Locul "bantuit" care iti va da cosmaruri. Cum arata "Insula Papusilor" si ce poveste ingrozitoare ascunde "Insula Papusilor" este unul dintre cele mai misterioase locuri din lume, cu o poveste demna de un scenariu de film horror. Site-ul oficial, Isla de las Munecas, le ofera celor curiosi intreaga poveste. Totul a inceput in umra cu 50 ani, cand Julian Santana Barrera s-a retras de civilizatie, pentru a trai in solitudine, intr-o zona cu padure, pe o insula, in zona Xochimilco, din Mexic. Insa, cand a ajuns aici, a gasit cadavrul unei fetite, si papusa lasata de ea in urma, plutind pe apa. Barbatul a gasit cadravrul fetei, si conform, povestilor localnicilor, acesta s-a simtit vinovat ca nu a reusit sa ajunga la timp ca sa o salveze. Apoi a gasit o papusa, pe care a agatat-o intr-un copac, in semn de respect si ca un omagiu adus micutei. Insa, acest gest l-a adus in pragul nebuniei. Dupa o scurta perioada petrecuta pe insula, barbatul a inceput sa fie chinuit: auzea tipete, urme de pasi si a inceput sa vada silueta unei femei disperate, ascunsa in padurile din Xochimilco. Acaparat de frica, acesta a inceput sa agate jucarii dezmembrate de creningie copacilor pentru a se proteja de presupusa fantoma. Asa a petrecut urmatorii 50 de ani, decorand in mod sinistru copacii, pentru a indeparta fatoma de el, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Mama si tata in acelasi timp! Un transsexual din Marea Britanie si-a congelat sperma, ca sa aduca pe lume urmas Povestea unui fotomodel britanic in varsta de 21 de ani a socat intreaga lume. S-a nascut barbat, dar si-a facut operatie de schimbare de sex pentru a deveni femeie. Insa, inainte, acesta si-a inghetat sperma pentru ca intr-o buna zi sa devina si mama, si tata in acelasi timp. El se numea Aron si a fost diagnosticat inca din copilarie cu disforie sexuala, adica tulburarea identitatii de gen, fapt pentru care in 2014 si-a facut operatie de schimbare de sex si tratamente cu hormoni si a devenit femeie, purtand numele de Talulah Eve Brown. In scurt timp, a ajuns un fotomodel de succes si viseaza sa devina si actrita, insa, recent, a socat mapamondul cu dorinta ei de a deveni mama si tata in acelasi timp. Si asta, pentru ca inainte de a renunta la organele sexuale masculine, a platit 800 de dolari ca sa-si congeleze sperma, astfel incat intr-o buna zi sa poata face copii care sa fie din punct de vedere biologic ai ei. Asadar, ea va fi tatal copilului, dar totodata si mama, avand in vedere schimbarea de sex. Britanica nu a precizat insa cum isi va aduce urmasii pe lume, scrie Libertatea.

Inghetata asta o mananci doar pe semnatura Un american din Rehoboth Beach, Delaware, a inventat inghetata "fierbinte" ca focul. Inainte de a consuma desertul extrem de picant, amatorii trebuie sa semneze o declaratie pe propria raspundere. Inghetata este disponibila la o cofetarie de pe plaja Rehoboth, estul statului american Delaware. Desertul este preparat din vanilie, capsuni si "ghost pepper", cel mai iute ardei din lume, intrebuintat la fabricarea spray-urilor cu piper, a grenadelor de mana si chiar a fumigenelor. Prima gura te duce cu gandul la cele mai rafinate gelaterii din lume. Numai cei peste 18 ani au voie sa deguste inghetata, insa numai dupa ce si-au dat acordul in scris. De asemenea, persoanelor trecute de 65 de ani, cele cardiace, alergice sau femeilor insarcinate si care alapteaza li se interzice consumul acestui desert, scrie Click.

Nu le vor pe soacre, mai ales in concediu Europenii se gandesc cu groaza la concediul petrecut impreuna cu soacrele si doar 1% nu indraznesc sa se planga, cel mai probabil de teama "represaliilor", reiese din rezultatele unor studii de specialitate, intocmite de companii din domeniu. Oftatul, vorbitul fara incetare, batutul la cap si solicitarile nejustificate au fost votate drept cele mai rele caracteristici ale soacrelor. Barbatii, de exemplu, isi pierd rabdarea dupa circa 50 de minute petrecute in compania mamelor sotiilor. Aceleasi date arata ca aproape 40% dintre europeni prefera sa mearga in vacanta de vara cu masina personala, iar circa trei sferturi dintre ei (72%) aleg sa fie insotiti de partenerul/ partenera de viata, scrie Libertatea.

Un bar din Londra vinde bauturi nu la pahar, ci intr-un nor de vapori. Ce se intampla cand alcoolul intra direct in sange Un bar londonez a gasit un nou mod de a le oferi clientilor sai bauturile. Nu intr-un pahar, ci intr-un urias nor de vapori de alcool, din care clientii inhaleaza cate o portie. Cum alcoolul urca mai repede la cap daca e consumat astfel, niciun client nu e lasat sa inhaleze aerul imbibat cu alcool mai mult de o ora. Pentru ca ideea sa fie fezabila, decorul a suferit niste modificari, iar clientii-si acopera hainele de strada cu pelerine de plastic. Ideea alcoolului de inhalat apartine unei firme organizatoare de evenimente, cunoscuta pentru experientele iesite din comun pe care le ofera clientilor sai. Pe langa un bar obisnuit, localul are si o camera in care niste umidificatoare uriase transforma ginul cu tonic in vapori. Inauntru, umiditatea e de 140 la suta, informeaza Stirile ProTv.