A aparut bateria care incarca un iPhone pentru o saptamana. Cine are iPhone are si probleme cu bateria. O companie britanica a creat prototipul unei baterii pentru iPhone alimentat cu hidrogen care incarca smartphone-ul pentru o saptamana. Dispozitivul transforma hidrogenul si oxigenul in electricitate, iar iPhone-ul are autonomie aproximativ sapte zile. Inventatorii britanici afirma totodata ca bateria lor se integreaza perfect in carcasa telefonului. Singurele modificari sunt niste gauri de ventilatie pentru vaporii de apa emisi de pila cu hidrogen. Firma producatoare a lansat deja pe piata un incarcator alimentat cu hidrogen, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Doua femei, mama si fiica, au platit 56.000 de lire sterline pe operatii estetice, pentru a arata ca fotomodelul Katie Price. Doua femei din Marea Britanie, mama si fiica, au cheltuit 56.000 de lire sterline pe tratamente si operatii estetice, pentru a arata ca idolul lor, fotomodelul Katie Price. Georgina Clarke, in varsta de 38 de ani, si Kayla Morris, in varsta de 20 de ani, au platit bani grei pentru a avea sani mai mari, fund mai bombat si buze mai... senzuale. Tinerele spun ca experienta prin care au trecut le-a unit si mai mult. "Mama mea este cel mai bun prieten al meu, iar operatiile estetice reprezinta un mod de a ne apropia. De fiecare data cand apelam la medici, stim ca suntem cu un pas mai aproape de a-i semana lui Katie", povesteste Kayla, anuntaStirileProtv.ro.

N-ai ce face cu banii? Hai la un restaurant unde meniul e 2.000 de euro. Sublimotion, unul dintre cele mai scumpe restaurante din lume, a fost deschis in 2014, in Ibiza. Locatia se bucura de un succes enorm, chiar daca sunt si meniuri de 2000 de euro. Masa in acest restaurant este un regal pentru papilele gustative si o povara pentru portofel pentru ca preparatele pot atinge si 2000 de euro. Decorul restaurantului se schimba la fiecare fel de mancare, ceea ce permite o calatorie stand la masa. "Mi-ar fi fost imposibil sa realizez acest proiect singur. A fost nevoie sa asociez talentul unor specialisti cu diferite competente in design, dar si in analiza emotionala si senzoriala", a declarat Pablo Roncero, creatorul locatiei, informeazaLibertatea.

Momentul in care o "fantoma" muta un scaun intr-o casa. Ce a filmat o echipa de investigatori de fenomene paranormale. O inregistrare video bizara, realizata in casa unui britanic, a surprins niste fenomene bizare. Cel mai ciudat este cum un scaun este mutat din senin, aparent de o fantoma. O echipa de investigatori de fenomene paranormale s-a dus sa cerceteze o casa, al carui proprietar sustine ca ar fi bantuita de fantome. Echipa de investigatori sustine ca exista o activitate paranormala. Acestia au surprins momentul in care, in timp ce se aflau in casa, un scaun s-a miscat singur, ceea ce le-a intarit convingerea ca proprietatea ar putea fi bantuita. Terry Johnson a instalat o camera de inregistrare, care a filmat inclusiv momentul cu pricina. "Cand am vazut cum scaunul se muta singur, ni s-a facut pielea de gaina. Nu am mai surprins niciodata un astfel de fenomen si de atunci nu mai despre asta vorbim" a spus unul dintre investigatorii de fenomene paranormale, scrieStirileProtv.ro.

Un papagal a fost luat in custodia Politiei pentru ca a injurat o femeie. Haryal a ajuns pe mana politistilor dupa ce a jignit o batrana de 85 de ani. Janabai Sakharkar din India a depus o plangere potrivit careia aceasta ar fi fost abuzata de fiecare data cand trecea pe langa casa fiului sau vitreg Suresh. In consecinta, politistii s-au gandit la posibilitatea ca papagalul sa fi auzit si sa fi copiat modul de exprimare al acestuia. Cat a stat la Politie, papagalul nu a scos niciun sunet, insa ofiterii tot au considerat ca este necesar sa ajunga la Forest Department pentru reabilitare, anuntaLibertatea.