Petrecerea burlacilor i-a adus moartea. Ce a patit acest barbat la 8 zile dupa nunta. Ben Aucott, un barbat din Marea Britanie, a murit la opt zile de la nunta din cauza... petrecerii burlacilor. In timp ce era cu prietenii lui in oras, barbatul a calcat stramb si si-a sucit glezna."Ne-am distrat si, in timp ce mergeam spre hotel, Ben s-a lovit la glezna. L-am carat pana in camera si ne-am dus la culcare. A doua zi, l-am dus acasa. Apoi am primit un telefon prin care am fost anuntati ca Sam este la spital de 4 zile. Glezna lui era rupta in doua locuri", povestesc prietenii mirelui, inca socati de cele intamplate, potrivit Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Urmarea filme pentru adulti in timpul orelor de curs. Cum si-au dat seama colegii de acest lucru. Un tanar student a trait cea mai mare umilinta a vietii sale in timpul unui curs desfasurat in amfiteatrul universitatii in care invata. Cand te plictisesti la ore adesea cauti activitati ceva mai interesante care sa-ti ofere senzatia ca timpul scurs nu este pierdut fara rost. Un tanar student al universitatii din Sidney, Australia a devenit o adevarata vedeta in mediul online dupa ce colegii l-au filmat in timpul cursurilor vizionand filme porno. Tanarul a accesat site-uri pentru adulti in timpul orei de curs de pe laptopul pe care teoretic iti lua notite, scrie Click.ro.

Unei femei din Arabia Saudita i-au crescut in talpa "coarne". Unei femei din Arabia Saudita i-au crescut in talpa un fel de "coarne", iar medicii nu au o solutie la problema cu care ea se confrunta.Femeia s-a trezit ca acum doi ca au inceput sa ii creasca in talpa ceea ce par a fi "trei unghii". Afectiunea este foarte dureroasa, astfel incat femeia de abia poate dormi sau merge. Un specialist a declarat pentru Daily Mail ca, cel mai probabil, este vorba despre ketaroza actinica, o leziune precanceroasa a pielii, cauzata de cele mai multe ori de expunerea la soare. Aceasta duce la cornu cutaneum, aparitia unor coarne cutanate in diverse zone ale corpului, potrivit gandul.info.

O tanara face bani din vanzarea chilotilor purtati. Ce ii cer barbatii inainte de a-i cumpara lenjeria. Pare incredibil, dar afacerea ce consta in vanzarea lenjeriei intime purtate a devenit una de succes pentru mai multe femei din lumea intreaga. Si asta pentru ca sunt o multime de barbati pentru care o pereche de chiolti de dama reprezinta un fetis. "Am purtat aceeasi pereche de chiloti timp de 48 de ore, fara a-i da jos, timp in care am alergat cativa kilometri, pe o caldura sufocanta. Acum, in sfarsit ii pot da jos. Si nu, nu-i voi arunca in cosul cu rufe de spalat, ci ii voi trimite unui domn dornic sa-i aiba si sa faca orice vrea el cu ei", a povestit tanara, potrivit Libertatea.

Maraton nud la Gradina Zoologica din Londra. Motivul pentru care sute de oameni au alergat dezbracati. 200 de londonezi, mari iubitori de animale, au alergat in pielea goala, prin Gradina Zoologica.Cursa n-a fost una de dragul exhibitionismului, ci, spun participantii, a avut un scop nobil. Ei au vrut sa isi arate sustinerea fata de proiectele menite sa protejeze tigrii. Este al treilea an la rand in care se isi dau intalnire si sunt din ce in ce mai multimi, arata Stirile ProTV.