​Un barbat a despicat un obuz cu toporul! Vezi ce a patit! Un rus din orasul siberian Cita a ramas fara o mana dupa ce a despicat un obuz cu toporul. Explozia a avut loc la un punct de receptionare a metalelor si paznicul intreprinderii a ramas mutilat pe viata, scrie publika.md. Victima a ramas fara mana si a fost spitalizata, iar la fata locului lucreaza salvatorii si genistii. Se pare ca pana la explozie, barbatul mai despicase cateva obuze. Obuzele sunt proiectile de fonta sau de otel de forma cilindrica, folosite in cele doua razboaie mondiale a caror explozie poate fi reglata, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O tanara s-a plimbat goala prin Hong Kong fara ca nimeni sa se prinda. Un artist din Hong Kong a facut un experiment social, pictand pantaloni pe o tanara care s-a plimbat apoi goala prin oras. Tanara blonda a purtat doar un tricou, un ghiozdan si cizme, fara pantaloni sau lenjerie intima. In locul lor, o pereche de "jeansi" atent pictati. Intreaga plimbare prin centrul Hong Kong-ului a fost filmata, fara ca nimeni sa se prinda de lipsa pantalonilor, anuntaStirileProtv.ro.

Cine mai e ca el? Un hot din Marea Britanie a incercat sa fure doua automobile Porsche in doar 20 de minute. Un barbat din Marea Britanie a incercat sa fure doua automobile Porsche in doar 20 de minute. Din pacate, planul i-a esuat si este cautat de Politie. Un barbat de culoare, in varsta de aproximativ 20 de ani, inalt, cu parul brunet si barba a fost vazut in cartierul Mayfair in timp ce incarca sa fure o masina. Si nu orice automobil, ci un Porsche. Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere din data zilei de 29 septembrie, la ora 07:45, in centrul Londrei incercand sa fure o masina. Acesta taie cu un cutit capota rabatabila a masinii si intra inauntru pentru a opri alarma. Nu a reusit acest lucru si s-a retras. 20 de minute mai tarziu, acesta a avut o a doua tentativa si ea esuata folosind aceeasi tehnica. Din pacate pentru el, barbatul este cautat prin toata Londra de oamenii legii. Si nici Porsche nu are, informeazaLiberatea.

Un zid din Seattle acoperit cu o tona de guma, emblema orasului. Ce au decis autoritatile sa faca cu el. La Seattle, s-a dat startul unei operatiuni lipicioase. Angajatii primariei curata de zor un zid imbracat in guma de mestecat. In total ar fi vorba de un milion de bucati de toate culorile si aromele ce s-au adunat in ultimele doua decenii pe peretele ce a devenit pe aceasta cale atractie turistica. Bucata cu bucata, zidul din Pike Place Market isi recapata aspectul din urma cu doua decenii. In apropierea lui se afla casa de bilete a unui teatru, iar cei nevoiti sa astepte la cozi lungi, din plictiseala ori iritare, au inceput sa lipeasca de zid bucatile ramase fara aroma. Se intampla la inceputul anilor '90. In anii care au urmat, gestul a devenit o traditie a orasului Seattle, scrieStirileProtv.ro.

Caz incredibil in medicina! De ce a murit un barbat de cancer, desi nu avea cancer. Un barbat din Columbia a decedat din cauza cancerului pe care l-a dezvoltat o tenie din corpul sau. Medicii au fost uluiti sa afle ca barbatul a murit pentru ca avea in corp o tenie care a dezvoltat cancer. Infectat cu HIV, victima avea tumori la plamani care nu erau alcatuite din celule umane, ci din cele ale unei tenii care traia in corpul sau. "Am fost uimiti cand am descoperit acest nou tip de boala - teniile cresc intr-o persoana si fac cancer, care apoi se raspandeste la gazda, cauzand dezvoltarea de tumori", a declarat doctorul Atis Muehlenbachs. Dat fiind ca era infestat cu HIV, pacientul a avut un sistem imunitar foarte scazut si de aceea tenia a transmis boala ei victimei. Ulterior, mutatiile dezvoltate in celulele teniei Hymenolepis nana au facut ca acestea sa devina canceroase, anuntaLibertatea.