​Autoritatile din Indonezia vor sa construiasca o inchisoare pe o insula pazita de crocodili.Autoritatile din Indonezia au in plan constructia unei inchisori in care infractorii sa fie paziti de crocodili. Conform sefului agentiei anti-drog, o inchisoare construita pe o insula inconjurata de ape pline de crocodili i-ar pastra izolati pe traficantii de droguri de curieri si utilizatori. Urmatorul pas este identificarea celor mai feroce crocodili si pentru a dovedi ca planul este serios si alegerea insulei cu pricina. Doar anul acesta in Indonezia au fost executati 14 traficanti de droguri, iar 121 de persoane sunt condamnate la moarte, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Dai 2.113 euro si faci turul Londrei cu tancul.O sansa unica! Turistii pot de acum sa admire simbolurile Londrei, ceasul Big Ben si Palatul Buckingham, dintr-un tanc. In vehiculul militar vor avea parte de cea mai sigura plimbare. Cei care se tem de traficul infernal din capitala britanica au sansa sa-l inchirieze pe The Abbot, un tanc de 17 tone, in care pot sta linistiti ca nu vor suferi vreun accident. Totul este sa achite suma de 2.113 euro (9.405 lei) pentru a face turul Londrei, timp de 3 ore. Tancul blindat se poate inchiria de la compania Tanks a Lot. Pentru a face plimbari pe strazile metropolei, The Abbot, care a avut o reputata cariera militara in anii 1960, a fost echipat cu cauciuc pe senile. In plus, nu trebuie platite taxe de aglomeratie. Vehiculul urias este condus chiar de proprietarul firmei, Nick Mead, in varsta de 54 de ani, anuntaClick.

Povestea orasului nazist de langa New York. "Trebuie sa fii arian ca sa locuiesti aici!"In Yaphank, nu mai exista niciun indicator cu Strada Adolf Hitler, Strada Goebbels sau Strada Goering. De asemenea, gardurile cu zvastica au fost demontate de ceva timp si nimic nu "tradeaza" trecutul intunecat al orasului situat la o distanta de 100 km de New York. Acest colt din Long Island are o istorie aparte. In trecut, pe strazile din Yaphank defilau admiratorii nazistilor. Acum, locul apartine copiilor. Unul dintre locuitorii din Yaphank, Courtney Peters, o asistenta medicala in varsta de 22 de ani, explica de ce trecutul tulburator al comunitatii este "mai degraba o gluma decat un motiv de jena". Femeia se afla in fata casei bunicii sale din Park Boulevard - denumita candva Strada Adolf Hitler. Familia lui Peters a locuit acolo timp de patru generatii - fiind germano-americana, ca multe alte familii din zona. Candva, Yaphank a fost un fel de avanpost al celui de-al treilea Reich. Cartierul German Gardens a fost infiintat in anii 1930, pentru a-i gazdui pe nazistii americani, informeazaGandul.

Consumul de sampanie previne dementa.Consumul a trei pahare cu sampanie pe saptamana ar putea preveni aparitia dementei si a maladiei Alzheimer. Cel putin aceasta e concluzia cercetatorilor de la Universitatea Reading din Marea Britanie. Asta pentru ca un compus care se gaseste in Pinot Noir si Pinot Meunier, ambele folosite in realizarea sampaniei, intareste si dezvolta memoria spatiala si protejeaza creierul de alte boli. "Rezultatele acestei cercetari sunt extraordinare pentru ca ilustreaza pentru prima data ca un consum moderat de sampanie are potentialul de a influenta functiile cognitive, precum memoria", a declarat profesorul Jeremy Spencer, care a luat parte la studiu, scrieLibertatea.

A facut parada modei pe sarma la 840 de metri inaltime!Faith Dickey a demonstrat ca femeile sunt sexul tare! Tanara (26 de ani) din Austin, Texas, a reusit sa intre in istorie dupa ce a mers pe sarma, la o inaltime de peste 840 de metri, in pantofi cu toc-cui de 6 cm. Faith a uimit pe toata lumea de pe faleza din Rio de Janeiro, cand a facut parada modei pe o sarma, incaltata in pantofi cu toc. Faith a mers pe o distanta de aproape 30 de metri, incaltata ca la nunta pe o fasie lata de doar 3,5 cm. Pe sub rochita inflorata si-a mascat un ham de siguranta menit sa o salveze daca pasea in gol. Ea este prima femeie care a ajuns la borna de 100 de metri pe o sarma. Performanta a fost cu atat mai periculoasa cu cat vantul batea cu putere, anuntaClick.