S-au casatorit la prima intalnire, dar 8 luni mai tarziu ea a cerut divortul. De ce a fost anulata casatoria acestui cuplu S-au casatorit inca de la prima intalnire, fara sa se cunoasca, intr-o emisiune de reality-show, insa dupa numai opt luni un cuplu a cerut anularea nuntii. Kate Stewart, instructoare de fitness, si Jason Knowles, un consultant financiar, s-au cunoscut in emisiunea "Casatorie la prima vedere". Cei doi au fost cuplati de mai multi "experti", in functie de pasiunile comune si aspiratiile lor, scrie The Independent. Opt luni mai tarziu, tanara a cerut anularea casatoriei, pe motivul ca cei doi nu si-au cosumat relatia din cauza refuzului barbatului. Knowles s-a scuzat motivand ca nu-si gaseste sotia atractiva: "Nu am fost atras de ea de la bun inceput. E o fata care arata foarte bine, dar dupa ce ne-am casatorit pur si simplu nu mi s-a parut atragatoare. Nu cred ca am fost o pereche buna. Nu stiu ce crede ea, nu am vorbit niciodata despre asta", a spus el, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Papa Francisc lanseaza un album de rock progresiv Papa Francisc va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzica rock progresiv, intitulat "Wake Up!", ce va include 11 melodii in care fragmente din cele mai emotionante discursuri ale Suveranului Pontif, in diferite limbi, vor fi imbinate cu imnuri crestine in viziunea unor muzicieni contemporani. In fragmentele din discursurile sale care apar pe acest album de muzica rock progresiv, Papa Francisc abordeaza chestiuni precum pacea, demnitatea si ajutorarea oamenilor aflati in dificultate si isi exprima preocuparile privind mediul inconjurator, anunta Libertatea.

Un betiv roman a deturnat avionul Panica la 3.480 de metri altitudine! Mai erau doar 110 km pana la destinatie, cand un pasager de origine romana, in varsta de 43 de ani, a inceput sa tipe si a luat cu asalt cabina pilotilor. Dupa ce se "anesteziase" bine cu "tarie", barbatul... voia sa duca avionul la sol. Cursa 3215 apartinand Wizz Air trebuia sa ajunga pe aeroportul Torp Oslo, Norvegia la 19.30 (20.30 ora Romaniei). Totul decurgea conform planului, pana la un moment dat. Turnul de control din Sturup e alertat de piloti. Un pasager de 43 de ani, de origine romana, incearca sa sparga usa de la cabina pilotilor si urla ca un animal. Panicati, toti pasagerii asista neputinciosi cum barbatul corpolent incearca sa deschida usile avionului la 3.480 de metri altitudine. In acel moment, cinci barbati au sarit pe recalcitrant. L-au pus la podea si i-au legat mainile, scrie Click.

O ciuperca din Hawaii are un efect total neasteptat asupra femeilor. Ce li se intampla imediat dupa ce o miros O ciuperca speciala, care creste doar in Hawaii pe o lava veche de 1000 de ani, poate sa le induca femeilor orgasm spontan. John C Holliday si Noah Soule, doi oameni de stiinta, i-au descris proprietatile incredibile in Revista Internationala a Ciupercilor Medicinale, in 2001. Cercetatorii sustin ca ciuperca de culoare portocalie se comporta ca un afrodiziac puternic atunci cand este mirosita de femei. Ei au facut si un experiment in timpul caruia, intr-adevar, aproape 50% dintre participante au trait senzatii tari. Ipoteza lor este ca ciuperca contine niste compusi hormonali similari cu cei care sunt eliberati de catre creier in timpul actului sexual. Efectul nu este valabil si in cazul barbatilor, informeaza Stirile ProTv.

Meseria ei, capcana pentru barbati Le face ochi dulci barbatilor, sa vada daca pica in capcana! Farmacista Amy Wade, de 28 de ani, din Surrey, este platita de femei sa le verifice partenerii daca le sunt fideli. Face astfel bani buni fara efort. Doamnelor, aveti indoieli in privinta viitorului sot? Testati-i fidelitatea inainte de nunta. Pe langa slujba de farmacista, Amy Wade, din Surrey, Marea Britanie, si-a mai gasit o meserie. S-a facut "capcana" pentru barbatii infideli! Femeile geloase o platesc cu 31 de dolari (circa 126 de lei) pe saptamana ca sa le testeze partenerul. Amy a prins deja 100 de barbati infideli, care s-au trezit apoi cu papucii la usa. Abia mai face fata la solicitari. Are cel putin 18 barbati pe saptamana. Intr-o luna poate sa ajunga chiar si la un castig de 31.000 de dolari din flirtul cu masculii infideli, scrie Click.