S-a dus sa vada o camera oferita spre inchiriere, in Londra. O studenta a ramas muta de uimire cand a ajuns acolo Cresterea accelerata a chiriilor la Londra duce la situatii ridicole. O studenta a ramas muta de uimire cand a aflat la ce se reduce o camera data spre inchiriere in schimbul a 500 de lire sterline, pe luna. Cand a ajuns in casa cu pricina, a fost condusa spre un mic spatiu, aflat sub scara locuintei. Acolo, se afla o saltea si, la capatul ei, ramanea loc sa isi puna doar cateva lucruri. Proprietarii i-au explicat ca ei cauta pe cineva caruia nu ii place sa... "stea la el in camera". Ingrijorator este faptul ca nu vorbim de un singur caz. Pe internet, in ultima perioada, au aparut si alte oferte similare, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Barbatul care a cumparat Google.com pentru un minut Un fost angajat la Google a fost norocosul posesor al domeniului Google.com, chiar daca numai pentru un minut. Sanmay Ved a declarat pentru Business Insider ca-si pierdea noaptea cautand domenii Google, in cardul serviciului companiei care permite achizitionarea site-urilor, cand a constatat surprins ca Google.com era disponibil. Aceasta nu a fost singura surpriza pentru Ved. Pentru a deveni posesorul domeniului cu cel mai mare trafic din lume acesta a trebuit sa scoata din buzunar doar 12 dolari. "Am lucrat pentru Google asa ca mi-am creat un obicei din a ma prosti cu produsul. Am tastat Google.com si, in mod socant, era disponibil. Am crezut ca este o eroare, dar s-a dovedit ca am putut urma toti pasii necesari pentru achizitionarea domeniului", a declarat Ved. Domnia lui Ved asupra Google a durat doar un minut, deoarece domeniile Google Domains au anulat vanzarea imediat si barbatul a primit cei 12 dolari inapoi, scrie Playtech.

La 110 ani, a mers 5.000 km ca sa scape din iadul afgan Povestea lui Abdul Qadir Azizi, un afgan de 110 ani, orb si surd, a facut inconjurul lumii. Si asta, pentru ca batranul a calatorit aproape 5.000 de kilometri ca sa scape de violentele din tara lui si de talibani, devenind cel mai batran refugiat care a ajuns in Germania. Abdul Qadir Azizi, care s-a nascut pe 1 ianuarie 1905, a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu rezistenta de care a dat dovada in aceasta provocare a vietii lui, fiind considerata de multi o mare performanta. In plus, acesta nici macar nu a avut nevoie de ingrijiri medicale cand a ajuns si a marturisit ca pe drum a mai fost carat si de nepoti, scrie Libertatea.

Vine valu' bine-mi pare, care din noi e mai tare? Emotii mari pe plaja Huntington! 64 de caini din toate rasele si de toate marimile s-au intrecut la cea de-a 7-a competitie anuala de surf din SUA. Cateii adorabili au aratat care mai de care talente incredibile. Veselie mare in randul stapanilor si mare incordare pentru catei. Fiecare dulau este echipat cu placa de fite si vesta de salvare si intelege ca este implicat intr-o competitie. Mariie si latra, razboinic, dupa care se arunca vitejeste pe valuri. Juratii ii puncteaza in functie de cat reusesc sa reziste pe placa si dupa siguranta pe care o au in timpul surf-ului. Concursul prevede curse separate in functie de marimea si greutatea catelului. Unii stapani nu se indura sa-si lase animalul singur pe placa, asa ca exista si o categorie mixta, in care cateii evolueaza impreuna cu propriul antrenor, scrie Click.

Un ambuteiaj s-a transformat intr-o experienta inedita pentru soferi. Ce au vazut cand au coborat din masini M5, una dintre cele mai mari autostrazi din tara, a fost inchisa in ambele sensuri de mers dupa ce un TIR incarcat cu cai s-a rasturnat duminica pe carosabil. Din fericire, intr-una dintre masinile blocate in trafic se aflau patru muzicieni profesionisti, care se intorceau de la o nunta. Acestia si-au scos instrumentele, trei viori si un violoncel, si au inceput sa cante muzica clasica, relateaza The Telegraph. Curand, ceilalti participanti la trafic s-au adunat in jurul lor, iar o spectatoare chiar a filmat momentul si l-a postat pe Facebook. "O multime de oameni s-au adunat si parea ca le place, a fost grozav. Ne-au vazut ca despachetam si totul a fost o surpriza pentru ei", a povestit ulterior Alison Gillies, 37 de ani, care canta la violoncel, informeaza Stirile ProTv.