​"Din barbatul paros am ajuns o femeie incredibila". Transformarea socanta a unui puscas marin, dupa schimbarea de sex. Avea o sotie frumoasa, o fiica pe care o adora si un job in Marina pentru care muncise ani intregi. Si totusi, Matthew Avedian a decis sa renunte la tot pentru a-si indeplini visul de a deveni... femeie. Desi pare greu de crezut, barbatul paros din imaginile de mai sus este, acum, o domnisoara simpatica si cu mare priza la reprezentantii sexului tare. Matthew Avedian (33 de ani) si-a dorit dintotdeauna sa fie femeie, dar si-a reprimat mereu aceasta dorinta si a trait dupa "regulile" urmate de orice barbat. S-a casatorit, a facut un copil si a obtinut, dupa multa munca, un job in Marina. In 2012, a decis sa incheie toata minciuna in care traia si a inceput sa faca primele tratamente care aveau sa-l transforme in femeie: si-a pus implanturi mamare, a luat estrogen timp de opt luni si si-a indepartat parul cu ajutorul laserului. Acum, Matthew Avedian se numeste Sona, a divortat si se declara incantata de aspectul ei fizic, astfel ca nu mai aduce deloc cu puscasul marin cu chip "dur", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Invazie de paianjeni in Marea Britanie. Oamenii se trezesc cu specii uriase pe pereti si sub paturi. Localnicii din Macclesfield se confrunta cu o situatie parca desprinsa din filmele de groaza. Dupa o vara umeda, locuintele lor au fost invadate de paianjeni "mari cat soarecii", care cauta locuri uscate in care sa-si depuna ouale. Paianjenii nu sunt o noutate in Marea Britanie, insa din cauza sezonului umed de vara acestia au invadat locuintele oamenilor. Pentru ca prefera spatiile intunecate, oamenii se trezesc cu ei in seminee, sub paturi sau in baie. Cu toate acestea, expertii avertizeaza ca paianjenii nu sunt deloc timizi si pot iesi la lumina. Kris Clare, un localnic din Maccklesfield, a povestit cum sotia lui a fost urmarita din camera in camera de un paianjan urias, iar un alt barbat, Nick Oldham, a spus ca fiul sau a incremenit de frica in momentul in care a zarit un paianjen pe peretele camerei sale, anuntaStirileProtv.ro.

Razboi de 50.000 de dolari pe sperma catelului Beau. Se bat in justitie pentru sperma bichonului Beau Lemon. Proprietarul John Wangsness vrea despagubiri de 50.000 dolari si 8 fiole cu sperma catelului, fiecare de 3.000 de dolari, de la cea care i l-a castrat. John Wangsness, un barbat de 57 de ani din Minnesota, SUA, spune ca a a investit 94.000 de dolari pentru cariera catelului Beau Lemo, care are acum varsta de 7 ani. Acesta a castigat campionate canine in 2011 si 2012 si ii aducea venituri insemnate datorita spermei lui. Ghinionul a facut ca, in iunie 2013, sa-l dea cu imprumut crescatoarei Vickie Halstead (61 de ani), care i l-a cerut cu scopul de a-si imperechea catelele cu el. Numai ca Wangsness s-a trezit ca aceasta l-a castrat fara consimtamantul sau. "Nici in cele mai negre vise nu mi-am imaginat ca ar putea face asa ceva", a spus acesta. Wangsness a aflat ca femeia si-ar fi oprit 8 fiole cu sperma cainelui care s-ar afla in pastrare la clinica veterinara din Inver Grove Heights. Fiecare fiola valoreaza 3.000 de dolari (11.761 de lei), deci in total sperma catelului valoreaza 24.000 de dolari (94.095 de lei), informeazaClick.

Nu i-a venit sa creada ce a vazut cand a oprit la semafor! Un avion a aterizat in intersectie. Un sofer american a reusit sa filmeze avion care aterizat in mijlocul unei intersectii. Incidentul incredibil a avut loc in orasul californian Irvine, situat la sud de Los Angeles. Camera video montata in masina a surprins aterizarea avionului, la cateva momente dupa ce soferul a a oprit la semafor. "Glumesti!", a exclamat soferul uluit. In avionul marca Piper Cherokee se aflau un student si instructorul sau. In timp ce acestia efectuau exercitii, motorul aparatului de zbor s-a oprit. Dand dovada de sange rege, pilotul a reusit sa aterizeze pe bulevardul Red Hil. Remarcabil, avionul a aterizat in intersectie, pe culoarea verde a semaforului. Aparatul de zbor s-a oprit dupa cateva sute de metri, fara sa provoace nicio coliziune. Nimeni nu a fost ranit in urma acestui incident, scrieLibertatea.

S-a imbracat in "zombie", sa sperie lumea si sa puna clipul pe net, dar si-a gasit nasul: "Am crezut ca asta mi-e sfarsitul". Un barbat a carui ocupatie este sa faca farse oamenilor, sa filmeze aceste pacaleli, iar apoi sa le puna pe Youtube, si-a gasit "nasul" intr-o noapte, cand s-a imbracat in "zombie". Conform Daily Mail, este vorba despre Vladimir Tapaev, care are un canal de Youtube, unde incearca sa obtina cat mai multe vizualizari prin postarea de farse organizate unor oameni alesi intamplator pe strada. Ultima sa farsa insa, nu a decurs deloc bine. Dupa ce barbatul a sarit in fata unui trecator, incercand sa-l sperie, a fost doborat cu un pumn la pamant, apoi impuscat in picior. Intamplarea a avut loc in orasul rusesc Nizni Novgorod, anuntaStirileProtv.ro.