Descoperirea bizara facuta de arheologi in Austria: adeptii teoriei conspiratiei sustin ca este "un telefon de 800 de ani". Arheologii au facut o descoperire stranie in Austria, iar internetul a explodat dupa ce imaginile au ajuns online. O imagine cu resturile unui telefon mobil au devenit viral pe internet in aceasta perioada, dupa ce adeptii teoriei conspiratiei cred ca aparatul are indicii unei forme de scriere ce dateaza de 800 de ani. Telefonul a fost descoperit in urma unor sapaturi arheologice, ce au avut loc Salzburg. Este neclar cum a ajuns ingropat si care este anul fabricatiei, dar seamana cu modelele din anii '90. Imediat dupa aparitia imaginilor pe internet, adeptii teoriei conspiratiei au emis cele mai bizare scenarii, printre care si cel ca ar fi un telefon mobil vechi de 800 de ani, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a adunat fostele iubite intr-un grup pe WhatsApp! Ce a iesit e ilar. Uneori, perioada Sarbatorilor poate fi dificila, mai ales cand nu ai un partener cu care sa o petreci. Unii incearca sa treaca peste acest lucru cu multa distractie si cantitati foarte mari de alcool. Totusi, atunci cand ajung in stare de ebrietate, oamenii au idei care mai de care mai trasnite. Este si cazul unui barbat care, in ziua de Craciun, s-a gandit sa isi adune toate fostele iubite intr-un grup pe WhatsApp, pentru a le ura "Un Craciun fericit". Totusi, se pare ca nu a fost cea mai buna idee, pentru ca cele patru femei au fost foarte indignate de gestul lui, potrivit mirror.co.uk. "Craciun Fericit, fetelor, m-am gandit ca poate ati vrea sa impartasiti cateva amintiri cu mine intre voi, intrucat ma simt singur anul acesta si imi este dor de voi", a inceput Tom conversatia. Ceea ce a urmat este de-a dreptul ilar, anuntaClick.

Mike Tyson, facut KO de o jucarie. Celebrul Mike Tyson, unul dintre cei mai renumiti pugilisti din toate timpurile, a fost protagonistul unui moment cel putin amuzant. Mike Tyson a vrut sa incerce noua juacrie a fiicei sale si s-a incapatanat sa mearga pe un hoverboard prin casa. Chiar daca Tyson este unul dintre cei mai renumiti boxeri, se pare ca jucaria fiicei sale i-a dat mari dureri de cap. La propriu. Tyson s-a urcat pe hoverboard si dupa ce s-a invartit de cateva ori a cazut cat este de lung. Practic a fost facut KO de o jucarie, informeazaLibertatea.

A fost descoperit cel mai batran copac din lume. Ce varsta are acesta. In anul 2004, Leif Kullman, profesor de geografie in cadrul Universitatii din Umea, Suedia, a facut o descoperire impresionanta. Omul de stiinta a identificat un molid norvegian, pe care l-a botezat Old Tjikko, dupa numele husky-ului care il insoteste in expeditiile sale. Dupa ce a prelevat mostre din tulpina copacului, cercetatorul suedez a aflat ca descoperise cel mai batran arbore din lume. Datarea cu radiocarbon releva o vechime de aproximativ 9500 de ani. "In timpul epocii de gheata, nivelul marii era cu 120 de metri mai scazut decat acum. Cea mai mare parte a Marii Nordului, care separa astazi Anglia de Norvegia, era o intindere imensa de uscat acoperita cu paduri", a declarat Kullman, scrieDescopera.ro.

Isi dau cu balega pe fata ca sa intinereasca. Balega de vaca are mare cautare! Indienii o cumpara pe capete pentru a o folosi in scopuri cosmetice si medicinale, pentru a aprinde focul si la gatit sau in ritualuri religioase. Se cumpara de pe Internet. Un pachet de balega uscata pura costa 99 de rupii (circa 6 lei). Indienii, mai ales cei de la orase, sunt mari amatori de excremente bovine. Firmele care le comercializeaza abia fac fata cererilor. In India, balega se foloseste pentru indepartarea celulelor moarte de pe piele si imbunatatirea circulatiei. Fetele o folosesc pentru a avea un ten frumos si a scapa de acnee. Balega este uscata timp de o saptamana, amestecata la temperaturi foarte inalte si apoi, din pulberea obtinuta, se fac creme, sapunuri sau alte produse medicinale si de toaleta, anuntaClick.