Imaginile bizare surprinse de un sofer din SUA. O soferita a coborat din mers si a lasat masina sa circule pe contrasens. Un sofer din California a fost martorul unei intamplari bizare, pe care a si filmat-o. Mai intai, masina din fata lui a redus brusc viteza. Apoi, omul a vazut cum de pe locul soferului coboara, din mers, o femeie. A lasat portiera deschisa, iar masina a continuat sa mearga. A ajuns pe contrasens, unde a lovit doua autoturisme care circulau regulamentar. Apoi, si-a continuat drumul pana cand s-a oprit intr-un pom. Soferita de 22 de ani care a coborat din masina a fost arestata imediat. Dar era confuza si nu a reusit sa le explice politistilor gestul ei. S-a stabilit ca masina pe care a abandonat-o intr-un mod atat de original era furata, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O rusoaica are o forta incredibila! A mutat tramvaiul din loc. O sportiva din Rusia a reusit imposibilul! Femeia a tras un tramvai de 17 tone, ajutandu-se doar de forta proprie. Okana Kosheleva este o sportiva din orasul siberian Irkutsk, care cantareste 79 de kilograme si are o forta impresionanta. Ea a reusit sa traga, pe o distanta de 5 metri, un tramvai de 17 tone, probabil depasind recordul din Rusia, cu aceasta cascadorie, potrivit site-ului rt.com. Rusoaica nu vrea sa se opreasca aici. Multumita de reusita sa, Kosheleva vrea sa miste un avion de 20 de tone, pentru a intra in Cartea Recordurilor. Ea este campioana Siberiei la powerlifting (sportul in care se incearca ridicarea unei greutati maxime, in trei stiluri diferite: impins din culcat, genoflexiuni si indreptari n.r), inca din anul 2014. Este cunoscuta pentru reusitele ei impresionante in acest domeniu. Inainte de tramvaiul de 17 tone, Okana Koshleva a reusit sa miste un camion de tip Kamaz, de 16, 5 tone, anuntaClick.

Operata fara sa vrea! Ce au cautat medicii in trupul unei femei perfect sanatoase. O chinezoaica in varsta de 39 de ani a fost dusa cu forta pe masa de operatie, dupa ce a furat un obiect pretios si l-a inghitit. Jiang Chuliang, o chinezoaica in varsta de 39 de ani, a furat un diamant in valoare de 300.000 de dolari, de la un targ de bijutrerii, si l-a inghitit. Femeia a furat un diamant de sase carate, pe care voia sa-l scoata din Bangkok. De teama ca piatra pretioasa sa fie depistata la aeroport, ea a inghitit-o. Furtul a fost descoperit cu ajutorul camerelor de luat vederi, chiar pe aeroport, iar chinezoiaca a fost arestata. La radiografie, s-a dovedit ca piatra pretioasa de afla in intestinul femeii, asa ca medicii i-au dat laxative pentru ca ea sa o elimine, informeazaLibertatea.

O britanica si-a facut un selfie in fiecare luna pentru a se incuraja sa slabeasca. Transformarea ei dupa 6 luni. O britanica a descoperit o modalitate de a se motiva sa slabeasca facandu-si cate o poza lunar, imbracata la fel. Rezultatul? Femeia a reusit sa slabeasca 40 de kilograme. Kara Buttery ajunsese sa cantareasca .... la 37 de ani, pentru ca, spune ea, nu se putea abtine de la dulciuri si avea o rezerva de ciocolata si biscuiti chiar si in dulapul de la serviciu, scrie Daily Mirror. In apropierea aniversarii a 10 ani de casnicie, femeia si-a dorit sa revina la greutatea pe care o avea la 27 de ani, atunci cand s-a casatorit cu sotul ei, Andrew, scrieStirileProtv.ro.

Dai 50.000 de dolari şi ai la nuntă tortul "Luna de miere". Cine nu visează un spectacol unic la nuntă? Cea mai frumoasă din viaţa oricărui cuplu a devenit o veritabilă industrie în ultimii 20 de ani şi obiect de studiu pentru designeri, stilişti şi patiseri. Numai în 2014, nunţile din întreaga lume au produs încasări de peste 8 miliarde de dolari, conform asociaţiei Art Trends. Ce mireasă nu şi-ar dori un tort cu balon, din fondant şi ciocolată, cu nu mai puţin de 37 de culori pe el, care să cântărească aproximativ 80 de kilograme şi să fie cât mirele de înalt? Patiserul american Daniel Dieguez l-a conceput special. Costă 50.000 de dolari şi poate fi livrat oriunde în lume. Tortul vine la pachet inclusiv cu un manual care îi instruieşte pe ospătari cum să îl taie, în aşa fel încât nuntaşii să primească în farfurie o felie care să îi ducă neapărat cu gândul la creaţia originală, anuntaClick.