Forturi maritime vechi transformate in hotel de lux. Forturile Red Sands Sea, construite in Marea Britanie in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial pentru a proteja zona de atacurile navelor germane, vor fi transformate intr-un hotel spa de lux, in valoare de 400.000.000 de lire sterline. Cele sapte constructii din metal se afla in estuarul Tamisei si au fost folosite pentru depozitarea armelor, scopul lor fiind de a combate amenintarile avioanelor inamice sau ale navelor de razboi rapide. Amplasamentul va deveni un posibil "loc de joaca pentru miliardari", cu toate dotarile necesare unui sejur extravagant, noul resort urmand sa aiba apartamente de lux, spa si un centru de relaxare. Iar pentru o noapte de cazare, cei interesati vor plati cateva mii de dolari. Planurile mai includ baruri, restaurante, sali de receptie si terase pe acoperis. Turistii vor putea ajunge aici cu elicopterul sau catamaranul, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Incredibil! Fata asta traieste, desi n-are corp. Caz unic in lume! Rahama Haruna este o femeie de 19 ani din Nigeria care sufera de o boala rara din cauza careia corpul ei nu s-a dezvoltat. Nu are picioare, iar trupul sau masoara doar cativa centimetri! Cand fata a venit pe lume, medicii locali nu i-au dat nici o sansa ca va trai, fiindca s-a "nascut sub un blestem", scrie ziarul "El Mundo". Totusi, Rahama Haruna a rezistat miraculos. Nu are decat capul si bratul drept dezvoltate normal. Inca este imbracata in scutece si traieste intr-o galeata verde de plastic. Fratele ei de 14 ani o cara zilnic 25 km, din satul lor, Makole, pana in orasul Kano, unde Rahama cere de pomana trecatorilor. Toata lumea este socata cand o vede traind in asemenea conditii. Fata a explicat ca viata ei nu a fost usoara, ca nu poate face multe lucruri singura, dar e fericita ca traieste. A acceptat situatia in care se afla. "Am invatat sa cresc fara prieteni. Membrii familiei sunt singurii mei apropiati", a povestit Rahama. Fata, care are o voce stinsa, surade fericita ca inca este in viata si isi misca incet singura ei mana, anuntaClick.

Cele mai importante inventii ale lumii antice. Multe dintre ele le folosim si astazi. O parte dintre conceptele enuntate in perioada Antichitatii au stat la baza inventarii unor obiecte pe care le folosim si astazi Multe dintre obiectele pe care le folosim astazi au fost inventate cu mii de ani in urma, de catre mintile luminate ale lumii antice. Din randul unor popoare precum egiptenii, grecii sau romanii s-au evidentiat indivizi care au venit cu idei geniale, care au revolutionat modul de gandire al societatilor in care traiau. O parte dintre conceptele enuntate in perioada Antichitatii au stat la baza inventarii unor obiecte pe care le folosim si astazi. In jurul anului 3000 i.Hr. egiptenii au dezvoltat o tehnica speciala de producere a unui suport de scris realizat din seva plantei de papirus. Metoda consta in fierberea fasiilor obtinute din tulpina plantei si imbinarea lor, pentru a se obtine intr-un final niste coli. Desi nu este vorba de hartia pe care o cunoastem astazi, papirusul a fost folosit in acelasi scop si anume transmiterea informatiilor pe cale scrisa, informeazaDescopera.ro.

Noua data vehiculata pentru sfarsitul lumii - 14 februarie 2016. Cine a prezis aceasta zi, in urma cu 26 de ani. Va izbucni Al Treilea Razboi Mondial in acest an, aruncand lumea intr-un foc nuclear? Vom fi stersi de pe fata pamantului de un asteroid sau inghititi de o gaura neagra uriasa? Sunt variante vehiculate de-a lungul timpului. Cu totii stim si iubim filmul "Vanatorii de fantome II", insa Bill Murray chiar a prezis Apocalipsa? Conform filmului, sfarsitul lumii va avea loc pe 14 februarie 2016. Totul a pornit de la inceputul filmului, atunci cand Dr. Peter Venkman ( interpretat de Bill Murray) intervieveaza doua persoane care pretind ca sunt pot precize viitorul Primul medium afirma ca sfarsitul lumii va avea lor intre 1989 si 1990, in timp ce al doilea spune ca va avea lor pe 14 februarie 2016, 26 de ani mai tarziu. Elaine spune ca a primit aceste informatii de la un extraterestru, intr-un bar, scrieStirileProtv.ro.

A avut permisul suspendat de 88 de ori. Eric Dunbar, un barbat de 43 de ani din Pennsylvania, a fost arestat recent in Long Island, dupa ce a fost prins de politisti ca a depasit limita de viteza pe un drum expres. Insa nu mica le-a fost mirarea oamenilor legii cand, dupa ce l-au verificat, au realizat ca Eric a batut recordul oricarui sofer, avand permisul suspendat de nu mai putin de 88 de ori. In plus, acestia au descoperit ca Eric detinea mai multe permise de conducere. Acesta a fost retinut si urmeaza sa ajunga astazi in fata unui judecator, anuntaLibertatea.