Nunta care a socat mapamondul! Doi tineri si-au unit destinele intr-un cimitir! Afla de ce! O adunare vesela dintr-un cimitir din Minnesota, SUA, a atras atentia jurnalistilor locali, care s-au dus repede sa vada despre ce e vorba si nu mare le-a fost mirarea cand au descoperit ca doi tineri au ales sa se casatoreasca printre morminte. "Pana cand moartea ne va desparti" e o o fraza tipica nuntilor, insa cand e spusa printre morminte suna mai mult decat straniu. Desi pare un gest macabru, tinerii insuretei au venit repede cu explicatia. Lance Renberg si Brittany Horton isi petrec majoritatea timpului prin cimitir, deoarece conduc doua case de pompe funebre. Ei s-au intalnit si s-au cuplat la munca, asa ca au considerat ca cel mai potrivit loc sa-si uneasca destinele ar fi chiar...un cimitir. "Am auzit tot felul de glume. Doi invitati, care m-au intrebat cand spun pana ce moartea ne va desparti daca ar trebui sa ma uit de jur imprejur? In profesia noastra, noi aducem un omagiu vietii, asa ca de ce sa nu aducem un omagiu si inceputului vietii noastre in doi", a declarat mirele, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un homar urias a devenit mascota unui restaurant din New York: "E aproape ca un dinozaur. Vreau sa moara de batranete". Un homar viu, de vreo zece kilograme si jumatate, care, dupa spusele pescarilor, se apropie de o suta de ani, este marea atractie a unui restaurant din statul New York. Proprietarul a decis sa-l tina cateva zile pe post de mascota, apoi sa-l incredinteze unui parc acvatic. Homarul XXL ii intampina pe clienti. Acestia nu ravnesc sa-l vada insa in farfurie, ci se inghesuie sa faca poze cu el. "Auzisem ca au adus un homar enorm, dar n-am mai vazut niciodata ceva asemanator. Este foarte mare! Trebuie sa te opintesti cu toata greutatea corpului ca sa-l ridici", spune un client. Restaurantul din Island Park primeste destul de des homari mai mari decat cei obisnuiti - de 3, 4, chiar 5 kilograme exemplarul. Dar, acesta cantareste, oficial, 10 kilograme si jumatate, anuntaStirileProtv.ro.

Mai tii minte campania in care toti isi turnau gheata in cap? Ce s-a intamplat cu cei 115 milioane de dolari stransi. Anul trecut, pe vremea aceasta, Facebook-ul gemea de fotografii si filmulete in care toata lumea isi turna apa si gheata in cap cu galeata. In total s-au strans 115 milioane de dolari, iar banii au pornit in diferite directii. Provocarea galetii cu gheata - "Ice Bucket Challenge" - a reprezentat, probabil, evenimentul din mediul online care a facut cea mai mare valva in 2014. Isteria a inceput dupa ce un tanar american, Chris Kennedy, si-a turnat o galeata cu apa cu greata in cap si a anuntat ca doneaza o suma de bani pentru lupta impotriva maladiei ALS (scleroza laterala amiotrofa). Gestul sau a fost urmat de cel al prietenilor sai, Jeanette Senerchia, Kevin Aylwin si Matt Dodson, si al prietenilor acestora, in final ajungandu-se la un numar impresionant de participanti din toata lumea, printre care numeroase personalitati din domenii diverse. Participantii au postat pe Facebook videoclipuri in care isi turnau in cap apa cu gheata sau anuntau ca doneaza o anumita suma de bani. Parte dintr-un efort de a strange fonduri si vizibilitate pentru scleroza laterala amiotrofa, "leapsa" a dominat reteaua de socializare saptamani la rand, informeazaLibertatea.

S-au inventat pantofii care-si schimba tocul. Adio chinuri! Femeile care vor sa straluceasca pe tocuri foarte inalte la serviciu sau la petreceri nu se mai tem ca isi pot scranti picioarele pe drum. S-au inventat pantofii care isi schimba tocul usor! Cate cazuri de accidente grave, chiar mortale, au avut loc din cauza tocurilor inalte ale femeilor! Chiar daca sunt asa de periculoase, doamnele si domnisoarele nu se pot lipsi de ele. Cele mai multe si-ar dori sa le poarte numai la serviciu sau la serate de gala. Insa ar fi mult prea complicat sa aleaga pentru drum pantofi comozi si pe cei cu tocuri inalte sa-i poarte in geanta. Pentru a scapa de chinurile de a merge pe tocuri intre 15 si 30 de centimetri, dupa cum este acum la moda, canadiana Tanya Heath, de 44 de ani, a gasit solutia. Ea a revolutionat industria incaltarilor pentru femei creand primii pantofi din lume care isi schimba tocurile foarte usor. Fiecare pereche de pantofi creati de celebra stilista se vinde impreuna cu o colectie de tocuri: inalte si subtiri Francois, de 12 centimetri, inalte si groase Denis de 8,5 centimetri, joase si subtiri Stephane de 5,5 centimetri si joase si groase Christophe de 3,8 centimetri, scrieClick.

Cea mai bizara inventie in materie de accesorii! Bijuterii pentru fundul pisicii tale. Aceasta inventie amuzanta transforma fundul pisicii tale in suport pentru bijuterii sclipitoare. Pisicilor le place foarte mult sa se gudure pe langa stapanii lor si acestea obisnuiesc sa-si ridice coada atunci cand fac acest lucru. Insa putini sunt cei care suporta sa aiba in fata ochilor un asemenea peisaj atat de des. Cei de la Cat Crib, un brand american de accesorii pentru pisici, au venit in sprijinul stapanilor putin mai... sensibili. Podoaba costa numai 6 dolari si se aseaza pe coada pisicii, aproape de zona dorsala, astfel incat bijuteria sa acopere fundul, anuntaLibertatea.