Fenomen inexplicabil: Un drum din California este plin de cratere. Fara nicio explicatie stiintifica, un drum din California a devenit inaccesibil din cauza unor cratere. Se pare ca drumul a inceput sa se ridice, incepand cu joia trecuta, iar solul a inceput sa se surpe, inghitind anumite portiuni din sosea. Potrivit specialistilor, nu doar drumul este afectat, dar si muntele din zona, care se misca si impinge drumul in sus. Este exclus ca furtunile sau cutremurele sa fi fost capabile de asemenea dezastru. Circula speculatii care admit ca apa de sub pamant a cauzat miscarile bruste ale solului. Drumul Vasquez Canyon a fost inchis pe termen nelimitat, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Record incredibil! Un copil a rezolvat cubul Rubik in 5 secunde. Lucas Etter pare un copil obisnuit, insa nu este deloc asa. Adolescentul are o indemanare si o rapiditate exceptionala, atunci cand vine vorba de rezolvarea complicatului cub Rubik. El a doborat un record mondial care parea imposibil de intrecut, sambata (21 noiembrie). Lucas Etter este din America si are doar 14 ani, dar nu asta il face special. Adolescentul a rezolvat un cub Rubik tip 3x3 in doar 4.9 secunde, mai repede cu 0.35 de secunde fata de recordul precedent, detinut de compatriotul lui, Collin Burns, anuntaClick.

Are doar 24 de ani, dar arata de trei ori mai batrana. Transformarea incredibila a unei culturiste din Rusia. Aleksandra Rudenko s-a pregatit intens pentru Campionatul Mondial de Fitness. Desi este o culturista de top, tanara si-a socat fanii cu imaginile postate pe Facebook, care o critica pentru faptul ca si-a distrus corpul. La un an dupa ce a inceput sa se antreneze, Aleksandra pare vizibil mai imbatranita - tenul si parul confirma acest lucru. Fanii ei, care nu s-au abtinut sa comenteze, au acuzat-o ca isi distruge corpul pentru faima. In urma cu doar 2 ani, tanara arata extrem de diferit fata de cum arata in prezent, informeazaStirileProtv.ro.

Cel mai haios cățel din lume. Oliver, un căţel din oraşul Bryson, North Carolina, SUA, a devenit senzaţia Instagramului, fiind considerat cel mai haios patruped din lume. Şi asta, datorită hăinuţelor care mai de care mai amuzante cu care e îmbrăcat de stăpâna lui, Breanna, în vârstă de 26 de ani. Tânăra a povestit că i-a venit ideea de a-i face pagină de Facebook căţelului pentru că OIiver seamănă foarte mult cu un ursuleţ, fiind o corcitură de Golden Retriever cu un pudel, şi era convinsă că o să smulgă multe zâmbete. Drept dovadă, peste 52.000 de internauţi îi urmăresc zilnic postările, scrieLibertatea.

Daca te duci cu puloverul asta la munca, ti-l devoreaza colegii. Brutarita Juliet Sear (27 de ani) din Essex a reusit sa creeze primul pulover comestibil din lume. Pentru prepararea acestuia, britanica a avut nevoie de 5 kilograme de martipan, 10 kilograme de glazura si 1 kilogram de ciocolata. Juliet a muncit 50 de ore pentru a face puloverul, care poate fi cel mai bun cadou de Craciun. Este decorat cu un frumos ren de ciocolata cu nas de martipan, stelute si fulgi de zapada din glazura, in culori vii de sarbatoare, cu mult rosu, verde si alb. Seamana perfect cu un pulover obisnuit, numai ca, daca te duci cu el la serviciu, ai toate sansele sa ti-l devoreze colegii! "Toti prietenii salivau pe langa mine, dupa ce m-am imbracat cu puloverul", a povestit amuzata Juliet, anuntaClick.