In fiecare an le ofera necunoscutilor 100.000 de dolari cadou. In orasul Pittsburg, Pennsylvania, exista un Secret Santa local. Un om de afaceri al carui nume nu a fost facut public se plimba pe strazi si prin magazine, insotit de cativa politisti, pe care ii considera elfii lui, si le ofera oamenilor pe care ii intalneste cate 100 de dolari cadou, pana consuma suma de 100.000 de dolari. Recurge la acest gest in fiecare an de aproape un deceniu si spera ca astfel va incuraja si alti oameni bogati sa ii urmeze exemplu. Mai mult, uneori, acesta mareste suma pentru anumite persoane, in functie si de necesitatile lor, cum a fost cazul unei femei bolnave de cancer care abia iesise de la chimioterapie, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Reactia unui tanar dupa ce s-a trezit cu salteaua de dormit in mijlocul lacului. Un tanar i-a facut o farsa prietenului sau, pe care l-a dus cu o saltea gonflabila in mijlocul unui lac, in timp ce acesta dormea. Ben Phillips, cunoscut in mediul online pentru farsele sale, a filmat momentul in care prietenul sau Elliot a fost tras cu salteaua pe care dormea intr-un cort si dus in mijlocul lacului. Elliot nu schiteaza niciun gest si nu realizeaza ce i se intampla. Intr-un final se trezeste si este socat cand vede doar apa in jurul lui, astfel ca incepe sa tipe. Tanarul incearca disperat sa ajunga la mal, iar cand in sfarsit ajunge aproape, se dezechilibreaza si cade in apa. Inregistrarea a fost vazuta de peste 4 milioane de ori pe Facebook, anuntaStirileProtv.ro.

Au fost inventati pantofii "Star Wars". Filmul "Star Wars: Trezirea fortei" a dat nastere la o adevarata isterie in intreaga lume. Pelicula, care e pe cale de a deveni cel mai de succes film din toate timpurile, i-a inspirat pe multi comercianti sa profite de marele sau succes. Astfel se explica faptul ca, la scurt timp de la lansarea filmului, au fost inventati pantofii "Star Wars". Este vorba de pantofi pentru femei, cu tocuri sub forma unei bile rotitoare de 6,3 centimetri diametru, inalte de 5 centimetri, care se vor vinde insotiti de un ghid ce te invata sa-ti creezi si alti "pantofi spatiali". Inca nu li s-a stabilit pretul, informeazaClick.

Poveste cu final fericit! Cum a ajuns un om al strazii sa faca nunta vietii lui! Frank Boorer, 45 de ani, un om al strazii care isi cauta la un targ caritabil o haina groasa si-a schimbat viata dupa ce si-a intalnit iubirea vietii. Frank Boorer, un barbat care traia de ani buni pe strazi dupa ce a ramas fara acoperis deasupra capului in urma unui mariaj esuat, s-a dus anul trecut, in preajma Craciunului, la un targ caritabil organizat in Manchester, Marea Britanie, pentur a cauta o haina groasa, care sa il fereasca de frig. Acolo a intalnit-o pe June Radford, o voluntara a asociatiei care a organizat actiunea si a avut parte de o dragoste la prima vedere. Dupa cateva saptamani, cei doi aveau deja o relatie serioasa, astfel ca Frank a cerut-o de sotie pe June, iar in urma cu doar cateva zile ei s-au casatorit in Cipru. Ajutat de June, Frank s-a angajat din vara ca inginer electronist, ceea ce lucra si inainte de mariajul care, spune el, i-a distrus viata pana in momentul in care a intalnit-o pe femeia alaturi de care vrea sa traiasca pana la adanci batraneti, scrieLibertatea.

De la anorexica a ajuns sa participe la un concurs de costume de baie. Transformarea ei a fost chiar incredibila. Kaityln Davidson, in varsta de 23 de ani, a reusit sa invinga anorexia si sa arate atat de bine incat sa participe la o competitie de costume de baie. Femeia ajunsese sa cantareasca doar 31 de kilograme, iar medicii o atentionasera deja ca inima ei ar putea sa cedeze in orice clipa. In 2013, Kaitlyn, din Sydney, Australia, a inteles ca problema ei era extrem de grava si a cerut ajutorul unui specialist. "Eram obsedata sa ma limitez atunci cand venea vorba de mancare, priveam alimentele ca si cum ar fi fost principalul meu dusman. Ajunsesem sa merg de trei ori pe zi la sala si nu mancam aproape nimic. In vacanta de Craciun cand am fost la shopping am realizat ca trebuia sa imi caut haine la raionul pentru copii, cele de la adulti imi erau mari. A fost ingrozitor", a spus tanara, anuntaStirileProtv.ro.