Adio, intimitate! Acum putem vedea prin pereti. Cercetatorii americani au reusit sa realizeze tehnologia prin care putem repera siluetele umane din spatele peretilor. Prin intermediul unui dispozitiv, numit RF-Capture, care emite si analizeaza semnalele wireless, miscarile de partea cealalta a unui zid pot fi detectate cu precizie, scrie Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Sechestrata timp de 25 de ani pentru ca A IUBIT un barbat detestat de mama sa. Incredibila povestea a unei parizience superbe si bogate care a fost INCHISA intr-o mansarda insalubra. Frecventa asiduu cele mai sofisticate serate in cautarea barbatului visurilor mamei sale: bogat si cu pozitie sociala. A disparut brusc si a fost gasita, 25 de ani mai tarziu, in cel mai mizer loc din cate s-au vazut vreodata. Blanche Monnier avea 25 de ani cand a comis o greseala impardonabila din punctul de vedere al intransigentei sale familii aristocrate. S-a indragostit, in 1876, de un avocat neispravit, falit, cam tomnatic si cu mult sub rangul pretins de familia sa. In plus, la acea vreme, varsta tinerei era considerata mult prea inaintata pentru asemenea nabadai. Trebuia actionat rapid. La scurt timp, Blanche a disparut, potrivit EVZ.ro.

Surpriza primita de o mireasa dupa ce a trait o adevarata dezamagire in ziua nuntii. Un strain a salvat poate cea mai importanta zi din viata unui cuplu din Statele Unite. Doi tineri americani, Heather si Matt Koehler, mai aveau cateva minute pana a pasi spre altar pentru a-si jura iubire vesnica, cand au aflat ca fotograful angajat sa le imortalizeze nunta nu mai poate veni, relateaza Daily Mail. Suparata mireasa a izbunict in plans, insa nu avea nicio alta solutie trebuia sa continue evenimentul fara mult visatele fotografii profesioniste. La o zi dupa nunta, o alta fotografa - Dana Gruszynski - s-a oferit sa le aranjeze o sedinta foto profesionista, potrivit stirileprotv.ro.

Cele mai tari glume dupa umilinta "ciinilor", 1-5 cu Viitorul. Dinamo s-a facut de ris pe propriul teren in etapa a 16-a din Liga 1, dupa ce a fost invinsa cu 1-5 de Viitorul lui Gheorghe Hagi. Bineinteles, retelele de socializare au fost pline de ironii la adresa "ciinilor". GSP a facut o lista, dar e in curs de updatare. :D "Diferenta dintre Dinamo si un student? Studentul se bucura cind ia 5!"; "Acum inteleg de ce circula tramvaiul 5 pe la Stefan cel Mare".

Un imens CRANIU cosmic a trecut, cu viteza uluitoare, pe langa PAMANT. Tragediile s-au tinut lant in perioada in care uriasul CAP de MORT s-a aflat prin preajma. O imensa roca spatiala, cu aspect de craniu uman, a trecut sambata seara la aproximativ 500.000 de km de Terra. Obiectul spatial cu aspect straniu, aproape infricosator, are un diametru de 600 de metri si a trecut pe langa Pamant la distanta mai mare decat se afla Luna fata de planeta noastra. Doua cavitati negre in loc de ochi si o gaura rotunda drept nas pe o forma albicioasa in forma de craniu: fotografia difuzata de NASA cu imensul craniu cosmic nu te lasa indiferent. Potrivit specialistilor de la NASA, aceasta roca a fost probabil o cometa moarta, scrie EVZ.ro.

Ce se intampla cand zbori cu avionul si treci prin scanner-ul cu raze X. Uite ce detalii intime vad oamenii care te controleaza. Cercetatorii au sustinut ca radiatia emisa este daunatoare iar, acum, alte persoane sustin ca acestea incalca intimitatea, deoarece pot vedea prin hainele oamenilor. Fotografiile ar trebui sterse imediat, dar s-a descoperit ca agentii TSA din america au pastrat unele dintre fotografii. Iata cum arata corpul unei femei scanate. In stanga e versiunea in negativ, asa cum e afisata pe ecranele controlorilor, iar in dreapta e versiunea prelucrata, in care au fost inversate culorile. Detaliile corpului si trasaturile fetei se vad perfect, scrie kanald.ro.