Raspunsul dat de o companie aeriana unei actrite in filme pentru adulti a revoltat-o pe tanara. Cum a reactionat O actrita in filmele pentru adulti a avut parte de o surpriza neplacuta din partea companiei aeriene cu care urma sa zboare. Tanara a dorit sa afle daca zborul va avea intarziere, iar raspunsul primit a revoltat-o de-a dreptul. Nikita Bellucii a scris mesajul legat de zbor pe pagina de Twitter a companiei Transavia, care apartine de Air France. Raspunsul la intrebarea ei a venit tot pe Twitter, insa nu a fost unul pe placul actritei. "Zborul este programat pentru ora 14:30. Am prefera ca in cazul tau "zborul" sa dureze mai mult. Sa ai o zi buna. Raman disponibil pentru tine", a fost mesajul transmis de angajatul companiei. Nikita a reactionat cu o serie de injuraturi la adresa companiei, spunand ca nu va mai zbura niciodata cu Transavia. "Ne cerem scuze pentru neplacerile create clientei noastre. Angajatul nostru nu a dorit sa o jigneasca", a precizat purtatorul de cuvant al companiei aeriene, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Oamenii de stiinta cred ca au descoperit megastructuri construite de extraterestri In cautarea lor de planete indepartate care ar putea sustine viata, oamenii de stiinta au dat detectat ceva chiar mai intrigant de atat. Telescopul Kepler are rolul de a cauta planete aflate distante de ani lumina care ar putea avea potentialul de a sustine forme de viata. De patru ani, telescopul se "holbeaza" la aceeasi zona a cerului, asteptand ca fiecare stea sa se intunece, fapt ce ar putea indica trecerea unei exoplanete prin fata acestora. Aparatul a monitorizat mai mult de 150.000 de stele, dar una, in special, le-a atras atentia cercetatorilor: KIC 8462852, localizata la o departare de 1.480 de ani-lumina. Cand o planeta trece prin fata unei stele, intensitatea luminii emanate de aceasta se diminueaza pentru cateva ore, cel mult cateva zile. Procesul are loc in mod regulat, la fiecare 365 de zile, de exemplu. Aici este partea interesanta. La intervale neregulate, steaua KIC 8462852 se intuneca cu 80%, si ramane asa o perioada de 5 pana la 80 de zile, scrie Playtech.ro.

Are o boala care face sa-i creasca par pe fata. Drama pe care o traieste aceasta tanara zi de zi Harnaam Kaur a suferit toata viata din cauza comentariilor rautacioase ale oamenilor din jurul ei. Iar asta din cauza parului facial de care nu poate scapa. Tanara sufera de sindromul ovarelor polichistice - o dereglare hormonala care face ca fata si corpul ei sa fie acoperite de par. Asta a transformat-o intr-o activista convinsa, care incearca sa invete fetele sa-si accepte corpul asa cum este. Ea este foarte activa pe Instagram, unde a devenit o adevarata vedeta. De curand, ea a scris o scrisoare emotionanta "versiunii mai tinere ale sale", in care ii cere sa fie puternica si sa nu se lase doborata de privirile si comentariile rautacioase ale celor din jur. "Pot sa vad prin ce treci. Stiu ca ai impresia ca nu apartii nicaieri. Vad ca te chinui si ai nevoie de sprijin. Tremuri atunci cand un om te priveste, tresari la simpla atingere a unui strain si iti tarai corpul fara viata oriunde te duci.", informeaza Stirile ProTv.

O fetita de doi ani, cea mai tanara persoana criogenata Cazul unei fetite thailandeze, care a murit pe 8 ianuarie, la varsta de 2 ani, si a devenit cea mai tanara persoana criogenata din lume. Parintii ei au dorit ca, dupa decesul fiicei lor, creierul acesteia sa fie prelevat si conservat la o temperatura foarte scazuta, in speranta ca, intr-o buna zi, ea va putea fi readusa la viata. Jonathan Head, jurnalist la BBC, i-a vizitat pe parintii fetitei, care locuiesc la Bangkok, pentru a vedea daca acestia au reusit sa depaseasca acel moment dificil din viata lor. Parintii ei au dorit ca, dupa decesul fiicei lor, creierul acesteia sa fie prelevat si conservat la o temperatura foarte scazuta, in speranta ca, intr-o buna zi, ea va putea fi readusa la viata. Jonathan Head, jurnalist la BBC, i-a vizitat pe parintii fetitei, care locuiesc la Bangkok, pentru a vedea daca acestia au reusit sa depaseasca acel moment dificil din viata lor, scrie Libertatea.

Cainele acesta le-a adus 202.000 de euro de la loto Ce norocosi! Sotii Jane si Alan Slate din Marea Britanie au castigat la loterie de doua ori la aceeasi tragere cate 202.000 de euro. Unul dintre biletele norocoase l-au pierdut, insa a fost gasit de labradorul Ruby. Alan Slate (65 de ani) si sotia sa Jane (59 de ani) duceau o viata monotona pe insula Wight pana ce norocul a dat peste ei. Amandoi au cumparat, recent, in aceeasi zi, cate un bilet de loterie, fara sa se vorbeasca intre ei. Numai ca Alan l-a uitat pe al sau pe bancheta din spate a masinii, aruncat intr-un catalog cu reclame. L-a cautat ce l-a cautat si in cele din urma l-a socotit pierdut pentru totdeauna. Cand biletul lui Jane s-a dovedit a fi castigator, cei doi soti au dat o petrecere de bucurie ca venitul lor s-a marit cu 150.000 de lire sterline (202.000 euro). In acea zi, era chiar aniversarea labradorului lor, Ruby, care a implinit 3 ani. Alan si Jane au plecat cu el la o plimbare, timp in care catelul a rasturnat catalogul de pe bancheta si biletul pierdut a iesit la iveala, anunta Click.