Tribul in care femeilor li se pun dopuri negre in nas. Care este motivul pentru aceasta practica dureroasa. Femeile dintr-un trib indian marcheaza intr-o maniera inedita inceperea vietii de adult: isi pun dopuri mari si negre in nas, o practica veche de zeci de ani. Femeile Apatani din Arunachal, Pradesh, sunt marcate pe fata cu tatuaje negre, iar dupa ce au prima menstruatie li se introduc dopuri negre in nas, conform informatiilor obtinute de fotograful Cezary Wyszynski. Acesta a avut acces in tribul Apatani si a putut sa-i urmareasca pe membri in activitatile cotidiene, relateaza Daily Mail. Tribul Apatani traieste intr-un sat mic din valea Ziro, iar traditia tatuarii fetelor femeilor si dopurile pentru nari dateaza din 1970, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ea este femeia care ridica greutati cu vaginul. Kim Anami, experta in sex si relatii de cuplu, sustine ca viata ei sexuala s-a imbunatatit de cand a inceput sa practice acest sport. De cand ridica greutati cu vaginul a inceput chiar sa aiba orgasme multiple. Kim Anami, in varsta de 44 de ani, a inceput sa ridice cu vaginul diferite obiecte din casa. Femeia a numit aceasta tehnica Kung Fu Vaginal si a inceput sa impartaseasca secretele ei pe internet, pentru a ajuta cuplurile din toata lumea sa-si imbunatateasca viata sexuala, informeaza Click.

Barbatul care se trezeste in fiecare zi crezand ca e 14 martie 2005 si trebuie sa mearga la dentist. Cercetatorii nu au nicio explicatie. Un fost soldat din Marea Britanie se trezeste in fiecare zi crezand ca este 14 martie 2005 si ca are o programare la dentist. Cercetatorii nu isi pot explica fenomenul. Barbatul, care nu a fost numit pentru a se proteja dreptul familiei sale la viata privata, este subiectul unui nou studiu de caz al cercetatorilor de la Universitatea din Leicester. Barbatul in varsta de 38 de ani a inceput sa sufere de pierderi consistente de memorie dupa ce i s-a facut o injectie pentru o anestezie locala, la dentist. In ultimii 10 ani, el nu a reusit sa mentina o amintire pentru mai mult de 90 de minute. El se trezeste in fiecare zi cu impresia ca este jumatatea lunii martie si ca se afla in Germania, unde urmeaza sa mearga la dentist, scrie Descopera.ro.

Solutii extreme pe canicula! Pun aer conditionat la coada vacii! De teama valului de caldura de zilele acestea, mai multi fermieri s-au pregatit cu aparate de aer conditionat in grajdurile vacilor! In ultimii ani s-a tot vorbit despre diverse moduri de a relaxa vacutele pentru a da mai mult lapte si mai bun. Unii fermieri apeleaza la muzica clasica, altii la masaj, insa cei din Italia au intrecut orice imaginatie. Speriati de valul de canicula care strabate zilele acestea tara, oamenii au inceput sa instaleze in grajduri ventilatoare sau chiar aparate de aer conditionat, totul pentru a-si pastra vacutele fericite, informeaza Libertatea.ro.

Este barbat, dar i-au crescut sani de femeie! Cum s-a putut asa ceva. Un barbat in varsta de 26 de ani a avut o mare surpriza cand s-a uitat in oglinda. Acesta si-a dat seama ca i-au crescut sani de femeie, iar pentru a gasi explicatia, a cerut sfatul unui doctor. Barbatul, cunoscut sub numele de Domnul Li, a fost surprins sa vada ca i-au crescut sani. Cand a cerut sfatul doctorului, acestuia nu i-a venit sa creada care era motivul. Dupa ce i-au pus mai multe intrebari si i-au facut mai multe analize, specialistii au descoperit ca sanii Domnului Li au crescut din cauza faptului ca manca prea mult pui, scrie Click.ro.