1. Rusoaicele prefera sexul anal. Un sondaj realizat de revista FHM pe un esantion de femei din 31 de tari scoate la iveala faptul ca 93% din rusoaice prefera sexul pervers, pe la spate, stand in patru labe. 70% din femeile din Serbia au afirmat ca le place sa fie legate in timpul actului sexual, iar 36% dintre australiencele prefera sa faca amor cu persoane de acelasi sex, dezvaluie Cancan.

2. Au mancat chilotii si bijuteriile stapanilor. Potrivit ziarului Cancan, Taffy, un catel springer spaniel de din Anglia, a ajuns la veterinar dupa ce s-a inecat cu a 40-a pereche de chiloti pe care a furat-o de la stapani. Un alt catel, prepelicarul Casper, a ajuns pe masa de operatie dupa ce a pagubit-o pe stapana sa de bijuterii in valoare de 7.500 de euro.

3. Gemeni, dar din taţi diferiţi. Click sustine ca un chinez a înaintat actele de divorţ după ce a descoperit că dintre cei doi gemeni aduşi pe lume de nevasta sa, numai unul era al lui.

4. Cinci acuzati de pedofilie in Italia. Potrivit ziarului Libertatea, cinci romani, alaturi de zece italieni, au fost audiati ieri de un tribunal din Verona, intr-un proces in care sunt acuzati de pedofilie.

5. Operat gresit de trei ori. Medicii unui spital din Rhode Island au fost amendati cu 30.000 de euro dupa ce au operat gresit un pacient de trei ori, in alt loc, pe creier, relateaza Cancan.

6. A murit dupa ce s-a inecat cu o napolitana. Click mentioneaza ca un baiat in varsta de 12 ani a murit in timp ce isi manca desertul.

7. Bătrânii, lăsaţi în seama unui robot. Click informeaza ca cercetătorii japonezi au creat un robot ideal pentru a avea grija de cei batrani.

8. Enervat de celular, a băgat 46 de oameni la închisoare. Un judecător american i-a condamnat la închisoare pe toţi cei ce asistau la un proces, întrucât un telefon mobil a sunat în timpul audierilor, relateaza Click.

9. „Bad Sex in Fiction Award“. Ziarul informeaza ca regretatul scriitor Norman Mailer, castigator a doua premii Pulitzer, a fost recompensat postum cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex dintr-o opera literara.

10. A fost creat soarecele rezistent la cancer, titreaza Gandul.