O puma, impuscata de un vanator in SUA, avea un al doilea rand de dinti pe frunte. Explicatia biologilor O puma, impuscata de un vanator in Idaho, Florida, a fost descoperita cu un al doilea rand de dinti crescand in frunte, relateaza BBC Animalul cu aspect ciudat a fost impuscat legal pe 30 decembrie, relateaza BBC. Infatisarea sa ciudata l-a alertat pe vanator care a trimis poze catre o echipa de specialisti pentru a afla cauzele diformitatii. Unii biologi sugereaza ca dintii ar putea fi ramasitele unui geaman, care a murit in pantecele mamei, in timp ce altii sustin ca poate fi o tumoare rara numita teratom, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce nebun! A vrut sa-i fure cainele presedintelui Scott Stockert, de 49 de ani, a fost arestat de serviciile secrete in Washington DC, dupa ce a venit inarmat ca la razboi sa il rapeasca pe Bo, "cainele de apa portughez" pe care familia Obama il are din 2009. Barbatul avea la el 289 de gloante calibrul 22, 12 incarcatoare de pistol si o arma de asalt cu doua incarcatoare. Stockert, din Dickinson, Dakota de Nord, le-a declarat agentilor CIA ca "ma cheama Iisus Hristos si parintii mei sunt JF Kennedy si Marilyn Monroe". Barbatul risca 20 de ani de inchisoare, anunta Click.

Japonezii tin deschisa o gara doar pentru un singur pasager. Care e povestea acestuia O eleva de liceu din insula Hokkaido pleaca la scoala cu trenul si se intoarce la sfarsitul zilei cu acesta. Special este faptul ca trenul opreste doar pentru ea in gara din insula Hokkaido. Conducerea cailor ferate nipone au luat, in urma cu trei ani, decizia sa opreasca de doua ori pe zi in gara Kami-Shirataki din insula Hokkaido pentru ca adolescenta sa aiba acces la educatie, scrie citylab.com. Ba mai mult, serviciul va fi mentinut pana cand aceasta termina liceul. Si pentru ca nu afecta pe nimeni, programul mersului trenului a fost modificat pentru a se potrivi cu programul fetei, scrie Libertatea.

Ghinion fara margini pentru omul cu penis bionic. Barbatul a fost nevoit sa isi amane pierderea virginitatii pentru ca si-a rupt piciorul Dupa 118 interventii chirurgicale, doctorii au reusit sa ii instaleze un asa-nmit "penis bionic" de aproximativ 20 de centimetri, care se umfla cu ajutorul unor tuburi. Barbatul trebuia sa isi piarda virginitatea cu prostituata de 35 de ani, si spera ca dupa aceasta "initiere" sa isi gaseasca o iubita adevarata, cu care sa aiba copii. Acest lucru este posibil, pentru ca Mohammed are un testicul sanatos, care produce sperma. Pana atunci, insa, Abas a ajuns la spital, dupa un accident auto in Scotia, in urma caruia s-a ales cu o glezna rupta, doua rani la cap si o contuzie, integral pe Adevarul.

Si-a cerut iubita de sotie, apoi au fost arestati.Ce au facut cei doi Un cuplu din SUA a ajuns sa fie arestat dupa ce, in aceeasi zi, cei doi s-au logodit. William Cornelius Junior, in varsta de 25 de ani, a cerut-o de sotie pe iubita lui, Sheri Moore, intr-un supermarket, in fata altor clienti, in Michigan, in seara de 30 decembrie. Cateva ore mai tarziu, cei doi au fost arestati, fiind acuzati ca ar fi furat din magazin, inclusiv jucarii sexuale, informeaza Metro.co.uk. Pana la urma, barbatul a recunoscut ca a furat jucarii sexuale pentru logodnica lui. Politistii au confirmat ca tanarul a cumparat un inel de 30 de dolari de la Walmart, apoi a cerut-o de nevasta pe iubita lui de 20 de ani, anunta Click.