Mostenire cu surprize! 10.000.000 de dolari, daca respecta cateva conditii. Maurice Laboz, un multimilionar din New York, SUA, care s-a stins din viata anul acesta la varsta de 77 de ani, a reusit sa atraga atentia intregii lumi cu testamentul lui. Si asta, pentru ca el le-a lasat fetelor lui, Marlena (21 de ani) si Victoria (17 ani), cate o mostenire de 10.000.000 de dolari, in posesia careia pot intra doar daca fetele respecta niste conditii draconice. Mai exact, daca reusesc sa termine o facultate buna, sa se casatoreasca cu barbati muncitori, sa-si obtina slujbe bune cu salarii decente pana in 2020 si sa nu aiba copii fara sa fie maritate. Chiar si asa, ele isi vor primi banii abia dupa ce implinesc varsta de 35 de ani, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Modul inedit prin care 1700 de elevi au adus un ultim omagiu la inmormantarea profesorului lor. Un grup mare de elevi din Noua Zeelanda au onorat memoria profesorului intr-un mod cu totul deosebit. Acestia au realizat un numar special al dansului traditional "haka", la inmormantarea barbatului. 1700 de elevi si-au adus aminte de profesorul lor de matematica, care a avut o cariera de 30 de ani la scoala unde acestia invata. Dawson Tamatea, profesor de fizica si matematica, a murit in urma cu cateva zile, in somn, la varsta de 55 de ani. "A fost un moment emotionant si o interpretare speciala. Suntem foarte mandri de baietii nostri" au scris reprezentantii scolii pe Youtube, la descrierea clipului, anuntaStirileProtv.ro.

Incredibil! Prostituata l-a omorat pe criminalul in serie. Din pradator, prada! O prostituata din SUA a reusit sa ucida criminalul in serie care venise special s-o omoare. Femeia l-a impuscat cu propria lui arma cand incerca s-o stranguleze. Neal Falls, in varsta de 45 de ani, din Springfield, Oregon (SUA), a ucis cu sange rece nu mai putin de 10 femei. Pe Heather, ultima sa victima, avea de gand s-o casapeasca repede chiar in locuinta ei din Charleston, West Virginia. Se dusese special la domiciliul sau ca s-o omoare. Prostituata se astepta ca acesta sa-i ceara sa faca sex cu ea, insa el a intampinat-o fluturandu-i un pistol sub nas. "Traiesti sau mori?", au fost primele cuvinte pe care le-a auzit din gura criminalului. Speriata, Heather a dat sa fuga, insa Falls a insfacat-o si i-a cuprins gatul cu mainile ca s-o stranguleze. Fata s-a luptat pe viata si pe moarte cu el si spaima i-a dat puteri pe care nici ea nu ar fi banuit ca le-ar putea avea. Asa a reusit sa-i smulga arma din mana in cele din urma. Fara sa stea pe ganduri, tanara i-a tras un glont in inima, apoi a fugit vazand cu ochii sa anunte politia, informeazaClick.

Statul degeaba, impus prin lege in Spania. Pe langa coride si festivalul taurilor de la Pamplona, Spania mai este populara si datorita pauzei de dupa masa de pranz, siesta, pe care toata suflarea o respecta. De obicei, orice activitate este intrerupta intre orele 14.00 si 17.00, insa primaria orasului Ardor, din Valencia, vrea ca acest lucru sa fie stabilit prin lege. Astfel, municipalitatea a dat un act normativ prin care le impune localnicilor sa nu faca nimic si sa pastreze linistea in timpul orelor de siesta, scrieLibertatea.

Un politist din Rusia, erou national dupa ce a lovit o masina in care era si un copil. Explicatia pentru gestul sau. Aleksandr Kosolapov, un agent de circulatie din orasul Abakan, a devenit erou national dupa ce a salvat cateva sute de copii pe o sosea din Siberia. Politistul era la volanul masinii de serviciu, escortand noua autobuze pline ochi cu elevi care se intoarceau din tabara. Pe soseaua care duce spre Abakan (capitala Republicii Hakasia din sudul Siberiei), a vazut deodata venind pe contrasens, cu mare viteza, o masina care se indrepta drept spre autocarele in care se gaseau aproximativ 300 de copii. Negasind alta solutie, Kosolapov a trecut in fruntea coloanei, a accelerat si s-a izbit frontal cu conducatorul auto al masinii care venea pe contrasens. Vehiculul de politie a fost distrus iar agentul a scapat cu viata ca prin miracol. Pasagerii masinii scapate de sub control, printre care un copil de zece ani, sunt raniti, dar in afara oricarui pericol, la spitalul din Abakan, iar conducatorul auto responsabil de accident va fi anchetat, anuntaStirileProtv.ro.