De necrezut! Ce se intampla cu cadavrele celor care mor in Coreea de Nord! Asemeni fiecarei natii si nord-coreenii au propriile lor obiceiuri cand vine vorba de ritualul de inhumare. Pentru occidentali, acestea par de-a dreptul ciudate. In Coreea de Nord, funeraliile dureaza trei zile, la fel ca la romani. Primul lucru pe care il fac antreprenorii de pompe funebre mortului este sa ii astupe urechile si nasul cu bumbac pentru a impiedica scurgerea eventualelor lichide. Ulterior, se umple gura mortului cu orez crud, pentru a avea hrana pe "lumea cealalta". In cele din urma, corpul neinsufletit este imbracat in hainde de bumbac curate. Trupul este pus pe capacul sicriului, acolo unde sta trei zile, timp in care apropiatii ii aduc un ultim omagiu. Daca mortul nu se reintoarce la viata in aceste trei zile, acesta poate fi ingropat sau incinderat, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Are 68 de ani, dar arata cu cateva decenii mai tanara. Care este secretul tineretii acestei femei. La 41 de ani, medicii i-au spus ca este prediabetica, dupa ce ani de zile femeia a mancat foarte multe dulciuri. Acum, la 68 de ani, Carolyn Hartz, din Australia, se simte mai bine ca niciodata si arata senzational, dupa ce timp de 27 de ani nu a consumat deloc zahar, relateaza Daily Mail. Pentru ca ii plac foarte mult dulciurile facute in casa, Carolyn a cautat in inlocuitor sanatos al zaharului. Nu numai ca l-a gasit, dar acum va publica si o carte cu retete de dulciuri fara zahar, care, spune ea, le va fi utila tuturor celor care nu pot renunta la torturi si prajituri, dar vor sa arate bine si sa fie sanatosi, anuntaStirileProtv.ro.

Femeia asta a murit de 13 ori. Traieste un adevarat calvar! Din cauza unei maladii ciudate, britanica Rebecca Morris-Roberts s-a trezit ca inima i s-a oprit de 13 ori pana acum. De fiecare data a fost moarta pentru cateva secunde! "Simt ca ceva mi se invarteste in cap, buzele mi se invinetesc si nu mai respir", povesteste Rebecca Morris-Roberts, de 28 de ani, din Wrexham (Marea Britanie), care traieste cu spaima ca intr-o zi ar putea sa nu mai invie. De 13 ori a vazut moartea cu ochii, dar, din fericire, a revenit la viata dupa cateva secunde, de fiecare data. "Sunt precum supereroii, ma regenerez", incearca sa glumeasca ea. Prima oara a murit subit la 16 ani, dar din fericire si-a revenit la viata dupa 5 secunde. Pana a ajuns la 21 de ani, a mers la numerosi medici care i-au spus ca i se pare, ca joaca teatru atat de bine, incat crede si ea ca inima i se opreste si nu mai poate respira. Apoi, a facut o criza chiar in prezenta unui cadru medical, care i-a pus diagnosticul corect. Rebecca sufera de o boala rara din cauza careia face crize anoxice reflexe. Cand s-a casatorit cu Elfyn Morris-Roberts, in aprilie 2014, a trait cu spaima ca ar putea sa moara chiar in ziua nuntii. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat, informeazaClick.

Ii lasa lui Putin o colectie de arta de doua miliarde de dolari. Nina Moleva, o batrana de 80 de ani din capitala Rusiei, ascunde in apartamentul sau una dintre cele mai impresionante colectii de arta din lume, incluzand opere de Leonardo da Vinci sau Michelangelo. Colectia, evaluata la doua miliarde de dolari, e tinuta de ani buni in locuinta modesta cu trei camere a femeii, intr-un bloc pazit permanent de politie. Insa, Nina a socat recent dupa ce a declarat ca operele de arta i le va lasa mostenire, dupa moartea ei, presedintelui Vladimir Putin. Desi nimeni nu intelege cum a ajuns cu exactitate o asemenea colectie in posesia octogenarei, ea a explicat ca i-a apartinut bunicului sotului ei, Ivan Grinyov, un artist de la Teatrul imperial din Moscova, care, pasionat de arta, a cumparat picturile de la licitatii din Europa, scrieLibertatea.

S-au apucat de renovarea unei scoli si au gasit un obiect ascuns timp de 88 de ani. Ce vor sa faca acum muncitorii. O poezie scrisa de un elev, in urma cu 88 de ani, a fost descoperita de constructorii care efectueaza acum o renovare a scolii din Manchester, unde acesta a invatat. Muncitorii au gasit bucata veche de hartie, impaturita si ascunsa in spatele unei balustrade de metal, iar acum se incearca gasirea autorului poeziei, ori a familiei acestuia, pentru a ajunge la el. Poemul a fost scris de elevul Leonard Booth Wellington si dateaza din 28 februarie 1927. Baiatul preciza cu numere romane faptul ca este in clasa a treia. Autorul ar avea in prezent aproximativ 90 de ani, anuntaStirileProtv.ro.