​Cum a ajuns o femeie data disparuta sa faca parte din echipa care o cauta. O turista aflata in vacanta in Islanda a reusit sa se alature accidental echipei care o cauta chiar pe ea, femeia fiind data disparuta cu putin timp in urma. Grupul se indrepta catre canionul vulcanic Eldgja atunci cand a hotarat sa faca o oprire in zona parcului natural islandez. Femeia in cauza s-a indepartat de ceilalti turisti pentru a se curata si pentru a-si schimba hainele. Cand s-a intors, tovarasii de calatorie nu au mai recunoscut-o. Vestea ca unul dintre membrii grupului lipseste a ajuns si la urechile acesteia, insa ea nu s-a recunoscut din descrierea facuta de ceilalti, motiv pentru care grupul de 50 de persoane a pornit in cautarea sa. Mai mult decat atat, Garda de Coasta s-a mobilizat si a trimis propria echipa de cautare, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mii de americani s-au strans la Gradina Botanica din Denver pentru a vedea floarea-cadavru: "Miroase ca un animal mort". O asa numita floare-cadavru a fost, timp de doua zile, in centrul atentiei, la gradina botanica din Denver. Dupa un deceniu si jumatate de asteptare, planta a inflorit si raspandit in aer mirosul ei specific, unul greu, pestilential - de unde i-a fost inspirat si numele. In ciuda "parfumului" ingrozitor, mii de americani au stat ore in sir la coada ca sa vada planta. Si sa isi testeze, desigur, rezistenta, la astfel de miasme. "Stinky" a fost, timp de doua zile, vedeta absoluta a gradinii botanice din Denver. Motivul? "Vai, miroase groaznic, este ingrozitor. Miroase a pantofi si a picioare si a ceva mort si toate la un loc." Foarea botezata sugestiv de angajatii gradinii botanice este originara din Sumatra, iar denumirea stiintifica nu e la fel de aspra ca si cea populara, anuntaStirileProtv.ro.

A cheltuit 30.000 de dolari sa-si salveze de la moarte motanul adoptat din Romania. Un cuplu din SUA a impresionat intreaga lume cu gestul sau. Sotii Gonciar au renuntat temporar la visul de a-si cumpara o casa, de dragul pisoiului lor, Oki, pe care l-au adoptat din Romania, cand era doar un pui, in urma cu 12 ani. Motanul a fost diagnosticat recent cu insuficienta renala si avea nevoie urgenta de un transplant. Astfel, fara sa stea pe ganduri, stapanii au folosit suma de 30.000 de dolari, pe care o aveau stransa pentru avansul la casa, ca sa-l faca bine. Ei au cautat cea mai buna clinica din SUA si l-au dus la Philadelphia. Doar interventia chirurgicala a costat 16.000 de dolari, restul banilor ducandu-se pe cheltuielile de transport, cazare, analize si medicamente, informeazaLibertatea.

Au inchis copilul in seif ca sa se pozeze la cascada. Mare e gradina lui Dumnezeu! Un cuplu din Brooklyn, New York, a plecat miercuri in vacanta la Cascada Niagara, din Canada, impreuna cu baietelul lor de un an si cateva luni. Ce a urmat a socat planeta. Dupa ce s-au cazat la hotelul Howard Johnson, din Niagara Falls, pe partea canadiana a localitatii, cei doi tineri de nici 30 de ani au vrut sa iasa in oras. Taman atunci cand Billy, baietelul lor, a inceput sa planga de mama focului. I-au dat sa manance si dupa ce a adormit l-au bagat in seiful din camera lor. Apoi au iesit din camera. La doua ore dupa plecarea lor, menajera a intrat la ei sa faca ordine. Atunci a auzit niste zgomote din seiful de 30 de centimetri inaltime si 50 de centimetri adancime. A chemat politia si dupa 20 de minute de incercari au reusit sa elibereze copilul, pentru ca parintii schimbasera codul de acces, scrieClick.

A fotografiat o fantoma la "groapa sinucigasilor. Un barbat care facea o drumetie in parcul Goomburra, Toowoomba din Australia, a fotografiat fantoma unui barbat. Zona in care se plimba fotograful este renumita pentru numarul mare de sinucideri. Ajuns la "groapa sinucigasilor", zona in care foarte multe persoane merg sa-si ia viata, barbatul a facut cateva poze deoarece avea impresia ca e privit, dar nu a vazut pe nimeni. Cand a analizat fotografiile, acasa, a observat ca intr-una se vede silueta unui barbat. Acum australianul e convins ca a surprins fantoma unui sinucigas. Fotografia a fost trimisa unui grup care se ocupa cu cercetarea fenomenelor paranormale, iar specialistii au concluzionat ca nu este vorba despre o poza trucata. Toowoomba Ghost Chasers au postat fotografia pe contul de Facebook pe care-si promoveaza activitatea si le-au cerut celor care-i urmaresc online sa spuna ce cred despre aceasta, anuntaLibertatea.