Răspunsul genial al unei mame pentru copilul "independent" de 13 ani. Gestul unei mame singure i-a schimbat radical comportamentul copilului ei. Scrisoarea unei mame către copilul ei de 13 ani a devenit virală pe internet. Femeia s-a decis să îl pună la punct pe băiatul care s-a declarat independent. I-a scris un mesaj în care i-a enumerat toate responsabilităţile pe care le are de acum, având în vedere că puştiul a vrut să fie pe cont propriu de la această vârstă fragedă. Amanunte in Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Recorduri mondiale neobişnuite în materie de sex. Când vine vorba de sex, oamenii, în general, încearcă să le arate partenerilor că sunt cei mai buni în pat. Însă există şi recorduri oficiale, înregistrate în Cartea Guinness a Recordurilor, din acelaşi domeniu. Bărbaţii care se plâng că nu au fost înzestraţi de Mama Natură nu se gândesc că Jonah Falcon trăieşte mai degrabă un blestem, decât o viaţă bună. El este bărbatul cu cel mai lung penis din lume, de 34,3 cm. Vezi câţiva dintre oamenii "cei mai cei", pe Realitatea.net.

Fenomen rar la o grădină zoo! Un şarpe virgin a făcut pui. Fenomen rar la o grădină zoologică din Missouri. O şerpoaică a făcut pui fără să intre în interacţiune cu un mascul. Potrivit site-ului Huffington Post, şerpoaica a făcut pui de două ori, prima dată în anul 2014, iar a doua oară în această vară. Asta, deşi se află în captivitate de opt ani, timp în care nu a intrat în contact cu niciun mascul, aflam din Libertatea.

Sare de la 7.620 de metri fără paraşută. Sinucidere curată! Americanul Luke Aikins vrea să aterizeze la punct fix pe o saltea de 30 pe 30 de metri. Nu are toate ţiglele pe casă! Deşi Federaţiile franceză, canadiană şi americană de paraşutism susţin că e sinucidere curată, Luke Aikins (41 de ani) vrea să realizeze imposibilul. Va face cea mai periculoasă cădere în gol din istoria omenirii, scrie Click.

Un fost boxer a fost batut de o batranica din Rusia. Motivul pentru care femeia era furioasa. Incident bizar intr-un magazin din orasul Celiabinsk, in centrul Rusiei. O batrana care vindea la un mic magazin din oras a fost surprinsa de camera de supraveghere in timp ce bate cu salbaticie un client, fost boxer. Femeia, pe numele ei Larissa Blagodatih, ar fi fost furioasa deoarece in aceeasi zi raketii i-ar fi extorcat 37.000 de ruble (483 de euro), ca taxa de protectie, potrivit StirileProTv.ro.