Motivul pentru care chipsurile au fost interzise de Biserica Ortodoxa dintr-o tara europeana. "O lingurita de smoala din iad" Purtatorul de cuvant adjunct al Patriarhiei de la Moscova a anuntat duminica o interdictie privind consumul chipsurilor si al alimentelor "facute de producatori corupti" pentru toti credinciosii ortodocsi. Potrivit Moscow Times, este vorba de un raspus al Bisericii la initiativa Camerei Civice, o institutie de stat cu rol de control al autoritatilor. Aceasta a solicitat un punct de vedere privind ideea introducerii unui echivalent ortodox al catalogarii alimentelor drept halal sau kosher. Decizia Patriarhiei de la Moscova se aplica tuturor credinciosilor care tin de aceasta biserica ortodoxa autocefala, aproximativ 150 de milioane din 60 de tari, potrivit unui recensamant din 2011, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

La un pas sa ramana somera pentru ca arata asa Mindi Jensen, care este, la randul ei, mama a patru copii, s-a apucat de body building dupa ce a divortat, iar in prezent participa si la competitii. "M-am gandit ca, daca voi avea un corp mai puternic, in timp, voi putea sa imi intaresc si inima, si emotiile", a marturisit Mindi, care nu s-a gandit ca imaginile in care aceasta isi arata corpul tonifiat ar putea supara pe cineva. Cu toate acestea, directorul scolii la care lucreaza a fost la un pas de a o concedia la cererea parintilor. In cele din urma, aceasta s-a ales cu un avertisment si a promis ca nu va mai face publice astfel de imagini, scrie Libertatea.

S-a deghizat in baba ca sa evadeze din puscarie Clodoaldo Antonio Felipe s-a saturat de regimul de detentie din inchisoarea Coronel Odenir Guimaraes, din Brazilia, unde statea din 2009. Asa ca si-a luat inima in dinti si a vrut sa evadeze mascat in... bunicuta. A fost cat pe ce sa scape! Ajutat de prieteni, Antonio (44 de ani) a folosit sa evadeze o masca din silicon demna de efectele speciale de la Hollywood. Doar "fata de cauciuc" a costat peste 1.000 $, insa Felipe si-a comandat papuci, ochelari, ciorapi si rochie de mamaie pentru a pacali vigilenta gardienilor. Si-a programat o vizita la vorbitor, unde s-a produs transformarea, anunta Click.

S-a aruncat cu capul inainte! Cum cine? Un taur... Echipajele de salvare a animalelor din Rugby, Anglia, au avut mari batai de cap zilele trecute, cand au fost chemate sa salveze un taur. Animalul de cateva sute de kilograme a fugarit, probabil, unul mai mic si a reusit sa intre cu capul si coarnele in scorbura unui copac, unde a ramas blocat. Infuriat, taurul se agita foarte tare, astfel ca sarcina salvatorilor a fost dificila. Pana la urma, la fata locului a sosit si un echipaj de descarcerare si, dupa o ora, taurul Billy a fost eliberat, anunta Libertatea.

Un turist si-a parcat masina pe o strada in panta din Istanbul. Modul ingenios in care trecatorii i-au salvat-o Un turist a reusit sa isi salveze masina datorita prezentei de spirit a locuitorilor din Istanbul. Omul a parcat masina in centrul orasului, pe malul Bosforului, pe o strada in panta, si a plecat sa viziteze un muzeu. Se pare insa ca a uitat sa traga frana de mana iar masina a alunecat lent la vale, spre apa. Cu multa prezenta de spirit, trecatorii din zona s-au asezat rapid pe capota vehiculului, cu cateva clipe inainte ca acesta sa cada in Bosfor. In acest fel, oamenii au mentinut autoturismul in echilibru pana la sosirea pompierilor, care au tras masina inapoi pe uscat folosind un troliu, informeaza Stirile ProTv.