Un episcop ortodox a sfintit rachetele armatei ruse. Conflictul generat de implicarea militara a Rusiei in Siria pare sa ia dimensiuni religioase din ce in ce mai serioase. Pe Internet circula o fotografie care il infatiseaza pe un episcop ortodox stropind cu apa sfintita rachetele ce urmeaza a fi fixate la nivelul avioanelor de lupta, cu putin timp inaintea atacurilor din Siria. Imaginea poate fi vazuta aici. Cu toate ca reprezentantii Bisericii Ortodoxe Ruse au contestat circumstantele in care a fost realizata fotografia, afirmand ca slujba de sfintire ar fi avut loc pe 15 august, acest lucru nu schimba foarte mult datele problemei, situatia fiind la fel de ingrijoratoare, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un obiect misterios "a aterizat" pe un drum din orasul britanic Kingston. "Arata ca un OZN, nimeni nu stie ce este". Politia orasului Kingston, din Marea Britanie, a fost alertata de mai multi locuitori, dupa ce un obiect misterios a aparut in mijlocul orasului. Aparitie misterioasa in centrul orasului Kingston. Un obiect neindentificat, ce seamana cu o nava spatiala, a cazut intr-o intersectie, in mijocul drumului. Obiectul era in flacari cand a fost descoperit, si nimeni nu poata sa spuna cu exactitate ce este. Politistii au fost chemati la fata locului dupa mai multe apeluri ale localnicilor ingrijorati. "Am primit un apel de la o persoana care ne anunta ca un obiect bizar si neidentificat a cazut in mijlocul drumului, in oras, anuntaStirileProtv.ro.

Mii de chinezi au vazut "orasul plutitor" in cer. Unii chiar l-au filmat! Mii de locuitori din Jiangxi si Foshan au fost uimiti cand au vazut ceea ce au considerat a fi un oras ce apare dintre nori. Fix ca in filmele SF. Mii de persoane, din doua zone diferite (Foshan si Jiangxi), au povestit cum pe ceruri a aparut un oras urias. Filmuletul aparut pe Internet a starnit ample controverse. Considerat ca fi un fenomen paranormal de multe voci, se pare ca orasul nu este altceva decat o iluzie optica. Conform meteorologilor, este vorba despre un fenomen produs la trecerea luminii prin straturi de aer de temperaturi si densitati diferite, abatandu-se de la directia initiala. Tocmai de aceea pare ca zgarie norii din imagini nu stau pe pamant. Cu toate explicatiile stiintifice, unii chinezi sunt convinsi ca la mijloc sunt lucruri necurate. Iar imaginile tind sa le dea dreptate, informeazaLibertatea.

Au cheltuit 250.000 de euro ca sa se transforme in Barbie si Ken. Cum arata cuplul dupa transformare. Anastasia Reskoss si Quentin Dehar - un tanar cuplu din Franta - sunt atat de obsedati de papusile Barbie si Ken incat scopul lor in viata este acela de a face cat mai multe operatii estetice pentru a arata identic cu jucariile adorate. Pana acum, Anastasia si Quentin, 20 si 23 de ani, care sunt impreuna de 3 ani, au cheltuit 250.000 de euro pe operatii estetice si chiar si-au schimbat legal numele in Barbie si Ken, relateaza The Sun. "Chirurgia plastica este pasiunea vietii noastre. Vrem sa ne petrecem tot restul vietii metamorfozandu-ne in papusile pe care le iubim atat de mult", spune Anastasia, care este studenta. Quentin, care este proprietarul unui magazin de telefoane, a spus: "Ne place sa fim Ken si Barbie. Asta ne apropie si mai mult si aratam fantastic impreuna. Parintii mei m-au rasfatat si mi-au dat bani pentru operatii, pentru ca stiu cat de important este pentru mine", scrieStirileProtv.ro.

Banca a trimis gresit 6 miliarde de dolari intr-un cont! O banca a trimis, din greseala, 6 miliarde dolari unui client. Eroarea a fost insa rapid remediata, astfel ca nimeni nu a avut de suferit. Deutsche Bank, din Germania, a trimis din greseala suma de 6 miliarde dolari unui fond de investitii American, dar a reusit sa isi recupereze banii o zi mai tarziu, scrie Bloomberg. Un functionar bancar junior din echipa de vanzari a Deutsche Bank a incurcat calculele si a transformat suma tranzactionata intr-una uriasa, a marturisit un sef al bancii, care nu a vrut sa furnizeze date suplimentare despre client sau angajatul neglijent. Greseala a fost insa rapid remediata, a doua zi, banii fiind retrasi si retrimisi corect, conform ordinului de plata initial. Banca a raportat incidentul autoritatilor financiare, Bancii Central Europene si FED-ului american, potrivit FT, anuntaLibertatea.