Si-au facut masinile sa functioneze pe lemne. Oamenii se dovedesc extrem de inventivi cand vine vorba de economisirea unor sume de bani. Asa se face ca in Ucraina, dupa ce pretul combustibilului a crescut extrem de mult, tot mai multi soferi isi fac masinile sa functioneze cu arzatoare de lemne. Metoda nu e insa deloc noua. Oamenii au creat masini care merg pe lemne de decenii bune, iar acestea erau populare mai ales in perioada Primului Razboi Mondial. Insa, astfel de vehicule au devenit, in prezent, mai degraba niste experimente pentru multi soferi din Ucraina, care sustin totusi ca e solutia perfecta pentru problema lor. Ei isi echipeaza masinile cu arzatoare de lemne improvizate si alte echipamente necesare, ca sa nu mai depinda de benzina. Mai mult, Eugene Chernigov, un ucrainean de 36 de ani, care si-a transformat anul trecut Opelul intr-un vehicul alimentat cu lemne, si-a povestit experienta pentru publicatia Segodnia News, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a cumparat o casa si nu s-a gandit nicio clipa ca in curtea lui exista asa ceva. Descoperirea facuta cu un detector. Un barbat din Arizona a descoperit in curtea casei sale, recent cumparata, un buncar, construit, se pare, in timpul Razboiului Rece. John Sims spune ca adapostul dateaza din anul 1960. Se pare ca fostul proprietar al casei din Tucson, Arizona, i-ar fi spus de existenta buncarului. Imediat dupa ce a devenit proprietarul terenului, John a inceput sa caute cu ajutorul unui detector de metale zona in care se afla camera subterana. Potrivit lui Sims, buncarul era gol si ar fi fost inchis din exterior. El a mai declarat ca intentioneaza sa il renoveze pentru a putea sa il foloseasca in caz de nevoie, anuntaStirileProtv.ro.

A murit la 91 de ani dupa ce a facut sex salbatic cu vecinul ei. O femeie in varsta de 91 de ani ar fi murit, dupa ce s-ar fi sufocat in timpul unei partide de sex salbatic cu vecinul ei de 49 de ani. Sexul nu tine cont de varsta. Este si cazul unei batrane din Portugalia, care si-a pierdut viata dupa ce a facut sex cu vecinul mai tanar, scrie The Mirror. Femeia a fost gasita dezbracata de la brau in jos langa o jucarie sexuala in casa ei din Aveiro, Portugalia. Potrivit anchetatorilor, batrana avea mai multe leziuni genitale, cauzate de obiectul gasit langa corp. Vecinul care se presupune ca ar fi intretinut relatii sexuale cu aceasta a fost arestat de politie dupa urmele biologice lasate la fata locului. A fost eliberat apoi dupa ce a autopsia a indicat faptul ca femeia a murit sufocata in timpul unui joc sexual care a scapat de sub control, informeazaClick.

Cazul incredibil al unui baietel care vrea sa-si faca schimbare de sex. Cum arata acum, la 6 ani. Daniel McFadyen, un baietel din Strathspey, Scotia, ar putea fi cel mai tanar copil care asteapta sa isi faca o schimbare de sex. Daniel, in prezent Danni (6 ani), a inceput sa aiba un comportament atipic inca de cand a implinit varsta de trei ani. Baietelul se imbraca doar cu hanute de fete si se juca cu papusi, iar cand era intrebat ce este spunea, sigur pe el, "fata". Momentul in care mama baietelului a inceput sa isi puna semne serioase de intrebare in privinta sexualitatii acestuia a fost cel in care l-a gasit in baie, cu foarfeca in mana, incercand sa-si taie penisul. "L-am intrebat ce face si mi-a spus ca vrea sa il taie pentru a putea fi fetita", a spus mama baietelului, potrivit Daily Mail. Incidentul i-a facut pe parintii baietelului, pe atunci in varsta de trei ani, sa mearga cu el la control, pentru a vedea ce e de facut. Aici, copilul a fost diagnosticat cu tulburare de identitate de gen, caracterizata de dorinta unui copil sau a unei persoane adulte de a se identifica cu sexul opus. Cu alte cuvinte, Daniel se voia a fi fetita, scrieLibertatea.

Mos Nicolae a trecut si pe la gradina zoologica din orasul polonez Lodz. "Locatarii" au primit gustari speciale. La gradina zoologica din orasul polonez Lodz a fost Mosul. Pentru fiecare locatar a fost pregatita cate o gustare speciala, ambalata ca un ornament si agatata in brad. Ingrijitorii de la zoo au primit ajutorul unor voluntari "de-o schioapa". Surprizele comestibile au fost alese in functie de dieta fiecarui beneficiar. Gradina Zoologica organizeaza in mod regulat asemenea evenimente, anuntaStirileProtv.ro.