Ce a patit o femeie care se numeste ISIS Facebook este acuzat ca i-a sters contul unei femei pentru ca se numeste Isis. Americanca se considera o victima si vrea sa dea in judecata Facebook. Isis Anchalee, o femeie inginer din San Francisco, a publicat pe Twitter un mesaj in care sustine ca i-a fost inchis contul de Facebook din cauza numelui sau. Pentru a reusi sa deblocheze contul, femeia a trimis de trei ori ale pasaportului sau. In cele din urma, Isis Anchalee i-a convins pe reprezentantii Facebook ca se numeste astfel. "Isis, ne cerem scuze. Nu stiu cum s-a intamplat acest lucru. Am raportat mai departe problema ta si persoanele responsabile lucreaza la solutionarea ei", i-a transmis un reprezentant Facebook femeii. Prescurtarea ISIS vine de la "Islamic State in Iraq and Syria", scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-a inventat aparatul care iti face berea in doua ore Nici nu au apucat sa lanseze bine masina de bere ca s-au trezit cu o gramada de comenzi! Americanii de la PicoBrew lanseaza oficial dispozitivul la 1 decembrie si va fi disponibil contra sumei de 999 de dolari. Amatorii de bere stiu sa aprecieze un produs natural pe care si-l vor putea prepara singuri in casa, au declarat inventatorii pentru revista americana Popular Science. Bautura obtinuta din drojdie de bere, malt, hamei si apa are aproximativ 5% alcool si un gust desavarsit. Daca este consumata la temperaturi cuprinse intre 6 si 8 grade Celsius, cunoscatorii stiu sa ii aprecieze intensitatea gustului. Cum functioneaza PicoBrew? Aparatul seamana cu un filtru de cafea si este extrem de simplu de folosit. Are 4 cartuse de 400 de mililitri in care se depoziteaza cele patru ingrediente de baza, acoperite cu filtre de unica folosinta fixate in "borduri" din silicon, anunta Click.

Si-a pus o minge de golf intre fese si astepta sa fie lovita cu crosa de un barbat. Doar ca acesta nu a nimerit unde trebuie Cazul de mai jos a ajuns celebru in Statele Unite si a facut furori pe retelele de socializare. Totul a inceput dupa ce modelul Playboy Elizabeth Dickson a acceptat sa realizeze o filmare cu un scenariu iesit din comun: ea urma sa tina o minge de golf intre fese, care urma sa fie lovita cu o crosa de un barbat. Doar ca, in momentul in care a fost pusa in practica, ideea nu s-a dovedit a fi atat de buna. Barbatul nu a nimerit mingea de glof si a lovit violent cu crosa partea dorsala a tinerei. Aceasta s-a ales cu ligamentele coapsei afectate, precum si cu nervii din acea zona distrusi. Elizabeth a dat in judecata Playboy si a obtinut, dupa un lung proces, despagubiri de 500.000 de dolari, scrie KanalD.

Sera de canabis in spatele curtii Politistii din Bacau au arestat sase persoane dupa ce in locuinta uneia dintre ele a fost descoperita o sera plina cu plante de canabis. Cele 33 de plante verzi in diferite stadii de dezvoltare cresteau in ghivece, iar politistii au "recoltat" nu mai putin de 1,35 de kilograme de canabis. In plus, cei sase barbati sunt banuiti ca in acest an ar fi procurat droguri de risc din afara teritoriului Romaniei, pe care ulterior lear fi comercializat in municipiul Onesti, informeazaa Libertatea.

S-a inventat automatul cu masini Compania americana Carvana a deschis recent primul automat de vandut masini din lume in Nashville, Tennessee, SUA. Acum, poti sa-ti iei automobilul doar apasand pe un buton. V-ati imaginat vreodata ca se poate cumpara o masina la fel de usor ca un suc de la un automat de pe strada? Chiar daca pare imposibil, acest lucru este acum posibil, dupa ce compania Carvana a revolutionat procesul de vanzare de automobile la mana a doua. Acum, clientii pot merge direct la primul automat de livrare de masini din lume pe care aceasta l-a inaugurat de curand in Nashville si sa-si ridice vehiculul dorit. Automatul este construit sub forma unui turn de sticla cu cinci etaje si 3 piste de iesire, in care incap 20 de masini. Modul de a cumpara o masina de la Carvana a devenit foarte simplu, scrie Click.

Propunere de weekend: VIDEOWorkshop de tobe -"Totul este ritm" / Concert live Drum'n Flute