S-au incins si au dat frau liber "poftelor"! Un cuplu a fost filmat in timp ce facea sex in banca. Cand pasiunea da navala, unii oameni nu mai tin cont de nimic! Un cuplu a fost surprins, in timp ce intretinea relatii sexuale intr-o banca, fara sa-i pese de camerele de filmat. Un cuplu, din Rusia, a ajuns celebru pe internet, dupa ce un filmulet a devenit viral. In imagini, doi tineri se iubesc cu patos in incinta unei banci, potrivit dailystar.co.uk. Indragostitii s-au lasat prada pasiunii si nu au mai tinut cont de faptul ca sunt intr-un spatiu public sau ca exista camere de supraveghere. S-au sarutat, s-au atins si apoi... au trecut la "treaba", scrieSpynews.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mii de Mosi Craciun, beti si goi in plina strada! Unde s-a intamplat. Mii de britanici imbracati in Mos Craciun au luat cu asalt strazile Londrei, duminica (13 decembrie), cu ocazia evenimentului anual numit SantaCon. Petrecaretii s-au imbatat in baruri si au a iesit sa se distreze in strada. Au uitat de inhibitii si s-au dezbracat pana la piele, desi afara era destul de frig. Nici Craciunitele nu s-au lasat mai prejos. Englezoaicele au baut si au petrecut pana in zori. A devenit deja o traditie pentru britanici sa se imbrace in Mos Craciun si sa se imbete pe strazile Londrei. "Taratul" prin baruri si pe strazi este deja un lucru normal pentru ei, cu ocazia SantaCon. Parada s-a lasat cu peripetii pentru unii dintre participantii care au consumat prea mult alcool, anuntaClick.

Incurcatura pe un aeroport din China: pompierii au stins incendiul de la avionul gresit. Ce s-a intamplat cu pasagerii. Caz bizar in China, unde pompierii au gresit aeronava la care trebuiau sa intervina. Confuzia a avut loc pe aeroportul din Fuzhou, in sudul Chinei. Dupa ce membrii echipajului unui avion au semnalat flacari la unul dintre motoare, pompierii au intervenit imediat - dar la avionul gresit. Autospecialele au acoperit cu spuma motoarele unei aeronave care se pregatea sa decoleze si care nu avea niciun fel de probleme. Abia dupa minute bune, centrul de control al aeroportului a realizat care este problema si i-a redirectionat pe pompieri spre adevaratul incendiu, informeazaStirileProtv.ro.

I-a scris Reginei felicitari de Craciun timp de 50 de ani! Ce s-a intamplat l-a lasat cu gura cascata. Andrew Simes, un tanar din Marea Britanie, a povestit proitenilor sai de pe Facebook experienta traita de bunicul sau care din 1952 a inceput sa ii trimita Reginei Marii Britanii felicitari de Craciun. Dupa ce 1952 bunicul lui Andrew a trimis de Craciun Reginei Elisabeta II a Marii Britanii cate o felicitare, in 1972, la 20 de ani distanta, la o receptie in Izmir, Turcia, barbatul s-a intalnit cu Regina. In locul unei strangeri de mana formale, aceasta s-a oprit, a zambit si a spus: "Deci tu esti cel care mi-a trimis acele adorabile felicitari de Craciun an de an". Apoi, a continuat traditia pana in 2011, cand a murit, insa gestul sau a fost dus mai departe de nepot. Acesta a primit un raspuns neasteptat din partea Reginei: "Cand am primit o scrisoare semnata de un alt Simes cu ocazia acestui Craciun, am cerut personalului cabinetului meu sa se intereseze de starea bunicului tau. Cu multa tristete am aflat de decesul lui si transmit condoleante tie si familiei tale", scrieLibertatea.

Minune? Un preot a fotografiat un inger pazitor, in timp ce se ruga la capul unui ranit grav intr-un accident de masina. Un lucru incredibil s-a intamplat. Dupa un accident grav de masina, un barbat ce se lupta pentru a ramane in viata a fost salvat de un inger pazitor ce se ruga la capul lui. Conform Daily Mail, un pastor care a vrut sa se opreasca pentru a se ruga a zarit un inger pazitor si l-a fotografiat. In imagine apare o silueta albicioasa ce da senzatia ca este vorba de o fantoma. Asa-zisul inger se afla la locul faptei ingenunchiat si rugandu-se pentru viata celui ranit. Michael Clary, pastorul care s-a oprit sa se roage pentru viata barbatului, a postat imediat fotografia pe facebook si a dat de veste tuturor despre minunea la care a fost martor. Familia barbatului este ferm convinsa ca viata barbatului a fost salvata de ingerul zarit de catre pastor. Incidentul a avut loc in Abbeville County din Sudul Californiei, anuntaSpynews.ro.