Taxiul viitorului te duce in zbor la serviciu George Yan, bossul de la compania producatoare de drone EHang, a avut ideea de a lansa primul taxi-drona din lume. Se numeste 184, este alimentat electric si are opt elice. "Toata lumea se inghesuie sa isi cumpere masini puternice, de lux, de milioane de dolari. Insa cu totii uita de eterna problema a tuturor oraselor: blocajele in trafic", a declarat Yan, pentru Daily Mail. Prototipul a fost dezvaluit joi (7 ianuarie), in premiera, publicului la salonul inventiilor din Las Vegas. Primul "Vehicul Aerian Autonom" poate transporta cu usurinta o persoana care nu are nevoie sa ia cursuri de pilotaj. Si asta pentru ca drona zboara dupa ce i-ai comandat de pe telefonul mobil destinatia. Constructorul chinez nu a instalat pe computerul de bord optiunea de a o comanda de la distanta prin telecomanda, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Farsa de care au avut parte doi tineri prinsi in timp ce faceau sex in masina. Ce le-a facut un tanar care s-a dat politist Doi amorezi care au crezut ca au gasit un loc sigur pentru a parca si a se bucura de cateva momente de intimitate impreuna au avut parte de o farsa din partea unor tineri care s-au dat drept politisti. In timp ce cuplul intretinea relatii sexuale pe bancheta din spate, farsorii au mers langa masina lor si le-au cerut sa iasa din autoturismul care avea geamurile aburite. Barbatul se imbraca rapid si coboara, in timp ce femeii i se cere sa ramana inauntru. Barbatul este pus sa-si ridice camasa si sa se intoarca de pe o parte pe alta, sa-si goleasca buzunarele, pentru ca in final sa i se spuna ca poate sa urce in masina. Incidentul ar fi avut loc in Liverpool, integral pe Stirile ProTv.

Danemarca: Facebook a eliminat o fotografie a Micii Sirene pentru ca arata "prea multa piele" O politiciana din Danemarca nu a putut sa publice pe Facebook o fotografie a Micii Sirene, sculptura emblema a capitalei daneze Copenhaga, pentru ca aceasta incalca regulile retelei sociale privind nuditatea.Mette Gjerskov, parlamentar social-democrat, a vrut sa publice un link catre un articol de pe blogul sau, ilustrat cu o fotografie a celebrei statui, insa a primit o notificare de la Facebook ca postul a fost respins, relateaza BBC. Mesajul, pe care Gjerskov l-a publicat pe retelele socale, spune ca fotografia cu Mica Sirena continea "prea multa piele expusa sau sugestii sexuale". Mesajul adauga ca regulile se aplica chiar daca imaginile au "scopuri educative sau artistice", scrie Adevarul.

Cum va arata bucataria ta in cativa ani Pare prea frumos ca sa fie adevarat, dar acestea sunt cele mai recente inovatii prezentate la Consumer Electronics Show din Las Vegas. Bucatariile devin mai conectate ca niciodata la tehnologia inteligenta a viitorului. Internetul se imbina de minune cu gospodaria, facandu-ne viata mai usoara. O masina de spalat comanda, automat, detergent de pe Amazon, atunci cand rezervele sunt pe terminate. Frigiderul Samsung este dotat cu o tableta instalata pe usa, prin care poti comanda mancare. Mai mult decat atat, iti spune daca mai ai nevoie si de alte provizii. Iti place cafeaua? Cum ar fi sa poti printa orice figurina in spuma cafelei. Exista un aparat care face si asta. Toate aceste produse vor fi disponibile pentru achizitionare anul acesta, anunta Libertatea.

Blugii acestia se "spala" in frigider O companie britanica a inventat blugii care stau perfect pe corp. In acest scop, acestia nu trebuie spalati decat cel mai devreme dupa 6 luni de purtare. Costa intre 94,99 de lire sterline (577 de lei) si 230 de lire (1.397 de lei), poarta eticheta Hiut denim si, daca incep sa miroasa de la purtarea prea indelungata... trebuie bagati in congelator, la minus 20 de grade Celsius. Dupa ce vor fi scosi si uscati, putoarea va inceta. Fondatorul brandului de haine David Hieatt, 47 de ani, sustine ca numai dupa o purtare indelungata blugii incep sa stea cel mai bine pe corp, scrie Click.