Simon Cowell, lovit in ochi de un concurent! S-a intamplat in direct. Unul dintre cei mai cunoscuti jurati X Factor a plecat cu ochiul invinetit din platou dupa ce a fost lovit de un concurent. Totul s-a intamplat in direct, chiar pe scena concursului muzical. Juratul a plecat imediat in culise, unde un asistent i-a aplicat gheata pe zona afectata, pentru ca aceasta sa nu se invineteasca. Simon Cowell (56 de ani) se afla pe scena alaturi de concurentul Anton Stephens atunci cand s-a intamplat scena. La o proba de eliminare, acesta a aflat ca ramane in concurs, motiv pentru care s-a repezit sa isi sarute mentorul pe obraz, potrivit Click.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Fantoma unei fetite, surprinsa intr-un restaurant. Ce a fost in locul respectiv cu 100 de ani in urma. Imaginile oferite de camerele video ale unui local dintr-un magazin de muzica surprind o aparitie bizara. Ceea ce pare a fi fantoma unei tinere apare pret de cateva secunde, incercand parca sa iasa pe usa. Spatiul in care s-a filmat acest lucru a fost construit in 1914 pentru a servi drept morga. De-a lungul timpului, angajatii au raportat ca au simtit prezenta unor spirite in interiorul cladirii. In imaginile care i-au socat de-a dreptul, o fata imbracata intr-o rochie apare fugind catre usa care, cu cateva secunde in urma, fusese inchisa de omul de serviciu al restaurantului. Se pare ca incaperea in care s-a petrecut straniul eveniment este fosta camera de imbalsamare a morgii Gantner-Maison-Domergue, potrivit Libertatea (vezi video).

Fusta pentru care presedinta elevilor dintr-o scoala din SUA a fost trimisa acasa. Mesajul lui Carey Burgess a devenit viral pe internet, multi criticand regulile absurd de stricte impuse de unele scoli si licee, scrie Elite Daily. "Cam la 20 de minute dupa ce a inceput ora, am iesit cu o colega pana la automatul de cafea pentru ca profesorul nostru oricum nu avea de gand sa ne invete nimic, ca de obicei. Cand ne-am intors, am aflat un lucru important despre mine: sunt o femeie usoara. Mergeam pe hol si am auzit o voce strigand dupa mine: "Fusta ta e prea scurta. Esti suspendata si poti sa te duci acasa", a povestit eleva pe Instagram, unde a publicat mai multe imagini cu tinuta ei, potrivit stirileprotv.ro.

Pui de calmar urias, prins din greseala in Japonia. Misterul speciei, pe cale de a fi rezolvat. Timp de secole, calmarul gigant era cosmarul care speria marinarii - se crede ca acesta distrugea cu salbaticie corabiile, iar oamenii se innecau. Multe dintre aceste specii au ramas un mister pentru cercetatori. Acum, insa, pentru prima data, doi pui de calmari uriasi au fost prinsi si examinati in Japonia. Desi o femela a calmarului urias (Architeuthis dux) are, in medie, 13 metri lungime, puii de calmar capturati au aproximativ 14 si respectiv 13 cm, potrivit zooland.ro

O mama i-a ars cu fierul incins sanii fiicei ei ca s-o protejeze! Gestul femeii a socat milioane de oameni. Femeile din Africa incearca sa traga un semnal de alarma si sa impiedice barbaria la care sunt supuse adolescentele. Pentru a nu fi hartuite sexual, in mai multe tari de pe continentul negru si nu numai, adolescentelor li se ard sanii cu fierul incins pentru ca sa nu se mai dezvolte la acest nivel. In acest moment peste 3,8 milioane de femei patesc acest lucru. De obicei, mamele recurg la acest gest barbar. O tanara a acceptat sa vorbeasca despre faptul ca mamaei i-a ars sanii cu o piatra incinsa, potrivit kanald.ro.

Marca diavolului, dispozitivul care va transforma oamenii in ZOMBI. Marca diavolului este un implant de radiofrecventa, care poate sa realizeze transformari in corpul uman. Biogeneticienii au creat un dispozitiv cu ajutorul caruia ADN-ul poate fi modificat, creand schimbari de comportament, cognitiv si psihic. Este vorba despre schimbari epigenetice care se produc in corpul uman, scrie efemeride.ro. Cercetarile au vizat rolul geneticii in comportamentul uman, sanatate psihica.