Ca la ei la nimeni! Sex in fata restaurantului, pe o banca! Un cuplu din Taipei, Taiwan, trecut de varsta de 50 de ani, s-a infierbantat atat de tare in timp ce manca la un restaurant cu specific thailandez, incat nu a mai avut rabdare sa ajunga pana acasa sau la un hotel. Fara nici un pic de rusine, acestia au iesit in fata restaurantului, unde era pusa o banca pentru fumatori si au inceput sa faca sex in vazul tuturor. Cei doi au intretinut relatii sexuale timp de 20 de minute, fara sa-i intereseze ca trecatorii sau cei din restaurant ii vad. Deranjat de fapta acestora, patronul restaurantului nu a indraznit sa se duca la ei sa ii roage sa plece, pe motiv ca ii sperie si dezgusta clientii, ci a preferat sa cheme politia pentru a le intrerupe distractia. Inregistrarea video cu cei doi a ajuns pe internet si a devenit virala, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Medicii au anuntat-o ca este insarcinata, desi are aproape 100 de ani. Eroarea comisa la un spital din Marea Britanie. O femeie de 99 de ani a ramas uimita atunci cand a primit o scrisoare de la spital, in care era anuntata ca a ramas insarcinata. Doris Ayling, o batrana de 99 de ani din Marea Britanie a avut parte de o surpriza totala, atunci cand a primit o scrisoare de la spital, in care era anuntata ca este insarcinata si era rugata sa vina cu o proba de urina la urmatoarea consultatie. Culmea, in scrisoare, data de nastere a femeii era corecta, asa ca era evident faptul ca e o greseala si ca femeia, care a ajuns la o varsta de aproape 100 de ani, nu poate sa ramana insarcinata. "Am trei copii si 20 de nepoti, dar n-am mai fost insarcinata de 70 de ani" a declarat femeia pentru The Sun, anuntaStirileProtv.ro.

S-a casatorit cu pisica, iar acum ii face ochi dulci catelului. Dominique Lesbirel (41 de ani) s-a casatorit cu felina ei in urma cu opt ani. Din pacate, pisica, in varsta de 19 ani, a intrat in insuficienta renala, iar din acest motiv a fost eutanasiata. Acum, Dominique a pus ochii pe un alt animalut de casa. Femeia a oficializat casatoria cu pisica online, iar in prezent ofera acest serviciu celor care vor sa faca acelasi lucru cu animalele lor de casa. Desigur, Dominique impune anumite reguli inainte de realizarea ceremoniilor, potrivit metro.co.uk. "Sunt fericita sa realizez casatorii intre persoane de acelasi sex sau sa le permit oamenilor sa se casatoreasca cu mai multe animale de casa. Totusi, casatoresc doar animalele domestice. In unele parti ale lumii, auzi cum oamenii tin lei si tigri ca animale de casa - nu i-as casatori cu ei. De asemenea, trebuie sa stiu ca isi respecta si iubesc cu adevarat animalul de casa", spune Dominique, informeazaClick.

Stephen Hawking si un miliardar rus, proiect urias pentru cautarea extraterestrilor. Celebrul fizician Stephen Hawking si miliardarul rus Yuri Milner au incheiat un parteneriat pentru a descoperi semnele unei civilizatii extraterestre. In acest scop, Stephen Hawking a infiintat o noua fundatie la London's Royal Society, care va fi finantata cu 100 de milioane de dolari de miliardarul rus. Cei doi au anuntat, luni, initierea "celui mai mare proiect din toate timpurile" de cautare a unor civilizatii extraterestre, denumit "Breakthrough Initiatives", care se va derula pe o perioada de 10 ani. In cadrul acestui proiect urias, 100 de milioane de stele din Calea Lactee, cele mai apropiate de Pamant, vor fi examinate cu telescoape de ultima generatie pentru a descoperi eventuale semne nedetectate pana acum, scrieLibertatea.

Transformarea incredibila a unui cuplu, cu 4 luni inainte de nunta. Cum arata acum cei doi dupa ce au slabit enorm. Doi tineri britanici, nemultumiti de felul in care aratau, au decis sa-si transforme trupurile in doar patru luni, pentru a fi in forma in ziua nuntii lor. Paul Madden, 35 de ani, din Preston, Lancashire, se ingrase cateva zeci de kilograme, iar iubita lui, Abi, 29 de ani, se recupera dupa o operatie la spate, cand au decis sa slabeasca pentru nunta lor, relateaza Daily Mail. Astfel, cu ajutorul unui antrenor personal, Paul a ajuns de la 107 kilograme la 89, fiind un pachet de muschi. La randul ei, Abi a slabit 13 kilograme, ajungand sa cantareasca 57 de kilograme. "Am vrut sa ne imbunatatim increderea in noi", spune Paul, anuntaStirileProtv.ro.