Razboiul luminilor in California Tom George, un barbat din Bay Area, California, a devenit o adevarata vedeta locala datorita spectacolului de lumini pe care il da in fiecare an in perioada sarbatorilor de iarna. Acesta incepe inainte cu doua luni sa-si decoreze casa cu fel de fel de luminite si oamenii vin special sa vada show-ul realizat de barbat. Asta cu atat mai mult, cu cat barbatul a sincronizat felul in care se aprind luminitele cu melodia introductiva a filmului "Star Wars". Tom si-a decorat casa anul acesta cu 70.000 de leduri, cu 30.000 mai putine ca anul trecut, si spune ca acestea ii consuma energie electrica in valoare de 80 de dolari pentru spectacolul pe care il fac in fiecare seara timp de cateva ore, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Sarbatoreste Craciunul zilnic, de 22 de ani Un barbat din Marea Britanie, Andy Park, este cel mai mare fan al Craciunului. Vreme de 22 de ani, barbatul a sarbatorit Nasterea Domnului in fiecare zi, indopandu-se cu placinta, biscuiti si friptura de curcan inainte sa urmareasca, cu sfintenie, discursul Reginei la ora trei dupa amiaza si sa deschida cadourile pe care si le-a pregatit singur. De cand a devenit obsedat de sarbatoarea crestina, din 1993, Park a cheltuit aproximativ trei milioane de euro, riscand chiar sa isi piarda casa, anunta Adevarul.

Profesoara de matematica arestata pentru ca s-a culcat cu doi elevi. Cum au aflat politistii de aventurile ei Haeli Noelle Wey, 28 de ani, profesoara de matematica la Liceul Westlake, a fost arestat pe data de 17 decembrie. In luna iunie, ea a inceput o relatie cu unul din baieti, in timp ce parintii acestuia erau plecati in vacanta, in Africa. Profesoara a venit de mai multe ori acasa la elev, iar acesta, din cate se pare, se implicase emotional in povestea care incepuse. In toamna, insa, profesoara de matematica s-a culcat cu al doilea elev. Cand primul a aflat ca a fost "inselat", s-a razbunat pe profesoara povestindu-le parintilor ce s-a intamplat. Acestia s-au dus si au reclamat-o pe tanara la politie, informeaza Stirile ProTv.

Paharul asta face suc din apa chioara Se numeste "The Right Cup" si a fost inventat de Isaac Lavi, care vrea sa se imbogateasca vanzand cu 35 de dolari bucata recipientul magic. Paharul magic are o gura care miroase a portocale, capsune, cola, lamaie, mar, para sau fructe de padure. Pe fundul recipientului, inventatorul a montat o captuseala din silicon, aromata, de culoarea fructului dorit. "80% din gust este dat de creier. Paharul magic isi mentine aroma si mirosul timp de 6 luni de la prima folosire. Ii ajuta pe cei ce vor sa slabeasca si transforma apa chioara in suc", a declarat inventatorul, care vrea sa dea lovitura in 2016, in magazinele din Londra, scrie Click.

Cum se shimba comportamentul femeii in functie de perceptia barbatului? Rezultatele uimitoare ale unui studiu recent Comportamentul non-verbal manifestat de persoanele de sex masculin influenteaza comportamentul femeilor, facandu-le sa fie si sa se simta mai senzuale, potrivit unui studiu realizat de psihologii Mark Snyder, Beth Tanke si Ellen Berscheid, scrie psychologytoday.com. Barbatilor, participanti la experimente, li s-a spus ca vor vorbi la telefon, pe rand, cu diferite peroane de sex feminin. Unele interlocutoare vor fi atractive, iar altele lipsite de atractivitate. Pentru unii barbati, cercetatorii le-au prezentat si fotografii. In paralel, a fost analizat si comportamentul femeilor din timpul conversatiilor telefonice. Daca barbatii credeau ca vorbesc cu o femeie atractiva, convingerea acestora s-a transmis partenerelor de conversatie si s-a reflectat in comportamentul femeilor, devenind mai senzuale, anunta Descopera.ro.