Umilinta la care a fost supus un barbat de fosta iubita. S-a intamplat in mijlocul strazii si imaginile au ajuns pe internet Un barbat din Hong Kong s-a lasat umilit de o tanara, in mijlocul strazii. Ceea ce el nu a stiut a fost ca intregul incident a fost filmat de cineva care locuia in zona. Nu se stie de ce, insa, tanarul pare sa se roage de fata sa il ierte, lasandu-se lovit de fata. Mai mult, la un moment dat el cade in genunchi, in timp ce femeia il loveste cu piciorul in cap. Dupa ce primeste mai multe palme, tanarul pare sa se dea batut si fiecare pleaca in alta directie. Imaginile au ajuns pe internet, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Cei mai multi au spus ca nu inteleg de ce un barbat s-ar lasa umilit in acest hal. Cel care a pus imaginile pe internet a declarat ca barbatul o ruga sa nu il paraseasca, raspunsul ei fiind: "Poti sa mori, nenorocitule. Du-te si arunca-te de la etaj", informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Fuga de Apocalipsa: cum se pregatesc unii de sfarsitul lumii Ingrijorat ca se apropie Apocalipsa, un american a pornit o afacere cu ajutorul careia vrea sa salveze vietile a mii de oameni. Americanul nu numai ca doreste sa salveze un numar cat mai mare de oameni, dar a investit milioane de dolari pentru a putea realiza acest lucru. Astfel, Vicino a pornit "Vivos", o compania care vinde spatii de locuit in adaposturi extrem de sigure in toata lumea. Majoritatea acestora se afla in America, unul este in faza de constructii in Australia, iar unul in Europa, in apropierea orasului Jena. Unele dintre cele mai ieftine locuri costa intre 35.000 de dolari si 50.000, iar pretul acestora poate depasi 85.000, in functie de adapostul pe care il preferati. In schimb, toti membrii vor avea parte de conditii foarte bune: hrana si apa nu vor fi o problema, adaposturile au propriile generatoare, scrie Playtech.

Sunt lesbiene, dar sunt insarcinate amandoua cu acelasi barbat Stephanie(25 de ani) si fotomodelul Randa Armstrong( 31 de ani) din Galashiels, Scotia, s-au casatorit in 2013 si isi doreau tare mult un copil. Pentru a beneficia de fertilizare in vitro in spitalele de stat din Marea Britanie trebuiau sa astepte ani de zile. Asa ca au decis sa caute un donator online. Au intrat pe un forum si ales un student de 24 de ani, care a fost de acord sa le ajute. Acesta le-a donat sperma, iar femeile au folosit kituri de inseminare acasa si, spre surprinderea lor, ambele au ramas insarcinate, la diferenta de trei luni una de cealalta. Femeile spun ca nu se asteptau sa aiba un asemenea noroc. Ecografiile arata ca au doi copii sanatosi, care se dezvolta normal. Tinerele marturisesc ca nici nu sperau sa aiba doi copii atat de apropiati ca varsta si sunt convinse ca este un adevarat miracol, scrie Libertatea.

Descoperirea facuta de angajatii unui hotel in bagajul unui client. Au chemat imediat politia O fetita nou-nascuta a fost gasita in bagajul unui barbat, cazat intr-un hotel din provincia Henan, estul Chinei. Se pare ca individul era tatal micutei si voia sa o dea unei femei spre adoptie. Angajatii hotelului au auzit plansete venind din bagaj si au anuntat imediat autoritatile. Politistii au descoperit ca fetita avea doar 2 zile de la nastere si ca tatal intentiona sa o dea spre adoptie. Atat tatal, cat si femeia, au fost arestati, iar micuta dusa la spital. Medicii au constatat ca fetita era sanatoasa. Potrivit autoritatilor, parintii fetei locuiesc intr-un sat sarac si nu aveau cu ce sa o creasca. Mai mult, mama micutei are probleme psihice, informeaza Stirile ProTv.

Ii place sa fie plimbat in lesa. Un britanic de 55 de ani plateste pentru a fi umilit pe strada Scena incredibila! O femeie a purtat recent in lesa, ca pe un caine, un barbat prin centrul Londrei. Culmea, britanicul o plateste circa 150 de lire sterline (943 de lei) pe zi sa-l umileasca in public. Companionul ei era nimeni altul decat un barbat bine, la vreo 55 de ani, care o plateste-o sa-l umileasca. Simpaticul din lesa e deja obsnuit sa primeasca de la stapana sa comenzi pe care le executa pe loc. Fara sa scoata nici un marait, londonezul, al carui nume nu a fost dezvaluit, se gudura, pleca capul sau lingea cu pofta caldaramul. In timp ce unii trecatori erau sa se inece cu propriile bauturi, ingroziti, la vederea scenelor incredibile, altii se amuzau copios, scrie Click.