Talentul neobisnuit al unui barbat din Pakistan. Isi introduce serpi veninosi pe nas si-i scoate pe gura Barbatul de 30 de ani distreaza multimile pe strada, la nunti si petreceri, cu o cascadorie infricosatoare. Isi introduce un sarpe veninos pe nas si-l scoate pe gura. Iqbal Jogi spune ca este mandru de talentul sau. "Stiu ca este un risc urias. Insa ma simt bine cand oamenii asteapta cu sufletul la gura sa vada daca sarpele iese pe gura. Barbatul din Karachi a povestit si cum un sarpe l-a muscat in urma cu ceva vreme." In cateva secunde mi-am pierdut cunostinta. Timp de cateva zile m-am luptat pentru viata mea.", informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Asa arata cel mai mare brad de Craciunplutitor din lume Cel mai mare brad plutitor din lume a fost aprins in orasul brazilian Rio de Janeiro odata cu deschiderea sezonului de iarna. Bradul aflat pe Laguna Rodrigo de Freitas , inalt de 53 de metri si greu de peste 350 de tone, este construit integral din metal si decorat cu mai mult de 2,5 milioane de beculete. Momentul inaugurarii a fost insotit de un maret foc de artificii. La eveniment au asistat mii de brazilieni, dar si turisti. Pomul grandios va fi mutat in diverse parti ale lagunei, ca sa fie vazut din mai multe locuri din oras, anunta Libertatea.

Concurs de frumusete cu modele in cosciug Incredibil! Dar dupa tsunami-ul din martie 2011, pompele funebre din Japonia au cam somat. Asa ca au profitat de expozitia din Tokyo pentru a organiza primul concurs de Miss cu tema "frumoasa si rece". Sayuri Takahashi, de 27 de ani, ingenuncheaza langa fotomodelul care sta nemiscat. Ii prinde delicat un brat, apoi pe celalalt. Le incruciseaza. Ii pune apoi camasa, pantalonii, sosetele si are grija sa nu care cumva sa-i strice coafura la care au lucrat artisti de marca. De ce tot acest deranj? Pentru ca "fotomodelul" sa primeasca note maxime din partea juriului. La expozitia din Tokyo, deschisa vineri, au venit cele mai mari firme de pompe funebre. Motivul: primul concurs de frumusete cu... decedati. "Juriul va puncta frumusetea, eleganta, atitudinea, detaliile si tot ce tine de traditia "nokanshi"(n.r. tehnici de imbalsamare traditionale nipone), scrie Click.

Fost soldat chilian arestat dupa ce a recunoscut intr-o emisiune radio ca a participat la uciderea a 18 opozanti ai regimului Pinochet Fost soldat chilian, acuzat de crima dupa ce a recunoscut intr-o emisiune radio ca a participat la uciderea 18 opozanti ai regimului Pinochet. Guillermo Reyes Rammsy, in varsta de 62 de ani, a intervenit telefonic in cadrul unei emisiuni radiofonice numite "Chacotero Sentimental", spunand prezentatorului ca ia in considerare sinuciderea. Dupa ce a descris o relatie esuata a sa, Rammsy a povestit prezentatorului si ascultatorilor emisiunii cum a omorat o alta persoana pentru prima data, si cum a participat la 18 executii ale opozantilor politici ai regimului militar condus de Augusto Pinochet, care a durat intre 1973 si 1990, anunta Adevarul.

O pisica a fost salvata dupa ce a petrecut doua saptamani intr-un copac O pisica a fost salvata in Chile dupa ce a petrecut nu mai putin de doua saptamani intr-un palmier inalt de 20 de metri. Motanul Valentino a fost zarit in pom dupa cateva zile de stat in copac. Pisica a reusit sa se urce dar de teama nu a mai putut sa coboare. O zi, doua, trei, douasprezece a petrecut patrupedul in copac pana cand vecinii, ajutati de alti chilieni iubitori de animale, si-au dat toata silinta sa il faca sa coboare. Doi barbati au urcat cei 20 de metri cu o cusca pentru pisici si au asteptat ca Valentino sa intre in ea. Toata operatiunea a durat cinci zile, iar motanul a fost dus imediat la veterinar, care a constatat doar o deshidratare. In perioada in care a stat in copac, pisica s-a hranit cu pasari si oua, scrie Libertatea.