Un barbat si-a gasit sotia in pat cu propriul ei tata. Cum a reactionat tatal socru si scuza femeii. Un barbat si-a injunghiat ginerele cand acesta l-a prins dezbracat, in pat cu propria fiica, adica sotia primului. Henry Allen Michael, 47 de ani, locuia in casa cuplului din Pontiac, Michigan, cand, la inceputul acestei luni, ginerele s-a intors mai devreme acasa si l-a gasit in pat cu sotia lui, dezbracata, relateaza The Sun. Imediat s-a declansat scandalul, iar Henry Allen Michael, care tocmai a fost eliberat din inchisoare, unde a stat zece ani pentru jaf, l-a injughiat pe sotul fiicei sale, in varsta de 25 de ani, dupa care i-a furat masina si a fugit. Politia din Detroit l-a prins cateva ore mai tarziu si l-a acuzat de vatamare corporala. Ginerele lui a fost grav ranit, dar este acum in afara oricarui pericol, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pelerina invizibilitatii, la un pas de a deveni realitate. O pelerina a invizibilitatii ar putea deveni realitate, in curand, afirma cercetatorii din Statele Unite care au realizat un astfel de dispozitiv, folosind elemente microscopice din aur, ce este capabil sa reflecte lumina in jurul unui obiect tridimensional, informeaza Reuters. Pelerina invizibilitatii reprezinta un concept relativ comun in universul stiintifico-fantastic, insa nu si in lumea reala. Totusi, cercetatorii din Statele Unite au anuntat recent ca un astfel de dispozitiv ar putea deveni realitate in viitorul apropiat. Joi, savantii americani au dezvaluit ca au testat cu succes o pelerina a invizibilitatii foarte subtire, realizata din elemente paralelipipedice microscopice din aur, care, la fel ca pielea, se muleaza foarte bine pe forma unor obiecte tridimensionale, pe care poate sa le faca sa devina nedetectabile in spectrul luminos vizibil, informeaza Descopera.ro.

Acum iti poti agata tatuajele pe pereti dupa moarte. Vesti bune pentru iubitorii de tatuaje: daca pana acum rezistau pentru toata viata, acum, desenele imprimate pe piele pot rezista pentru totdeauna. Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Pastrarea Artei pe Piele (NAPSA) ofera un nou serviciu care permite pastrarea tatuajelor intacte, chiar si dupa moarte. Mai mult, acestea pot fi agatate pe perete sub forma de tablouri de catre rudele si apropiatii care vor sa pastreze amintirea vie a unei persoane. Potrivit metro.co.uk, NAPSA le ofera purtatorilor de tatuaje optiunea de a-si "decupa" tatuajele dupa deces. Procedeul este unul cu adevarat neobisnuit, insa pielea tatuata poate fi indepartata de pe corpul persoanei decedate, tratata cu anumiti conservanti ce impiedica procesul de puterfactie si pastrata intr-o rama, pe perete, scrie Click.ro.

Un chinez a ramas blocat pe un pervaz, la etajul 7, dupa ce sotul amantei sale a venit acasa pe neasteptate. Povestile despre amantii care sar pe geam cand sotul femeii vine acasa pe neasteptate par desprinse din filme. Un chinez insa a trait totul pe pielea lui, relateaza Daily Mirror. Barbatul ii facea o vizita nocturna iubitei sale cand a aparut acasa sotul acesteia. Pentru ca aventura lor sa nu fie deconspirata, chinezul a iesit pe geam si s-a ascuns pe un pervaz, intre doua aparate de aer conditionat. A ramas acolo pana a doua zi, cand sotul femeii a plecat la serviciu, iar ea a chemat pompierii sa-i salveze amantul, noteaza stirileprotv.ro.

S-au luat la bataie pentru pace! Scandal urias in Parlamentul de la Tokyo. Parlamentarii japonezi s-au luat la bataie, joi, in timpul dezbaterilor privind un proiect de lege care ar modifica Constitutia pacifista a Japoniei. Noua lege ar permite trimiterea soldatilor japonezi peste hotare, pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Parlamentarii din opozitie l-au inconjurat pe presedintele comisiei pe probleme de securitate, declansand o imbranceala generalizata in care s-au impartit pumni in dreapta si in stanga. Noul proiect ar urma sa fie discutat din nou, vineri, insa parlamentarii din opozitie au avertizat ca vor face tot ce pot a amana aprobarea legii, scrie Libertatea.ro.