In cei 65 de ani de munca, nu si-a luat nici o zi libera. Joe Foster, un britanic de 81 de ani, s-a dovedit a fi angajatul- model. In cei 65 de ani in campul muncii, acesta nu a lipsit niciodata nici macar o zi de la serviciu. El a avut primul loc de munca la varsta de 15 ani, cand livra colete, iar de atunci a avut o prezenta record de 100%. La 18 ani a plecat in armata, iar de cand s-a intors lucreaza ca macagiu la caile ferate, in statia de tren St. Mary Cray din Kent, Anglia. Indiferent daca ploua sau e soare, el vine la munca doar pe bicicleta si spune ca deocamdata nu vrea sa renunte la slujba lui, pe care o adora, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un preot din Romania si-a pus la masina numarul Iisus. Cifra "1" si-a transformat-o cu vopsea alba in "I". Cristian Pomohaci, celebrul preot-cantaret nelipsit de la festivaluri, zile ale oraselor si comunelor, circula de ceva timp cu un autoturism Dacia Duster. Autoturismul a primit si un numar de inmatriculare pe masura, preotul optand pentru BN 11SUS. Dorind probabil sa aiba protectie divina si la volan, preotul s-a folosit de vopsea alba pentru a modifica cifra "1" si a transformat-o in "I". Neobisnuitul numar de inmatriculare a fost observat de catre jurnalistii de la tribuna.ro, cand preotul-cantaret se afla la Festivalul Tineretului din Tirnava, Sibiu, anuntaStirileProtv.ro.

Ingropata de vie! Ce s-a intamplat cu o tanara de 16 ani, care a inviat in cripta. O adolescenta din Honduras a socat o lume intreaga. Neysi Perez, in varsta de 16 ani si gravida in trei luni, a murit, a fost ingropata, dupa care... s-a trezit la viata. Fata s-a trezit in miez de noapte pentru a merge la toaleta din curte, ar fi auzit un foc de arma si a picat ca secerata. Rudele au transportat-o pe fata la spital, insa medicii nu au mai putut face prea multe pentru ea si au declarat-o moarta. Astfel ca proaspatul ei sot, parintii si ceilalti membri ai familiei au ingropat-o cu toate traditiile locale, in rochie de mireasa, sicriul fiind asezat intr-o cripta. Distrus de durere sotul fetei a mers a doua zi la cimitir pentru a-si plange iubita insa a avut un soc imens cand a auzit-o pe Neysi strigand din sicriu. Angajatii cimitirului povestesc cum barbatul i-a chemat imediat pentru a-l ajuta sa o scoata pe tanara din sicriu. Intre timp au fost chemate si celelalte rude, care au spart cripta pentru a o elibera pe Neysi. Numai ca a fost prea tarziu, informeazaLibertatea.

Tara in care mirii platesc ca sa aiba frati sau prieteni falsi la nunta. Motivul pentru care apeleaza la acest gest extrem. In Coreea de Sud se pot inchiria invitati la nunta In Coreea de Sud, evenimentul nuptial este o institutie in sine, astfel incat si lista invitatilor trebuie sa fie pe masura. Daca mirii nu au destui prieteni, rude si cunostinte, exista agentii care ofera persoane inchiriate sa asiste la nunta si sa impartaseasca cu protagonistii ceremoniei cele mai frumoase momente, relateaza lefigaro.fr. "In timpul sezonului nuntilor in tara, particip la doua-trei nunti pe zi", spune Kim Seyeon, studenta care asista regulat la astfel de evenimente in schimbul banilor. Rolul jucat de ea este de prietena a unuia dintre miri. Potrivit unei agentii care asigura invitati contra cost la nunti, este o practica ce dateaza de la sfarsitul anilor 1990. Coreenii pot recurge in prezent la falsi parinti, frati si surori la nunta, scrieStirileProtv.ro.

Ce a facut o chinezoaica pe care agentii de pe aeroport nu au lasat-o sa ia o sticla de coniac in avion! O pasagera din China, pe care agentii de securitate ai aeroportului din Beijing nu au lasat-o sa se imbarce cu o sticla de coniac scump, a dat peste cap tot continutul sticlei. Femeia pe nume Zhao transporta o sticla de coniac frantuzesc de 200 de dolari in bagajul de mana. Pentru ca agentii de pe aeroport nu i-au permis sa se urce cu coniacul la bord, femeia s-a gandit ca cea mai buna solutie ar fi sa o bea. Zis si facut! Doar ca, femeia s-a imbatat pe loc. "Era atat de beata ca nu se putea tine pe picioare, astfel incat am asezat-o intr-un scaun cu rotile sa se odihneasca", a spus unul dintre agenti. Intamplarea nu s-a sfarsit cu happy end pentru chinezoaica de 40 de ani. Capitanul aeronavei a refuzat ca aceasta sa se mai urce in avion si a ramas la sol. Sa se trezeasca din betie, anuntaLibertatea.