Una dintre cele mai misterioase structuri megalitice, care a generat numeroase teorii, ii uluieste pe cercetatori. Un monument megalitic la fel de vechi ca Stonehenge, reprezentand una dintre cele mai misterioase structuri din Orientul Mijlociu, care a generat numeroase teorii si interpretari, este analizat de o echipa de cercetatori internationala, informeaza Reuters. Conducatorii auto care trec pe langa acel sit preistoric, daca nu sunt atenti, risca sa nu vada una dintre cele mai misterioase structuri din Orientul Mijlociu. Monumentul preistoric, construit din pietre, a ramas neobservat timp de multe secole, desi a fost construit in mijlocul unui camp perfect plat din Inaltimile Golan. Dupa ce Israelul a cucerit acel teritoriu, smulgandu-l Siriei, in razboiul din 1967, arheologii care studiau o serie de fotografii realizate din aer au remarcat un anumit model de cercuri, facute din pietre de mari dimensiuni, care nu erau vizibile de la nivelul solului. Sapaturile arheologice care au urmat au dezvaluit faptul ca acel complex neolitic era una dintre cele mai vechi si mai ample structuri din intreaga regiune, noteaza Descopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

La 7 ani a primit diamante de 76 de milioane dolari sa se joace cu ele. Nu se uita la bani cand este vorba de fiica lui! Miliardarul Joseph Lau din Hong Kong i-a cumparat micutei Josephine doua diamante unice in lume ca sa se joace cu ele. Acestea au costat 76 de milioane $. Micuta Josephine, in varsta de 7 ani, este unul dintre cei mai rasfatati copii din lume, tatal ei, Joseph Lau (64 de ani), care are o avere de 9,9 miliarde de dolari, i-a luat diamante de cel mai mare pret ca sa se joace cu ele. Unul dintre acestea este celebrul "Luna albastra", pe care taticul l-a redenumit "Luna albastra a Josephinei", dupa numele ei. Isi permite, doar a "spart" aproape 50 de milioane de dolari pentru el. Lau i-a mai cumparat fiicei preferate si un diamant rar ,de culoare roz, de care aceasta s-a aratat si mai incantata. Taticul l-a numit "Dulcea Josephine". Fetita nu stie inca sa aprecieze valoarea baneasca a bijuteriilor, insa ii place sa se joace cu ele, fiindca au culori frumoase si stralucesc, informeaza Click.ro.

Un barbat si-a strivit sotia, dupa ce a facut un atac de cord in cada in care se aflau impreuna. Un cuplu de canadieni aflati in vacanta intr-o statiune mexicana au murit in timp ce se aflau intr-o cada cu hidromasaj, dupa ce barbatul corpolent a facut un atac de cord si si-a strivit sotia, au indicat miercuri autoritatile locale. Potrivit site-ului globalnews.ca, femeia ar fi murit asfixiata, dupa ce ar fi ajuns sub apa, strivita de corpul sotului sau. Trupurile celor doi au fost descoperite marti in hotelul Playacar Palace, din apropierea statiunii Playa del Carmen, noteaza stirileprotv.ro.

Un transsexual s-a tunat ca sa arate ca un desen animat. Nu se va opri din schimbari pana nu va arata exact ca personajul preferat! Un transsexual din San Francisco a cheltuit sute de mii de dolari sa se transforme in Jessica Rabbit. Americanul Roger Cassey (37 de ani) a cheltuit 200.000 $ (828.904 de lei) ca sa-si vada visul implinit! E atat de obsedat sa arate ca personajul de desene animate Jessica Rabbit, incat isi scoate cateva coaste ca sa aiba talia la fel de subtire ca aceasta. Mai intai s-a transformat in femeie, din Roger a devenit Cassandra. Si-a facut tratamente hormonale si o operatie de schimbare de sex. Are numeroase interventii chirurgicale pentru a semana perfect cu Jessica Rabbit. Si-a operat buzele, obrajii, sanii, soldurile, fundul si si-a indepartat marul lui Adam. Medicii i-au facut un nas foarte subtire, asa cum are personajul din desene animate, scrie Click.ro.

S-a indragostit de un barbat intalnit in bar si a pornit o campanie online pentru a-l gasi: "Sper sa nu crezi ca sunt nebuna". O tanara italianca, stabilita in Marea Britanie, s-a indragostit nebuneste de un barbat scotian pe care l-a intalnit intr-o seara, intr-un bar din Londra, iar acum a pornit o campanie online pentru a-l gasi. Elisa, 28 de ani, doar s-a sarutat cu barbatul anonim, pe care l-a poreclit "Scotianul Boomerang", cu care s-a intalnit intr-un bar si care a condus-o acasa. Elisa i-a dat numarul ei de telefon, dar dupa doua saptamani nu a primit niciun semn, relateaza Daily Mail. Insa italianca nu este dispusa sa renunte usor, asa ca a pornit o adevarata campanie pentru a-l gasi pe barbatul de care s-a indragostit. A inceput prin a lipi mai multe postere in zona de sud a Londrei - o scrisoare de dragoste catre scotianul chipes - cu speranta ca el o va vedea si o va contacta. Campania ei a fost extinsa si pe internet, informeaza stirileprotv.ro.