Au petrecut cu 4.000 de refugiati la nunta lor. Nunta a doi tineri din Turcia a impresionat intregul mapamond. Fethullah Uzumcuoglu si Esra Polat au ales sa-si petreaca cea mai fericita zi din viata lor intr-un mod inedit. In loc sa chefuiasca alaturi de rude si de prieteni, ei au invitat la marele eveniment 4.000 de refugiati sirieni, carora le-au impartit hrana. Fethullah si Esra s-au casatorit saptamana trecuta, in orasul Kilis, situat in apropierea granitei cu Siria, unde se afla mai multi refugiati sirieni care au fugit din tara lor din cauza violentelor. Astfel, dupa ceremonie, proaspetii miri nu au urcat pe ring pentru a incepe valsul miresei, ci s-au asezat langa o tejghea de unde au impartit mii de farfurii cu mancare, fiind impresionati de nefericirea celor 4.000 de refugiati, care in sfarsit au mancat o masa calda. Se pare ca ideea ca tinerii sa impartaseasca bucuria nuntii cu cei aflati in pribegie i-a apartinut tatalui mirelui. Desi mireasa a declarat ca a fost socata pe moment de aceasta decizie, in cele din urma a acceptat, fiind multumita, la final, de alegerea facuta, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Locul "bantuit" care iti va da cosmaruri. Cum arata "Insula Papusilor" si ce poveste ingrozitoare ascunde. Mexic ascunde unul dintre cele mai inpaimantatoare locuri de pe Terra. "Insula Papusilor", aflata in Xochimilco, in Mexico are o poveste infioratoare in spate si nu multi au curajul sa paseasca aici. "Insula Papusilor" este unul dintre cele mai misterioase locuri din lume, cu o poveste demna de un scenariu de film horror. Site-ul oficial, Isla de las Munecas, le ofera celor curiosi intreaga poveste. Totul a inceput in umra cu 50 ani, cand Julian Santana Barrera s-a retras de civilizatie, pentru a trai in solitudine, intr-o zona cu padure, pe o insula, in zona Xochimilco, din Mexic. Insa, cand a ajuns aici, a gasit cadavrul unei fetite, si papusa lasata de ea in urma, plutind pe apa. Barbatul a gasit cadravrul fetei, si conform, povestilor localnicilor, acesta s-a simtit vinovat ca nu a reusit sa ajunga la timp ca sa o salveze. Apoi a gasit o papusa, pe care a agatat-o intr-un copac, in semn de respect si ca un omagiu adus micutei. Insa, acest gest l-a adus in pragul nebuniei, anuntaStirileProtv.ro.

Bunicuta criminala in serie i-a socat pe politisti. Isi manca victimele? Presa din Rusia este socata de cazul Tamarei Samsonova, o batrana de 68 de ani care s-a dovedit a fi o criminala in serie care, pe parcursul a 20 de ani, a ucis si transat 11 oameni. Femeia, care avea un jurnal scris in trei limbi, in care isi povestea in amanunt modul de operare, se astepta ca intr-un final sa fie prinsa si pedepsita pentru faptele ei. "Bunicuta spintecatoare" i-a socat pe oamenii legii nu doar cu sadismul de care a dat dovada (casa ei era plina de sange si de carti de vrajitorie), ci si cu sinceritatea din declaratii. Se pare ca Tamara nu doar ca si-a ucis si ciopartit victimele, printre care se afla si sotul ei, ci le-a si mancat parti din trupuri. Mai exact, dupa ce isi ucidea victimele, le scotea organele si le consuma, avand o preferinta pentru plamani, informeazaLibertatea.

Asa arata 100 de ani de costume de baie pentru barbati! Evolutia este incredibila. Vara este pe sfarsite, insa toata lumea profita de ultima luna de caldura la mare. Costumele de baie purtate de barbati la plaja nu au aratat intotdeauna asa cum arata acum, ci au evoluat foarte mult fata de acum o suta de ani. Atentie, imaginile pot fi provocatoare pentru doamne si domnisoare. Odata cu moda vestimentara, de-a lungul anilor, au evoluat si costumele de baie pentru barbati. La inceputul anilor 1915, acestea erau modeste, facuta dintr-o singura bucata care acoperea aproape tot corpul si cu modele nautice. Acum, barbatii isi bronzeaza trupurile in sorturi moderne si lejere. Acum o suta de ani, costumele de baie pentru barbati nu erau foarte confortabile, iar nici anii 60 nu au fost cu noroc pentru reprezentantii sexului puternic. Chiar daca domnisoarele aveau ocazia sa vada mai mult decat barbatii doreau sa arate pe atunci, acestia au ajuns, treptat, sa ajunga la un costum de baie care sa le confere destul spatiu de "desfasurare", scrieClick.

La 12 ani, e mai desteapta decat Einstein. O tanara de 12 ani din Marea Britanie este unul dintre cei mai destepti oameni de pe Terra. Tanara de 12 ani are un IQ de 162 de puncte, mai mare decat al lui Albert Einstein, care a avut IQ-ul de 160 de puncte. Originara din Harlow, Nicole Barr are o inteligenta mult peste medie, lucru care a surprins-o si pe ea. Parintii fetei nu au fost insa deloc uimiti, cu atat mai mult cu cat spun ca fata lor depista greseli gramaticale in reviste sau ziare inca de la o varsta frageda. "Am fost socata sa aflu ce IQ mare am", a spus vizibil emotionata Nicole. Nicole Barr se pregateste sa intre in Mensa, organizatia celor 2% dintre oameni de pe Terra cu un IQ peste medie, anuntaLibertatea.