Barack Obama e rocker! Vezi ce trupa celebra il include pe albumul lor. Presedintele american Barack Obama apare pe un single inclus pe urmatorul album al trupei Coldplay, una din formatiile pe care acesta le admirp. Presedintele american Barack Obama, admirator declarat al trupei Coldplay, si-a dat acordul ca o inregistrare cu vocea lui sa fie incorporata intr-un single care apare pe urmatorul album de studio al formatiei britanice, informeaza contactmusic.com. Presedintele american a cantat la funeraliile Clementei C. Pinckney, una dintre victimele ucise intr-un atac armat comis intr-o biserica afroamericana istorica din Charleston, in acest an, iar inregistrarea respectiva va fi inclusa intr-un single al trupei Coldplay, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Creatura odioasa care a socat intreaga lume. Monstrul infiorator si-a facut aparitia la malul marii. O inregistrare video cu o creatura ce pare sa fie un mic dragon de pe malurile coastei australiene a aparut pe retelele de socializare. Cu toate ca seamana cu un Pokemon sau un character din filmele fantastice, este de fapt o creatura reala, numita Glaucus Atlanticus, cunoscuta sub denumirea de dragon albastru. Aceste creaturi pot fi vazute pe costa Africii de Sud, dar si in Australia. Biologii avertizeaza ca desi dragonul albastru pare inofensiv, doar atingerea sa este mortala. Dragonul albastru este capabil sa-si stocheze veninul in prada, in special mediuze, ce pot cauza intepaturi usturatooare daca vin in contact cu pielea. Totodata, dragonul poate manca o meduza de zece ori mai mare decat marime sa, anuntaEVZ.

Geanta asta nu te lasa sa dai banii pe prostii. "Chiar iti trebuie asta? Mai ai doua acasa si nu le folosesti". Asa tipa la tine geanta unisex inventata de o echipa de studenti britanici. Costa 99 de lire sterline (630 de lei), dar te ajuta sa faci economii considerabile. Febra cumparaturilor a incins spiritele incepand cu "vinerea neagra". Si asta e abia inceputul pentru ca vin cheltuielile din timpul sarbatorilor de iarna. Pentru a nu va trezi fara un ban in cont de Craciun e bine sa luati masuri. Iata la ce s-au gandit studentii britanici de la Jordanstone College, din Dundee: au inventat geanta unisex care iti numara banii din cont si te cearta in public atunci cand pierzi controlul cumparaturilor. Leanne Fischler, Kirsty Sneddon si Rebecca Smith au pus la punct designul gentii si au colaborat cu o echipa de informaticieni care au montat un dispozitiv conectat la telefonul mobil. In momentul in care vrei sa scoti cardul si sa platesti, geanta te face de ras, informeazaClick.

Iubitul ei a parasit-o chiar in ziua nuntii printr-un SMS! E incredibil ce a facut fata asta cu rochia de mireasa cand a aflat. Sa fii parasita chiar in prag de nunta este unul dintre cele mai mari cosmaruri de care poate avea parte o femeie. Din nefericire, este exact ceea ce i s-a intamplat lui Kilee Manulak. Tanara a fost in culmea fericirii in momentul in care iubitul ei a cerut-o in casatorie dupa doi ani de relatie. Desi totul parea ca merge foarte bine, Kilee a fost parasita chiar inainte de ceremonie, barbatul spunandu-i prin intermediul unui SMS ca nu vrea sa isi mai uneasca destinele cu ea. Fata a fost devastata. Cu toate acestea, a avut puterea sa faca un gest prin care a dorit sa demonstreze ca stie sa treaca peste aceasta greutate. Deoarece nu mai putea returna rochia de mireasa pe care o cumparase, ea a organizat un eveniment alaturi de domnisoarele de onoare la care a distrus-o, scrieKanalD.

Toata lumea credea ca e moarta. Cum a trait o tanara timp de 10 ani. O tanara de 24 de ani s-a intors acasa dupa zece ani in care toata lumea a crezut ca a murit. Tanara a fugit de acasa cand avea 14 ani, dupa o cearta violenta cu mama ei. In toti acesti ani, ea a trecut dintr-un internet-cafe in altul, traind din mila altor clienti dependenti de jocurile pe internet. Tanara din orasul Hengdian, provincia chineza Zhejiang, a fost gasita de politie dupa ce a folosit un card fals intr-un internet-cafe, conform shanghaiist.com. Retinuta de politisti si dusa la sectie, tanara a povestit cum a fugit de acasa dupa ce s-a certat cu mama ei si cum a ajuns sa traiasca si sa manance numai in localurile de tip internet-cafe. Cand nu manca si nu dormea, tanara juca jocuri pe internet. In toti acesti ani nu s-a angajat niciodata si a trait din mila celorlalti clienti ai localurilor, dependenti la randul lor de jocurile pe internet, anuntaClick.