1. Pro Tv a decis sa realizeze un film despre misterioasa disparitie a Elodoiei. toti cei care doresc sa participe la scenariu, isi pot exprima ideile pe siteul televiziunii, infomeaza 7Plus.

2. Ramona Badescu si-a abandonat fostul iubit pentru un alt barbat. Se pare ca un motiv al acestei separari a fost acela ca vedeta ar avea o relatie cu muzicianul Damian Draghici, considera 7Plus.

3. Andreea Banica are suflet de luptatoare. Potrivit ziarului Atac diva a sarit la bataie in piata Obor dupa ce s-a ciocnit accidental de o necunoscuta.

4. Daniela Gyorfi nu are timp sa-si ia o locuinta. Daca ne luam dupa cotidianul Atac nu are timp nici sa se casatoreasca Daniela şi George au anunţat de nenumărate ori până acum că se vor căsători, însă, de fiecare dată, aproape în ultimul moment, nunta a fost anulată din diverse motive.

5 Mailat face victime colaterale De frica incidentelor care au avut loc in Peninsula,Costi Ionita si-a anulat spectacolele pe care trebuia sa le sustina la Roma. Cancan sustine ca manelistul a pierdut astfel 10.000 de euro.

6. Andreea Balan trebui sa-si ia adio de la trofeul Bailando por un sueno., emisiune similara cu Dansez pentru tine. Dupa ce mai multe editii la rand au fost fruntasi, cei doi au cazut pe locul al treilea in ierarhia generala. La ultima emisiune, de saptamana trecuta, Andreea si Petrisor au fost penultimii, obtinand note destul de mici la vals si rumba, scrie Cancan.

7. Catalin Botezatu a vrut sa se sinucida. Om strangator, creatorul de moda a pastrat somniferele care i se ofereau la inchisoare.Din fericire gandurile sumbre ale lui Botezatu nu s-au materializat, anunta Click.

8. Ursuletul Knut de la gradina zoologica din Berlin a implinit un an. Acum, Knut s-a transformat într-un urs matur, astfel că fostului lui îngrijitor i s-a interzis contactul direct cu animalul, scrie Click.

9. Animozitatile dintre Silviu Prigoana si soacra sa par sa fi disparut ca prin minune odata cu nasterea lui Maximus Mihai. Mai mult decåt atåt, mama Adrianei s-a mutat recent in apartamentul in care locuieste familia Prigoana pentru a avea grija de bebelus, noteaza Gardianul.

10. Ziarul a calculat Viteza de deplasare a lui Mos Craciun. Potrivit cotidianului, pentru a ajunge la totii copii de pe glob, Mosul va trebui sa atinga 5.800 de kilometri pe secunda.