A prezentat stirile cu sanii la vedere! Iata cum a aparut la TV. O studenta a incercat sa obtina un loc de munca punandu-si in evidenta atuurile fizice. Pentru ca a vrut sa iasa in evidenta, tanara, in varsta de numai 21 de ani, s-a inregistrat prezentand un jurnal de stiri cu un decolteu mai mult decat generos. Enki Bracaj, din Tirana, Albania, si-a dorit foarte mult un job la postul de televiziune albanian, asa ca s-a folosit de ceea ce i-a dat mama natura. Si-a luat pe ea doar un sacou descheiat si s-a inregistrat prezentand stirile ca o adevarata profesionista. Se pare ca "eforturile"depuse de studenta au dat roade, pentru ca directorii postului de televiziune au fost foarte impresionati. Acestia au angajat-o imediat pe un post de conducere, iar acum, Enki Bracaj prezinta un program de stiri international, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Timp de noua luni s-a plans de dureri ingrozitoare de cap. Ce au descoperit medicii in creierul femeii. O femeie din Texas, care a ajuns la spital acuzand dureri puternice de cap, a aflat ca avea viermi in creier, pe care i-ar fi luat dupa o vizita in Mexic, in urma cu doi ani. Yadira Rostro a inceput sa aiba dureri de cap in urma cu noua luni. Vazand ca migrenele se agraveaza, femeia a mers la spital, unde medicii i-au facut un RMN, convinsi ca este vorba despre o tumoare, scrie Daily Mail. Rezultatul insa i-a surprins pe medici. Acestia au descoperit ca in creierul femeii cresteau mai multi viermi, iar femeia a fost dusa de urgenta in operatie, anuntaStirileProtv.ro.

Halucinant! Ce a postat un roman pe Facebook, dupa ce si-a dezvirginat iubita. Un tanar din judetul Arges a reusit sa ajunga vedeta pe retelele de socializare. Si asta dupa ce a postat mai multe imagini cu iubita lui care, potrivit spuselor sale, era proaspat dezvirginata. Imaginile postate de tanarul din Arges au devenit virale. In ele apare iubita lui intinsa pe pat, cu multe petale de trandafiri rosii pe ea. Se pare ca tanarul si-a dorit sa creeze o atmosfera romantica pentru prima noapte de amor a iubitei sale, asa ca a apelat la trandafiri si lumanari. Entuziasmat la maxim de faptul ca iubita lui a fost virgina, tanarul a decis sa se laude lumii intregi cu ea si cu faptul ca o va lua de sotie. Mai mult, a vrut sa faca public faptul ca o iubeste foarte mult, informeazaLibertatea.

Jucarie pentru milionari! Insula privata care poate fi mutata oriunde. Imaginatia omului nu are limite! Si daca insulele artificiale nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate, putini s-ar fi gandit la o insula portabila, cu propriul penthouse, un acoperis din palmieri, cascade si o terasa romantica pentru cinele in doi. Milionarii viitorului vor avea la dispozitie o "jucarie" care imbina avantajele celui mai luxos iaht cu intimitatea unei insule private. Cel putin asa sustin reprezentantii Migaloo Private Submersible Yachts. Designerii companiei tocmai au definitivat planurile unei insule private care se poate muta oriunde. Asadar, proprietarii unei asemenea minunatii nu isi vor mai face griji pentru ca nu vor avea unde sa acosteze iahtul urias sau nu vor putea iesi la plaja din pricina vremii nesuferite. Pur si simplu vor ridica ancora si vor pleca, cu insula cu tot, catre zari mai senine. Dotarile sunt, cum altfel?, de cinci stele: un penthouse aflat la 80 de metri deasupra nivelului solului, la care se ajunge cu ajutorul unui ascensor, spa, sala de gimnastica, salon de infrumusetare, bar si piscina. "Afara", gradini desfasurate pe verticala, palmieri, ba chiar si un punct de hranire a rechinilor. Un mini-port si un helioport ar urma sa faca mai usor accesul la insula "ancorata" in larg, scrieClick.

A comandat mancare acasa si a ramas uimit cand a deschis cutia: "Mi-au oferit pizza gratis un an". Ce a gasit in interior. Un tanar a comandat pizza si o portie de aripioare acasa si a avut o surpriza de proportii cand a deschis una din cutii. In interiorul acesteia a gasit o suma mare de bani. Mike Vegas, barman la un club din San Francisco, a crezut ca vineri dupa amiaza este liber si a comandat la Domino's provizii pentru toata seara, adica o pizza mare si o portie de aripioare. Dar imediat ce a primit mancarea, Mike a fost chemat la serviciu si plecat dupa ce si-a pus mancarea in frigider, relateaza Huffington Post. La 5:00 dimineata, cand s-a intors, a luat din frigider cutia cu aripioare: "Cand am deschis cutia, am gasit in ea 1.300 de dolari. Am inceput sa rad singur de ceea ce mi s-a intamplat". Vegas a spus ca soferul l-a sunat ulterior ca sa-l intrebe de bani, insa nu a putut sa-i raspunda pentru ca muncea, anuntaStirileProtv.ro.