Adolf Hitler avea un singur testicul Un document medical scos la iveala recent arata ca dictatorul Adolf Hitler avea un singur testicul. Este vorba de fisa medicala intocmita cand Hitler a fost trimis in inchisoare dupa esecul "puciului de la berarie", pe care el il organizase in 1923 la Munchen. Aici se consemneaza ca acesta suferea de "criptorhidism pe dreapta", malformatie genitala ce inseamna ca un testicul nu este coborat in scrot. Exista insa zvonuri ca liderul nazist l-a pierdut si pe celalalt in timpul bataliei de pe Somme, in Primul Razboi Mondial, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au vrut sa-si fotografieze fetita care "vorbea cu un prieten imaginar". Cand au vazut poza, parintii au chemat un exorcist Amanda Twiggs, mama unei fetite de 2 ani din Marea Britanie, a avut parte de spaima vietii ei cand, intr-o glume, a vrut sa-si surprinda copilul vorbind cu un prieten imaginar. Doar ca rezultatula fost de-a dreptul sinistru. In imagini, spune ea, a vazut o umbra neagra, care arata ca fantoma unui copil. Femeia povesteste ca la inceput s-a amuzat de faptul ca fetita ei vorbeste singura, dar a inceput sa se sperie dupa ce in casa ei s-au intamplat mai multe lucruri stranii. "Hainele mele dispareau, iar incaltarile ajungeau in locuri ciudate. Noaptea, ma trezeam si o auzeam cum vorbeste cu cineva in dormitor si se auzeau constant zgomote", informeaza Stirile ProTv.

Protest inedit in Japonia: celibatarii au scandat impotriva Craciunului in Tokyo Aproximativ 20 de barbati care se autointituleza "Ratati cu Femeile" au marsaluit pe strazile orasului Tokyo, sambata, protestand fata de Craciun, sarbatoare pe care o considera o "inventie capitalista care discrimineaza persoanele fara partener", relateaza AFP. Barbatii au marsaluit prin cartierul Shibuya din Tokyo, preferat de cupluri si familii care isi fac cumparaturile pentru Craciun si Anul Nou, purtand pancarte si bannere cu mesaje precum "Zdrobiti Craciunul!". Participantii au declarat ca ei se opun capitalismului si comercializarii Craciunului, iar protestul a decurs pasnic. Cei 20 de barbati sunt parte a unui grupari cu simpatii comuniste, cunoscuta in trecut sub numele de "Liga Revolutionara a Ratatilor", cunoscuta in Japonia pentru astfel de proteste spontane impotriva sarbatorilor occidentale, scrie Adevarul.

S-a maritat cu Justin Bieber de carton Si-a vazut visul cu ochii. O cheama Gabrielle Newton-Bieber, desi s-a casatorit cu faimosul cantaret Justin Bieber din carton, nu cu starul in carne si oase. Nu se desparte o clipa de el, desi e neinsufletit. Gabrielle Newton, o tanara britanica de 22 de ani, care lucreaza intr-un supermarket din Worksop, comitatul Nottinghamshire, e indragostita nebuneste de cantaretul canadian Justin Bieber, de 21 de ani. Fiindca a incercat in zadar sa ajunga la el, ea s-a decis sa gaseasca o alta metoda pentru a-l avea de sot. Si-a facut o poza cu artistul in marime naturala, din carton, l-a decupat si a facut nunta cu el. De atunci, doarme numai cu cartonul in pat si il cara cu ea oriunde merge, anunta Click.

Superprezervativul vine din Texas Cercetatorii texani se lauda ca anul viitor vor putea scoate pe piata un superprezervativ conceput sa fie mai eficient in protectia fata de bolile cu transmitere sexuala, mai ales HIV. Acest lucru ar fi posibil datorita unui gel pe baza de apa, care ar ucide pe loc virusul HIV in cazul in care prezervativul s-ar rupe.In plus, oamenii de stiinta de la Texas A&M University Health Science Center sustin ca ar fi reusit sa trateze cauciucul cu antioxidanti care au rolul de a stimula placerea, anunta Libertatea.