O femeie din SUA a avut parte de cea mai frumoasa supriza din viata sa. Ce a descoperit dupa 40 de ani pe fundul unui lac Cand s-au casatorit, in 1960, Jim Flynn si sotia lui, Jane, si-au facut o pereche speciala de verighete, gravate si inscriptionate cu data la care au spus "Da". Insa 16 ani mai tarziu, barbatul si-a pierdut verigheta in timpul unei vacante la Lacul George, din Adirondacks, SUA. Cei doi isi petrecusera acolo si luna de miere si cumparasera o locuinta de vacanta chiar pe marginea apei, scrie The Independent. Barbatul s-a resemnat cu gandul ca nu isi va mai gasi niciodata inelul, asta pana in urma cu o luna, cand Peggy Rodman, vecina celor doi, a observat ceva stralucind pe fundul lacului. Femeia spune ca nu s-a gandit nicio clipa ca a dat peste verigheta vecinului sau. Femeia a intrebat oamenii din localitate daca stiu pe cineva care sa fi pierdut o verigheta si a reusit sa dea in cele din urma de Jim Flynn, care locuieste acum in alt stat. "A fost ceva special si a insemnat enorm de mult pentru noi", au povestit cei doi soti, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Bunica Ionica trage cate o orgie pe zi In loc sa culeaga roadele toamnei, locuitorii unei comune din judetul Iasi se gandesc cum sa scape de rusine! Oamenii au aflat ca in casa vecinei lor de 75 de ani se desfasoara scenarii demne de filmele XXX! Localnicii din Lungani, judetul Iasi, se plang ca bunica Ionica o tine numai in orgii, ca doar ii place amorul, asa ca vecinii isi fac cruce de cate ori vad ca in ograda batranei intra tot felul de barbati. "Eu asa ceva nu am pomenit de cand sunt! La varsta ei, asta ii trebuie?! In loc sa aiba grija de nepoti...", ne-a spus revoltata una dintre vecinele batranei. Ultima cucerire a bunicii pare sa fie un batran trecut de 80 de ani, alaturi de care nepotii au prins-o zilele trecute in timp ce se iubeau cu patima, scrie Libertatea.

Tanarul care a inotat 24 de ore in scop caritabil: "Nu ma opresc aici" O fetita grav bolnava a primit o noua sansa la viata fiindca gestul lui a miscat mii de oameni, dornici acum s-o ajute. Gabriel Draghici, galateanul care a inotat 24 de ore in scop caritabil, povesteste cat de greu i-a fost sa termine proba de foc, dar si ce bucurie a simtit cand totul s-a ispravit. Gabriel Draghici, tanarul care a inotat 24 de ore in scop caritabil, se confeseaza in Click! Un om simplu, cu ambitii mari, a reusit ceea ce multi credeau ca se va solda cu esec. Gabriel Draghici (37 de ani), galateanul cu inima mare si plamani de fier a inotat 24 de ore fara oprire, nu pentru faima, nici pentru bani, ci pentru a culege altfel de roade. "Imi place sa cred ca gestul meu a schimbat mentalitatea oamenilor dintr-un oras de provincie, ca a sensibilizat comunitatea sa sara in ajutorul unor oameni care sunt la greu. Judecand dupa publicul numeros care mi-a urmarit evolutia si dupa banii care s-au strans pentru micuta Evelina, pot spune ca demersul meu si-a atins scopul", ne-a spus Gabriel, la 24 de ore dupa ce a iesit din bazinul de inot.

De trei ani incearca sa scape de aur! Caz incredibil in Arad Lingouri mai mari sau mai mici, cocosei sau bratari, in total 22,170 de kilograme de aur zac de trei ani pe rafturile unui depozit al Fiscului din Arad, dupa ce au fost confiscate in vama Curtici de la un cetatean turc. Dupa patru licitatii esuate, angajatii au anuntat ca vor scadea din nou pretul de vanzare, astfel ca va ajunge la 97,5 lei/gram, cu mult sub pretul pietei - 138,8 lei. Conditiile insa ii impiedica pe multi sa participe la licitatie, deoarece cantitatea de aur ar trebui cumparata in totalitate. "Credem ca lipsa ofertantilor poate fi cauzata de tendinta de scadere din ultima perioada a cotatiilor aurului pe pietele internationale", a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Calin Arusti, scrie Libertatea.

"Este un miracol ca traieste". O fetita nascuta prematur este atat de mica incat verigheta tatalui ii incape pe brat Mollie Perrin este o fetita nascuta prematur, care i-a uimit nu doar pe medici, ci si pe parinti. Nascuta cu trei luni inainte de termen, i s-au dat putine sanse de viata, dar micuta s-a zbatut pentru viata. Parintii lui Mollie aveau putine sperante ca fiica lor va trai, dupa ce s-a nascut cu trei luni inainte de termen. Si tocmai pentru ca s-a nascut prematur, fetita cantareste mult mai putin si are membrele mult mai mici. Fetita este atat de mica incat verigheta tatalui ii intra pe brat. La nastere, medicii i-au dat speranta de viata de maxim o luna, insa fetita a supravietuit si dorinta ei de a trai invinge orice obstacol. In aprilie, cand s-a nascut, medicii le-au spus parintilor sa nu isi faca sperante si ca existe sanse uriase ca micuta sa nu supravietuiasca. Fetita a fost diagnosticata cu retard de crestere intrauterina, informeaza Stirile ProTv.