Miss Bum Bum, evenimentul care-i pe pe jar pe barbatii din intreaga lume. Zeci de brazilience s-au inscris in competitie pentru titlul de Miss Bum Bum, acordat celei care are cel mai frumos posterior. Unul mai bombat ca altul, mai bronzat sau dimpotriva, dar toate la fel de atragatoare. Astfel ar putea fi caracaterizate posterioarele tinerelor care s-au inscris la Miss Bum Bum. Imbracate doar in costume de baie, fetele au facut furori pe strazile din Sao Paolo. Printre concurente se numara o DJ-ita, o actrita de filme porno sau o sosie braziliana a lui Kourtney Kardashian. Ramane de vazut cine va triumfa anul acesta, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a lasat masina la 37 de grade, pentru cateva zile. Nu si-a imaginat o clipa ca o sa o gaseasca asa. John Westbrook si-a lasat masina parcata langa plaja, mai multe zile la rand. Cand s-a dus sa o porneasca, barbatul a avut parte de o surpriza incredibila. John a vazut cu tot ce era din plastic la masina sa, un Renault Megane, se topise la cele 37 de grade, cate au fost in Caorle, nordul Italiei. Soferul, in varsta de 48 de ani, a filmat masina, iar imaginile au ajuns in presa. "Aveam masina parcata paralel cu plaja, era acolo de cateva zile, iar cand am mers sa o pornesc am vazut cum bara de plastic se topise. Se scursese pe trotuar", a declarat barbatul pentru Daily Mail. John este din Marea Britanie, dar se afla in vacanta cu familia in Italia, tara unde in luna iulie au murit 140 de pensionari din cauza caniculei, anuntaStirileProtv.ro.

Asa ceva...! Ce facea un reporter cand credea ca nu e filmat! Walter Morris, reporter la FOX 5, a ajuns vedeta pe Internet. Motivul? Reporterul a facut un dans magistral in fata camerei. Jurnalistul nu credea ca este in direct... Satul probabil sa tot astepte sa intre in direct, un reporter s-a apucat sa danseze cu foc. Barbatul, imbracat cu un sacou, avea niste miscari demne de dansatori consacrati. Cei din studio s-au amuzat copios de Walter Morris, care a ajuns fara voia lui vedeta pe Internet. Probabil ca telespectatorii s-ar bucura mai mult sa-l vada dansand decat transmitand live de la vreun eveniment, informeazaLibertatea.

Pompierii din Costa Rica s-au dezbracat in scopuri caritabile. Pretul unui calendar in care apar in ipostaze fierbinti. Pompierii dintr-un oras din Costa Rica au facut un calendar in scopuri caritabile si l-au lansat cu un spectacol fierbinte. Dezbracati pana la brau, pompierii si-au demonstrat calitatile fizice, iar dupa entuziasmul doamnelor din public, am zice ca vanzarile calendarului sunt asigurate. Acesta costa 10 dolari, iar banii stransi vor fi donati pentru reconstruirea unui spital de copii distrus de un incendiu, scrieStirileProtv.ro.

Scandal de proportii la Templul Shaolin din China! Liderul calugarilor, seful sexului? Templul Calugarilor Shaolin din China este zguduit de un scandal sexual de proportii. O chinezoaica sustine ca liderul ordinului, Shi Yongxin, i-ar fi fost amant. Shi Yongxin este cea mai controversata figura monahala la ora actuala. Supranumit "C.E.O.-ul calugarilor", Yongxin este acuzat de o tanara ca ar fi intretinut, de nenumarate ori, relatii sexuale cu ea. Femeia, pe nume Liu Liming, sustine ca are dovezi graitoare pentru noptile de desfrau alaturi de maimarele shaolinilor: o pereche de chiloti pe care i-ar fi purtat in timpul uneia dintre intalnirile interzise si un prezervativ care, conform spuselor ei, contine sperma liderului ordinului. De altfel, Liu nu doar ca a anuntat autoritatile, dar a dat proba si la un laborator, pentru a fi analizata si pastrata. Din 1999, cand a fost numit staretul templului, Yongxin, care, atunci cand a fost primit in ordin a depus un juramant de castitate, a mai avut parte de astfel de scandaluri. Despre el se spune ca ar fi un escroc, un afemeiat notoriu si ca ar avea cativa copii din flori, anuntaLibertatea.