari care zboara cu obiecte ce iti apartin, insa acest pescarus a reusit imposibilul, anuntaLibertatea.