Viralul cu fata care il cauta pe tatal copilului ei este un fals. Internautii sunt revoltati. Filmuletul emotional cu frantuzoaiza care il cauta pe tipul cu care ramasese gravida dupa o aventura de noapte s-a dovedit a fi o farsa. Videoclipul a devenit viral in cursul zilei de ieri, fiind vizualizat de aproape 1,4 milioane de ori, insa, aseara, o companie de social media a recunoscut ca a fost vorba despre o campanie de marketing pentru a promova statiunea australiana in care a fost filmat. In imaginile incarcate, "Natalie", rol jucat de o actrita numita Alizee Michel, povesteste cum, in excursia sa in Mooloolaba, aceasta a petrecut "o noapte frumoasa" alaturi de un barbat "foarte dragut", de care s-a indragostit la prima vedere si cu care a si ramas insarcinata, dar pe-al carui numar de telefon l-a pierdut ulterior. In consecinta, fata explica ca s-a intors in Australia pentru a-l gasi pe tatal copilului sau si ca are nevoie de ajutor pentru acest lucru. Ea ii indeamna pe internauti sa dea share filmuletului respectiv pentru ca povestea sa sa aiba sanse cat mai mari sa ajunga la urechile presupusului viitor tatic, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata femeia cu "piele rosie": medicii nu i-au dat sanse de supravietuire, dar a ajuns la 23 de ani si a nascut doi copii. O femeie din Marea Britanie s-a nascut cu o boala rara de piele, numita ihtioza fetala, cunoscuta si ca ihtioza arlechin. La 23 de ani, ea este prima femei cu aceasta afectiune care a devenit mama. Stephanie Turner este cea mai in varsta persoana din SUA care supravietuieste aceste boli rare. Aceasta afectiune ii face piele sa creasca de 7 ori mai repede decat nivelul normal. Nivelul de cheratina la nivelul pielii se ingroasa excesiv, iar pielea crapa si se cojeste, fiind expusa bolilor si infectiilor. De obicei, cei diagnosticati cu aceasta boala au speranta minima de viata. Inclusiv ei i s-au dat cateva zile de trait doar, dar a invins toate obstacolele si la 23 de ani a reusit sa devina si prima femeie cu o astfel de boala care a devenit mama, anuntaStirileProtv.ro.

A mancat 2,26 kg de iaurt in 9 minute si 45 de secunde. Record! Nela Zisser (27 de ani) este campioana absoluta la mancat iaurt inghetat. Nimeni nu poate sa o intreaca! Ea a reusit, recent, sa castige concursul de mancat iaurt inghetat din Noua Zeelanda. Si asta deoarece a izbutit performanta de a infuleca 2,26 kilograme de iaurt inghetat in numai 9 minute si 45 de secunde. "Am gura amortita si pana si stomacul mi-a amortit", a spus Nela, in al noualea cer de fericire, desi nu-si mai simtea buzele, informeazaClick.

Cum a reusit un caine sa detecteze cancerul de san al stapanei sale. Missy este un labrador devenit celebru dupa ce a reusit sa ii salveze viata stapanei sale. Vezi cum a ajutat-o cainele pe femeie sa descopere cancerul la san. Alisson Powell avea 48 de ani cand a inceput sa se simta rau. Sentimentul ca este ceva in neregula in corpul ei s-a accentuat cand a vazut ca Missy, unul dintre cei doi caini ai sai, se poarta ciudat si tot ridica labuta spre sanul ei stang. Candva plin de viata, animalul era, acum, deprimat si refuza sa manance. "Era foarte ciudat cum comportamentul ei s-a schimbat de la o zi la alta. A devenit foarte deprimata si petrecea ore intregi uitandu-se pe fereastra. Apoi isi tot baga nasul la pieptul meu si ridica labuta spre sani. Am crezut ca pur si simplu voia atentie", a povestit Allison Powell pentru express.co.uk. Allison a dus-o pe Missy la veterinar, dar medicul i-a spus ca nu era nimic in neregula cu ea. Dupa cateva luni in care labradorul a devenit tot mai agitat, femeia si-a dat seama ca incearca sa ii spuna ceva si a inceput sa se examineze, scrieLibertatea.

Trupul unei creaturi bizare a fost descoperit in Rusia, iar oamenii de stiinta nu reusesc sa spuna despre ce e vorba. Cadavrul a fost gasit langa raul Kovashi, din orasul rus Sosnovy Bor. Initial, specialistii au crezut ca este vorba despre embrionul unui pui de gaina, insa analizele au aratat ca nu e vorba despre asa ceva. "Nu pare sa fie nici pasare si nici peste. Creatura nu are gat sau aripi", a declarat unul dintre cercetatori. Pe de alta parte, cei convinsi in existenta extraterestrilor sunt de parere ca este vorba despre trupul unui extraterestru. "Acest extraterestru micut a fost gasit langa rau si nu seamana cu nimic din ce am mai vazut. Oamenii de stiinta sunt derutati si spun ca trebuie sa faca mai multe teste ADN", a declarat editorul unei publicatii despre extraterestrii, anunta StirileProtv.ro.