Coincidenta sau destin? Un barbat lovit de trasnet a castigat la loto. Un barbat care a supravietuit unei lovituri de trasnet in copilarie a castigat un milion de dolari, impreuna cu o colega de serviciu, la Loteria din Canada. Peter McCathie a castigat premiul cel mare la Loto 6/49 din Canada dupa ce a jucat numerele norocoase impreuna cu Diana Miller, o colega de serviciu. Cei doi au mers luni la sediul loteriei pentru a-si ridica premiul, care ajunge la un milion de dolari. McCathie a supravietuit unei lovituri de trasnet pe cand avea doar 14 ani. Incidentul s-a produs in timpul unei calatorii pe care acesta o efectua cu o barca. "Era o zi foarte insorita, pe cer era un singur nor mare si alb", isi aminteste barbatul. "Trasnetul a trecut prin copaci si apoi m-a izbit", mai povesteste acesta, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Filmarea lor de nunta dureaza doar 15 secunde. Motivul este de-a dreptul de speriat. Filmuletele si fotografiile de la nunta sunt doua dintre cele mai importante lucruri pentru noua familie, iar acestea sunt pastrate peste ani si ani si puse la loc de cinste in casa. De cele mai multe ori, mirii isi aleg cu grija fotograful si cameramanul tocmai pentru a se asigura ca nu se va intampla nimic in ziua cea mai importanta din viata lor, dar nu se stie niciodata cand ai parte de evenimente neprevazute. Acest lucru s-a intamplat si in cazul acestor tineri din filmuletul de mai jos, doar ca de data aceasta nu aveau cum sa previna evenimentul neplacut. In timp ce se uitau unul in ochii celuilalt, iar cameramanul si-a dorit sa le faca o filmare din aer, barbatul angajat sa le surprinda cele mai frumoase momente de la nunta a "pierdut contactul" cu drona si totul s-a transformat intr-o poveste amuzanta pe internet. Filmuletul a fost publicat pe Youtube, iar in numai cateva ore a facut aproape 1 milion de afisari, anuntaStirileProtv.ro.

Socant! Un student la medicina, selfie cu vaginul unei femei in timpul nasterii. Daniel Sanchez, un tanar student la medicina din Venezuela, a postat fotografia ofensatoare pe contul sau de Instagram (devenit privat, intre timp) alaturi de urmatorul text: "Lady I can deliver your baby but first let me take a selfie" ("Doamna, iti pot aduce pe lume copilul, dar lasa-ma sa fac, mai intai, un selfie"). In imaginea controversata, Sanchez aparea zambind in timp ce, in spatele sau, o femeie dadea nastere unui copil. Acesta a mai notat: "Little devils are brought into the world, [vaginas] are reconstructed, they're made to be like new, almost 0 kilometers" ("Diavolii mici sunt adusi pe lume, vaginele sunt reconstruite, sunt facute ca noi, aproape ca la 0 kilometri"), informeazaLibertatea.

S-au intrecut in scuipat cacareaza. Nu e nici o gluma! Numerosi locuitori din Irlanda de Nord s-au intrecut recent intr-o competitie cu totul neobisnuita. In oraselul Irvinestown a avut loc primul concurs de aruncat cacareze cu gura din lume. Cu prilejul The Lake Festival din Irvinestown, comitatul Fermanagh, s-a dat startul la competitia cea mai nebuneasca din lume. Este vorba de primul concurs de scuipat cacareze de oaie. Cei 2.081 de locuitori si vizitatori de pe tot globul s-au inghesuit sa vada o intrecere cum nu s-a mai vazut vreodata. Organizatorii au colectat dejectiile proaspete pe care concurentii au trebuit sa le puna in gura si sa le scuipe cu toata puterea. Regulamentul a fost foarte simplu. Cel care avea sa arunce cel mai departe cacarezele avea sa fie declarat castigator. Invingator s-a dovedit Liam Leonard, de 70 de ani. El a reusit sa arunce cacarezele cu gura la 5, 56 m, performanta care a fost deja omologata ca record mondial. In ciuda varstei inaintate, el i-a rusinat pe numerosi tineri care nu au fost in stare sa il depaseasca, scrieLibertatea.

"Femeile mor de invidie cand imi vad trupul". Cum arata femeia de 58 de ani care sustine asta? Maria Louise Warne are 58 de ani, varsta pe care nu o tradeaza. Femeia arata bine nu doar in hainele de zi cu zi, dar si in costum de baie, motiv pentru care in timpul liber profita de vremea calduroasa pentru a face plaja. Si nu oricum, ci... fara sutien. Maria este mandra tare de felul in care arata si este constienta ca este o "pasare rara" in randul doamnelor de varsta ei. Nu trece zi fara portia de alergat, are mare grija la alimentatie, ba chiar uneori se mai face ca uita sa manance. Iar acest mod de viata si-a pus in mod pozitiv amprenta asupra corpului ei. Motiv pentru care nu ezita sa-si etaleze trupul nu doar bine proportionat si fara burta, dar si tonifiat, in costume de baie, la piscina pe care o are amenajata in curtea resedintei ei din Marea Britanie. Numai ca, doamna a primit o sumedenie de reclamatii din partea vecinilor pentru ca face plaja... topless. Ea pune atitudinea ostila a celor langa locuieste pe seama invidiei. Tot din gelozie, de-a lungul timpului, aceasta nu a putut afaceri cu reprezentatele sexului sensibil, anuntaLibertatea.