Ce a descoperit vaduva unui angajat de la pompe funebre in garaj. "Sotul meu isi lua de lucru acasa". Vaduva unui fost angajat de pompe funebre din Chicago a facut o descoperire macabra in garajul locuintei sale.Femeia a mai multe cadavre si a realizat astfel ca sotul sau, care murise in august, avea obiceiul "sa-si ia de lucru acasa", relateaza cotidianul Chicago Tribune, citat de Agerpres. Politia nu a furnizat prea multe informatii despre relatarea facuta de vaduva angajatului de la pompe funebre, insa a precizat doar ca aceasta a gasit in garajul locuintei patru cadavre, organe umane si resturi de cenusa rezultate din incinerare, potrivit cotidianului amintit.Au fost de asemenea gasite mai multe pietre funerare pe terenul acestei proprietati din Riverdale, un cartier din orasul Chicago. Politia incearca acum sa-i identifice pe cei defuncti. Numerosi vecini au marturisit ca au vazut cum erau transportate in garaj corpuri invelite in cearceafuri murdare de sange, potrivit Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A facut sex doi ani cu iubitul fara sa-l vada! Adevarul a distrus-o. O tanara din Marea Britanie a trecut printr-o experienta socanta. Ea le-a marturisit politistilor ca a facut sex cu un barbat timp de doi ani, dar ca nu l-a vazut pentru ca era legata de ochi.Femeia a depus plangere la politie pe motiv ca a fost inselata crezand ca face sex cu un barbat pe nume Kye Fortune, care se recupera dupa o operatie pe creier si care ar fi legat-o la ochi de rusine sa nu ii vada fata distrusa de cicatrici.Dupa un timp, ea a descoperit ca de fapt facea sex cu o prietena foarte buna, pe nume Gayle Newland, care a convins-o sa se lege la ochi. Prietena ei a intretinut relatii sexuale cu ea timp de doi ani, timp in care se folosea de un penis artificial pentru ca inselatoria sa fie convingatoare, scrie Click.ro.

Vai, ce tantalau e karatistul asta! Uite ce "a reusit"! A face karate nu este pentru oricine. Acest lucru se pare ca nu l-a inteles sportivul din imagine care a incercat sa sparga 12 caramizi. Nu a spart niciuna. Barbatul s-a pregatit pentru a sparge 12 caramizi dintr-o lovitura. S-a antrenat, s-a pregatit, camera de luat vederi era la locul ei, kimono-ul statea bine, totul depindea doar de evoluta sa. Barbatul a simulat o data, de doua ori, iar a treia oara a lovit cu putere. Mana i s-a dus pe langa gramada de caramizi, chiar intr-una dintre cele doua pe care stateau cele 12. Ce a iesit? O lovitura de toata frumusetea si probabil o vizita la doctor, scrie Libertatea.

Femeia care a pastrat dintii lui Hitler. In zilele de dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, traducatoarea Elena Rzhevskaya a primit o misiune bizara: sa protejeze o cutie de bijuterii care continea singura dovada irefutabila a mortii lui Hitler. Cand auzim numele Hitler, nu ne gandim de obicei la cariile omului. Avand in vedere istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial, e ciudat sa-i consideri pe arhitectii lui niste fiinte umane reale, care aveau respiratia urat mirositoare si probleme cu stomacul, pantofi care ii bateau sau dinti artificiali. Hitler, desi a fost portretizat mereu ca un arhetip al raului, a fost si el un barbat din carne si oase care pana la urma a devenit un cadavru. Si, atunci cand a murit, dovada mortii sale a fost transportata printre ruinele Berlinului de o tanara femeie care a primit aceasta misiune ciudata, noteaza Vice.

Ce se intampla cu femeile care au implanturi cu silicon cand sunt incinerate. "Recomandam inlaturarea lor inainte". Atunci cand o persoana decedata este incinerata, tesuturile moi se topesc, oasele sunt macinate si tot ce mai ramane este un morman de cenusa. Asta se intampla de fiecare data, cu exceptia cazului in care persoana decedata a avut implanturi mamare cu silicon, caz in care acestea lasa urme lipicioase, pe care un muncitor de la crematoriu le indeparteaza cu eforturi majore. Caitlin Doughty, 31, un antreprenor de pompe funebre din Los Angeles, care are un canal pe YouTube, raspunde la intrebari dificile, uneori morbide, de multe ori amuzante si intotdeauna fascinante, potrivit Stirile ProTV.

Cea mai infricosatoare biserica din lume. Biserica Saint George, din Lukova (Cehia), a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare. Credinciosii au considerat ca e un semn rau si au abandonat lacasul de cult care data din secolul al XIV-lea, scrie site-ul lostateminor.com.Artistul Jakub Hadrava, caruia i-a fost cerut de catre autoritatile locale sa faca locul mai atractiv pentru turisti, a decis sa foloseasca statui realizate din nisip si ciment, pe care le-a amplasat in toata biserica, inclusiv langa altar, construit in 1352. "Aceste statui reprezinta fantomele germanilor care au trait in Lukova inainte de al Doilea Razboi Mondial si care veneau sa se roage aici in fiecare duminica", si-a explicat Hadrava viziunea artistica. "Sper ca astfel sa dovedim lumii ca acest loc are un trecut si ca e un loc absolut normal, care facea parte din viata de zi cu zi", a adaugat el, citat de Descopera.ro.