Femei acuzate de vrajitorie, dezbracate si torturate in public pentru ca "au furat inima unui barbat". Scene socante intr-un sat din Papua Noua Guinee. Patru femei, acuzate de vrajitorie, au fost dezbracate si torturate in public, de mai multi barbati. Cele patru femei au fost acuzate ca i-au facut farmece un barbat din sat si acesta a inceput sa se simta rau din cauza lor. Mai mult, cei care le-au dezbracat, legat si torturat sustin ca femeile i-au furat inima barbatului. Scenele socante au avut loc intr-un sat din Papua Noua Guinee in care locuitorii asociaza adesea decesele sau bolile cu farmecele. Dupa ce le-au batut, agresorii au lasat femeile sa plece, dar una dintre ele a murit, informeaza Libertatea.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Robotii care canta jazz ne vor face sa intelegem interactiunea intre om si masinarie. Computerele care canta jazz, impreuna cu robotii, ar putea sa ne ofere in curand indicii importante despre cum putem ajuta oamenii sa inteleaga mai bine masinariile si sa interactioneze mai eficient cu ele. Noul proiect, numit sugestiv MUSICA, are scopul de a dezvolta un dispozitiv muzical care sa improvizeze solo-uri de jazz, drept raspuns pentru partenerii umani, la fel cum o fac muzicienii in carne si oase. Face parte din programul DARPA, ramura armatei americane responsabila pentru dezvoltarea noilor tehnologii. Proiectul are scopul de a explora noi modalitati prin care oamenii pot interactiona cu roboti si computere, noteaza Playtech.ro.

A cunoscut un barbat pe internet si l-a vizitat intr-un weekend. Ce s-a intamplat apoi i-a schimbat radicat viata. Becky Keegan, in varsta de 24 de ani, a inceput vorbeasca cu David Lacey pe internet si la scurt timp s-au decis sa se intalneasca. Doar ca escapada lor romantica s-a terminat tragic pentru tanara, care a fost tinuta ostatica de barbat aproape un an. Dupa ce au petrecut putin timp impreuna, Becky, mama a doi copii a vrut sa plece acasa. Insa barbatul nu i-a mai dat drumul. I-a luat telefonul si a incuiat-o in casa, unde a tinut-o flamanda si fara electricitate. Ba mai mult, a pus un caine sa o pazeazca, conform stirileprotv.ro.

Gafa de proportii a unui politist! Ce a facut, dupa ce a batut la usa unei femei. Un politist din Florida a facut o faga de proportii, in timpul unui control de rutina. Omul legii a impuscat, fara motiv, un caine. Politistul a batut la usa unei femei pentru a o anunta ca masina din fata casei ei are portiera deschisa. In momentul in care propietara casei a deschis usa, a iesit afara si cainele ei, un Bull Terrier de 19 kilograme. Animalul s-a dus spre politist, iar acesta, speriat, l-a impuscat de trei ori in cap. Gillian Palacios, proprietara cainelui, a privit impietrita toata scena si s-a dus spre patrupedul plin de sange. Din pacate insa, animalul nu mai traia, scrie Libertatea.ro.

Sabia unui ofiter nazist, un apropiat al lui Hitler, scoasa la licitatie in Romania. Sabia unui ofiter nazist, un apropiat al lui Adolf Hitler, va fi scoasa la licitatie la casa Artmark din Bucuresti, pe 27 octombrie, pretul de pornire al acestui obiect fiind de 10.000 de euro. Sabiile de parada, anume create pentru ofiterii diplomatici din timpul celui de-al Treilea Reich, sunt considerate de iubitorii de arme si de istorie unele dintre cele mai valoroase si rare produse in Germania lui Hitler intre 1933 si 1945. Sabia prezenta in licitatia "Romania Mare, inclusiv o colectie de arme" reprezinta o adevarata raritate pentru colectionarii de artefacte militare, informeaza un comunicat. Acest detaliu confirma ca sabia din licitatie a apartinut unei persoane apropiate lui Hitler, dar care avea si un statut inalt in societatea germana a vremii: arma este bogat si reprezentativ decorata cu motive naziste, inclusiv vulturul, in stilizari specifice curentului Art Deco, informeaza Descopera.ro.