Imaginea a ajuns viral! Ce face o batranica la premiera unui film cu Johnny Depp. Preocupati sa importalizam orice moment important din viata noastra, uitam, de multe ori, sa ne bucuram cu adevarat de el. O batranica din SUA demonstreaza ca asfel de clipe pot fi traite si fara sa ai in mana un telefon mobil de ultima generatie. Aflata in Boston, la premiera filmului Black Mass, batranica este singura dintr-o multime de cateva zeci de persoane care nu se extaziaza la sosirea actorilor principali pe covorul rosu. In momentul in care isi fac aparitia Johnny Depp (actorul principal), iubita lui, Amber Heard si Dakota Johnson, fanii scot imediat telefoanele mobile sau camerele de filmat si incep sa faca fotografii. O singura persoana se bucura de moment, cu zambetul pe buze, fara sa aiba in mana un gadget cu care sa imortalizeze clipele. Este vorba despre o batranica, trecuta de 70 de ani, care ii priveste pe actori cu admiratie in timp ce, in jurul ei, ceilalti incearca sa prinda cel mai bun cadru cu ei, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a dezgropat fratele dupa 13 luni, dupa ce a folosit un o substanta speciala pentru imbalsamare. Ce a gasit in sicriu. Dr Edgar Aranda si-a petrecut 10 ani ca sa dezvolte o formula secreta menita sa conserve perfect cadavrele si a testat-o pe fratele sau, decedat in urma cu 13 luni. Ca sa vada rezultatele, el l-a dezgropat de fata cu studentii sai. Barbatul a fost surprins de cum a gasit corpul fratelui sau dupa tot acest timp. "Este ca si cum fratele meu nu a murit niciodata, doar doarme. Nu am gasit schimbari morfologice la par, piele sau unghii", a spus el. Barbatul a explicat ca a inlocuit tot sangele din corp cu lichidul conceput de el si a invelit corpul in folie de plastic, insa nu are de gand sa dezvaluie inca substantele folosite. El a facut, in schimb, publice imagini pe contul sau de Facebook, anuntaStirileProtv.ro.

Hillary Clinton l-a batut pe Bill in public! Dezvaluiri incredibile. Dezvaluiri incredibile despre Hillary Clinton! Candidata la alegerile prezidentiale din 2016 din SUA a socat pe toata lumea dupa ce si-a batut sotul in public. Aceasta l-a abuzat pe Bill Clinton in repetate randuri, fara pic de jena. Hillary l-a zgariat si l-a ranit cu diverse obiecte, pana cand Bill a sangerat. Agentii care au pazit familia fostului presedinte Bill Clinton, au descris-o pe Hillary Clinton ca fiind "un monstru", potrivit nypost.com. Dezvauirile au fost facute intr-o carte, "First Family Detail", scrisa de un jurnalist de investigatie. Robert Kessler, care a lucrat pentru "Wall Street Journal" si pentru "Washington Post", a adunat povesti mai putin cunoscute ale agentilor din cadrul Serviciilor Secrete, care s-au ocupat cu paza si protectia presedintilor americani. Conform acestora, in cadrul unei sedinte care s-a tinut la Casa Alba, Clinton a aparut cu o zgarietura la gat, care sangera. Explicatia acestuia a fost ca s-a taiat in timp ce s-a barbierit, dar de fapt, Hillary si-a pierdut controlul si l-a zgariat, informeazaClick.

Reactia incredibila a unui tata, cand a aflat ca bona de 21 de ani a facut sex cu fiul lui. O tanara de 21 de ani, angajata de o familie pentru a avea grija de baiatul lor de 11 ani a sfarsit prin a-l obliga pe copil sa faca sex cu ea. Jade Hatt, o tanara de 21 de ani angajata ca bona a unui baiat de 11 ani, a sfarsit prin a face sex cu minorul. Culmea, femeia a fost aparata in instanta chiar de catre tatal copilului. Acesta avusese si el o relatie cu tanara si a reusit, pana la urma, sa o scape de inchisoare. Potrivit Daily Mail, actul sexual dintre femeie si minor a avut loc intr-o zi in care acesta nu a mers la scoala. Tanara i-a dat jos hainele, iar actul sexual, care a durat 45 de secunde, a fost recunoscut de bona. In instanta, femeia a sustinut ca nu a stiut varsta reala a copilului, pentru ca acesta "parea foarte matur". Mai mult, tatal copilului le-a spus judecatorilor ca baiatul lui nu este deloc afectat de cele intamplate, ba chiar a vazut-o pe bona sa ca pe un trofeu, scrieLibertatea.

Putini ar avea curajul sa faca asta. Momentul in care presedintele Ceceniei prinde cu mainile goale un crocodil. Presedintele Ceceniei a postat un clip bizar pe contul sau de Instagram. In imagini, acesta il vaneaza cu mainile goale si chiar se lupta cu un crocodil viu, in salbaticie, fara niciun pic de teama. Insa, nu pentru mult timp: dupa ce il prinde pe crocodil, acesta ii da drumiul in apa. Clipul a fost urcat chiar pe contul oficial de Instagram al liderului de 39 de ani, iar pe retelele de socializare a devenit tot mai popular. Ramzan Kadyrov are 1.2 milioane de fani pe Instagram, unde posteaza des. Recent, a pus si alte fotgrafii in care apare cu un crocodil destul de mare, in brate, anuntaStirileProtv.ro.